42840
-
Jó sokat kell még rá várni! sajnos :(
S ez végre tényleg remix,nem vágásokkal,és effektekkel teli verzió.
Óriási zene,volt,van,lesz ,40 év elteltével is, még mindig hasít! -
20 évvel ezelőtti albumát egy Budapesti barátom küldte el nekem,mert tudta nagy "O" rajongó vagyok.
Azon voltak még jó dalok,amiket azt követően dobott piacra,nekem már nem nyerték el a tetszésem,ezzel ott folytatja ahol 2016-ban befejezte,sőt annál is rosszabb. -
Tom Garrow - Cosmic Dancer (bandcamp)
Kedves Thomas barátom,jó lenne ha komponálna új dalokat.
A new-italo vonal egyik kiemelkedő zenésze.
Minden dalát kedvelem! -
Gondolom illetve remélem,sokan egyetértenek velem,e dal toronymagasan " (Deblanc Mix)" -ben a legjobb,sőt abban bitang jó!
A másik kettő átlagos,ehhez képest a bandcamp-ra a 2 átlagos került ki,tán üzletpolitika,mondván vedd meg a vinylt.mert lemezem is beszerezhető.
Deblanc – Tears Of Love (bandcamp link) -
ItaloMucsacso70 #42390 Jön az új SAVAGE album!
Na erre igazán kíváncsi leszek!
-
beva02 #42389 -
ZoltanBp #42388
Mike Mareen - Sind Wir Dumm -
ZoltanBp #42387
Italo Brutalo - City Sight (Original Version)
-
polojana #42386 Boys Boys Boys - Sabrina Salerno - Special Long Club - Rmx 2025 - Luigi Zocoor
-
tibymasterxxl #42385 Erre sajna még várni kell Augusztus 22-ig, de akkor bezsákoljuk ;)
LINK
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.08.04. 21:29:46 -
gyula1971 #42384 Dave Bellini - Italo Forever -
zámor #42383 Ez nagyon ott van... -
ItaloDisco4Ever! -
Papa Dance - Panorama Tatr (Disco Version by A.P. Mono) soundcloud link
Könnyűzene nyelve kell é mondjam elsősorban az angol.
De én sok-sok francia és olasz nyelven énekelt dalt is favorizálok.
Angolul,franciául,németül,magyarul jól beszélek,spanyolt is tanulgattam de az nem tetszik.
Ez a fentebb linkelt talán lengyel dal.
A remix mester miatt és érdekességként. -
Ha Reynaud zenei világa,akkor minden idők legjobb dala,Roger Meno - I Find The Way!
Tán felesleges kör volt ezt leírnom,mert akik olvasgatják itt az SG-n a zenefórumot azok ezen véleményemet már olvashatták,sokszor. :)
Roubix remixelte a dalt,bátor volt és beszerzős lesz,ha majd már kiadják.
A linkelt videóban 2.39.00 min-tól felkonferálással meghallgatható.
Próbáltam úgy beállítani.
RSDH Sunday Night Live (2025.Aug.03)
-
ItaloMucsacso70 #42379 Igazad van!
Botrányosan szól! -
tibymasterxxl #42378 Kiváló muzsika lenne ez, ha a streamer oldalakon lévő anyagot nem kú...ták volna annyira el - több oldalhoz is van hozzáférésem és mind ugyanolyan xar - annyira túlvezérelt, hogy a fülest majd elhajitottam a fejemről .... ehhez is csak egy süket hangmérnök kellett :(((
Aki akarja véleményezheti is, ha letölti INNEN -
Akár 2025 legjobb kiadványa is lehet italo-disco vonalon.
Muzic Family vs. Stylóo – Sweat (Discogs link) -
Deblanc - Tears of Love (Deblanc Mix) -
polojana #42375 Italove - Italian Boys (Italo Disco Extended)
-
gyula1971 #42374 Zavro - Overdrive -
gyula1971 #42373 Fly Me High-Fancy -
tibymasterxxl #42372 Egész jó muzsika lett ez, főleg a Project K Club Mix Tracey Shield feat. Project K - Then You Look At Me
DOWNLOAD -
beva02 #42371 Mr. Bobby Orlando
https://open.spotify.com/prerelease/6DuR8c2gF5U1Pb8CFU8SeM?si=eXE3MjbBRle2VH72bCM_-A&fbclid=IwY2xjawL4HSVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBXM1M5SWpndFJyN29Kb3kzAR6psIeIxoZMA3LID7XwAEU_dYhuxacAegmfq7ysZVLDRZAs00aguYr6c2CS5A_aem_qE8M100ocUN0_uxzWm1_Iw&nd=1&dlsi=8e1a83c97df24a00 -
allada67 #42370 Köszi a bemutatót. Az idei Mflex zenék között vannak végre alapjaiban visszafogottabb hangszerelésű zenék.
Ezt is olyannak tartom. Nem sziszeg túlzottan az alap ütem, mint a korábbi évek Mflex zenéiben. Ezek szerintem italo disco hangzásúbbak.
De ez csak saját vélemény. Azokra az erősebb synth zenéire is meg van a rajongói tábora. -
polojana #42369 Mflex Sounds Team - Come Back Tonight
-
tibymasterxxl #42368 Igy már nem volt nehéz megtalálni és letölteni sem :D
Cormac - Gone
Letöltési lehetőség
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.07.28. 21:54:35 -
tibymasterxxl #42367 Egész jó muzsika :) amúgy új zenék keresésében nem jeleskedem, de a beszerzésükben annál inkább, ezért is szoktam itt szétnézni, amikor új muzsikára vadászom :D
Örülök, hogy nem értetted fére a hozzászólásom ;)
Qobuzról lett levakarva, ha érdekel ide kattintva letöltheted
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.07.28. 21:20:02 -
Split Mirrors - Baby Don't You See
-
Az előadó nevének utolsó betűje is "C" ! :)))))))) -
Témát érintve szoktam volt leírni azt a közhelyet,kerek e világon ,két azonos ízlésű ember nincs,csak hasonló.
Ebben a világban már az is jó ha hasonló zenei ízlésű emberekkel,esetünkben italo-euro disco rajongó tagokkal véleményt cserélhetünk egy-egy dalról,kiadványról,pont mint itt ebben a topicban.
Ha ez kulturált hangnemben történik,az teljesen rendben van,és a vélemény a zenének szól,nem a tagnak.
Örülök hogy itt vagy velünk,maradj aktív.
P.S. : Személy szerint,Peter Wilson dalai közt a favoritjaim többsége,Italoconnection és Matt Pop remix + van egy Dieter Bohlen szerzemény is köztük,mely nálam a top. -
tibymasterxxl #42363 Zenét, vagy bármit is lehet minősiteni, de az mindég annak az egyénnek a véleménye, aki minősit, mindenki másnak tetszhet, vagy sem.
Ez a jó ebben a világban, hogy nem vagyunk egyformák, nem látjuk, halljuk ugyanazt és persze más-más hatással van az elménkre :)
Nekem pl. a Two Hearts Collide kifejezetten tetszik ...
-
Izgatottan várom,ezt kiplakátolja é valaki,illetve kinél kerül képbe.
2 napja elérhető a kiadvány,melynek egyik remix verziója,nagyon jó.
Oké,annyit elárulok az artist név "C" betűvel kezdődik és volt a közelmúltban már egy nagy dobása,azt is én mutattam be first,nektek! :) -
zámor #42361
Cerrone & Christine and the Queens - Last One -
zámor #42360
Trio4Tino - Disco Love (DJ Mix Edition 2025) -
zámor #42359 Egy másik zene ettől a csapattól
Whodamanny - Loca Loca
Nekem bejön mind a kettő
-
zámor #42358
Whodamanny – Placebo
Utoljára szerkesztette: zámor, 2025.07.27. 18:27:58 -
zámor #42357
Tracey Shield · Project K - Then You Look At Me
érdekes... -
FLEXX - Love Theme From Flexxy Ball (BYN 052C)
A piactéren magas áron kínált lemez,barátibb összegért.
Jó zene,volt a közelmúltban egy remek remixe,úgy még inkább ütős. -
Hazell Dean - Boys Night Out - The EP (bandcamp link)