42852
-
wmallas #38273 Scotch - Penguins' Invasion (Eddy Mi Ami Remix)
-
wmallas #38272
Koto - Overdrive (D.J. Version) ITALO DISCO -
wmallas #38271
Linda Jo Rizzo - I Love Fashion (I Venti Remix) -
wmallas #38270 Reeds - Lost In Paradise (Power Mix) ITALO DISCO
-
wmallas #38269 Scotch - Penguins' Invasion (Italoconnection Remix) -
wmallas #38268 Beachfront - Once In A Lifetime HI NRG
-
wmallas #38267
Linda Jo Rizzo - Cybernetic Lover (I Venti Remix) HI NRG -
wmallas #38266
Koto - Sputnik ITALO DISCO -
gyula1971 #38265 Torrevado - Crossing The Line (Savino DJ Remix) ITALO DISCO
-
Close Miss- Living A Lie (Hi-NRG 2023 remix) bandcamp
-
Káposztás tészta
Túrós csusza
Abszolút a kedvenc tésztaételeim közt,gyerekkorom óta.
Elöbbit van aki cukorral eszi,azzal csak rontani lehet rajt.
Egy újabb közös pont köztünk !!!
-
Egyik favourite volt az 1989-es soralbumáról.
A másik " You Make Me Feel (Mighty Real)" abban a jó hosszú verzióban. -
fülcsimanó2 #38261 OFF,,,, mielőtt gasztroblogba megyünk át zenei fórumból.
Akkor még egy közös pont van Veled a zene imádaton és a születési évenkün túl:-))
"nekem elsősorban. az egyszerű tésztaételek a kedvenceim,pld milánói makaróni (milánói sertésborda) vagy éppen a gránátos kocka (krumplis tészta). :)", én is tészta imádó vagyok, s hozzátenném még a káposztás tésztát és a túrós csuszát, egy a lényeg, hogy sósan ehető tészta legyen, mert az édességeket utálom.
ON.... -
polojana #38260 S.L Melody - Only Believing (Seaside Radio Mix)
-
.....disco,pop,régi és új felvételek...
Rákeverni PSB-t javaslok!
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2023.08.27. 08:40:20 -
Biatomi #38258 Hallgatom,köszi,és jóóóóó! -
Amíg megérkeznek az újdonságok,egy kis "flashback".
Jó ez a megamix,elinditottam az audió sávot és nem bírtam leállítani,végighallgattam. :)
Polarmaxbit Maxmix Spaghetti Italo Dance 80 Megamix
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom ki a góré (tulajdonos,főnök) az SG-n ,de én a magam részéről elejtek egy köszönömöt irányába azért mert még mindig létezik az oldal,ami véleményem szerint továbbra is hasznos.
A cikkek,olvasnivaló tartalmak is érdekessebbek mint ha egy bulvárlapra kattintanék s ott a "sztároknak" kikiáltott celebek apró dogainak szenzációként való tálalásáról kéne olvasni,az nem az én világom,hasztalan,érdektelen, mint ahogy arról is lesújtó véleményem van ha valaki a face és ahhoz hasonló oldalakon teregeti ki a magánélete pillanatait.
Nem oly sok változással az SG flottul működhetne,tán még van is rá igény,lehet többen gondolkodnak így mint én,s újra divathullámra ülhet a fórumozás,csak tényleg nem szabadna ennyire elhanyagolni,hogy már egy smájlit sem tudok a hsz-emhez hozzászúrni.
P.S. Esetedben figyelem milyen kajákat készítesz,miket eszel,ugyebár én vendéglátó illetve szállodaiparban dolgoztam nagyon sokáig,több ezer ételt kóstoltam a konyháinkon,de special nekem elsősorban. az egyszerű tésztaételek a kedvenceim,pld milánói makaróni (milánói sertésborda) vagy éppen a gránátos kocka (krumplis tészta). :)
A világ legjobb desszertje : Gundel palacsinta (persze egyáltalán nem mindegy az elkészítése egyik ételnek sem!) -
polojana #38255 Mflex Sounds - Popcorn Revolution (electronic mflex version)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magára hagyták a fórumot, ennek sok jele van. Többek közt lásd: a "mai szülinaposok" részt. Az is már rég így van, az ilyen hülye trollokkal sincs már türelmük foglalkozni, meg úgy tűnik annyira nem is profik hogy ezeket végleg kiszűrjék
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.08.26. 11:40:37 -
ItaloMucsacso70 #38253 A smile hiányát pár hete felvetettem már, de ez már pár hónapos probléme.
Engem is rohadtul zavar a hiánya!
Ennyit foglalkoznak vele az illetékesek! -
polojana #38252 Szerintem egész jó lett. -
mathezoltan #38251 Becsípte a kazetofon. Anno, amikor a román kazetafonom bekapta a szallagot: Olló és Szkocs volt a sláger. A Joy - Hello dalt annyit mütöttem, hogy az extended verzióból radio lett. -
Szeptember elején érkezik jó néhány olyan kiadvány melyekre érdemes lesz odafigyelni.
Ezekből 1:
Matt Pop garancia arra hogy ez jó lesz. -
Megvártunk vele téged! :)
Elvégre itt a fórumon,s tán " worldwide " is az egyik legnagyobb Mflex Sounds rajongó Te vagy abból a 176 ezerből akik már feíratkoztak Mike, YouTube csatornájára,a minap ez 174 ezer volt,tehát folyamatosan tudja növelni a rajongótáborát.
Állítom ha a The Weeknd dal remixét feldobja,akkor megfogja karcolni a 200K felíratkozói számot.
Ez a dal nekem már tíz évvel ezelőtt is tetszett, most rápakolt még több extrát,bitang jó lett.
P.S. Srácok ,a smájlik beszúrása miért nem működik ?
Tippem szerint csak a kódot kéne javítani,én ki nem állom azokat a gagyi smájlikat amiket social media oldalakon látni,de itt ezek az SG-n tök jók voltak,néha billentyűzés helyett elég volt egy-egy hsz-re smájlival válaszolni.
-
ItaloMucsacso70 #38248 Az új dal kemence melegen kimondottan Modern Talking stílus rajongóknak!
Broken Hearts - POINT OF NO RETURN (Back to the 80´s) 2023
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.08.25. 15:30:07 -
ItaloMucsacso70 #38247 4:10-ig egy kellemes elektronikus zene , de ott elgurult valami a csapatnál ):
STRNGR & Destryur - Flight of Fear (Das Mortal Remix)
bandcamp -
Nem értem miért nem rakjátok be, k...va nagy remixet csinált ez az MFlex banda!
Mflex Sounds feat. Blondfire - Where the kids are (New Italo Disco version) 2023
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.08.25. 07:38:59 -
gyula1971 #38245 Rofo - Love Celebration // Hi-Nrg & Italo Disco 2023
-
SevenStelle by Lorenzo Brizzo - You Are Distant (bandcamp)
Érdekes egy zeneszám ez,a vezérdallam italodisco style,az repíti. -
Én véleményem szerint a Modern Talking 1998-as Back for Good albumával startolt az a retro őrület,aminek köszönhetően a 80s évek italo-euro disco sztárjai közül jó néhányan visszatértek,mert a lemezpiacon igény mutatkozott rá,s ez egy idő után hozta magával a vintage stílusjegyekhez való visszanyúlást is,s aztán jött az új generáció is akik meglovagolták a stílus újbóli szárnyalását,népszerűségét.
Jó dolog ez,tartson még ki sokáig. -
Tulajdonképpen az általam leírtak folytatása,jó kiegészítése amit hozzáfűztél Komjáthy úr kapcsán.
Igen,a mi korosztályunk ,generációnk az Ő kiváló műsorain nevelkedett.
Annak örülök hogy a synth-pop stílust megemlíted,hozzácsaptad az euro-italo disco műfajhoz.
Én ezt általában lehagyom,pedig nagy favorit zenéket, sorakoztathatok ,nem is keveset a dallamosabbakból, 80s évtizedből.
Tán alapértelmezettként kezelem.
Amióta itt vagyok a fórumon,már több mint 10 éve,sok alkalommal ejtettem szót azon synth-pop stílusban is jeleskedő kedvenceimről mint:
OMD
Human League
a-ha
New Order
The Twins
vagy éppen a legnagyobb fav., a Bobby Orlando által felfuttatott Pet Shop Boys.
etc... főként angol előadók,formációk.
Rock zenéről majd legközelebb! -
Nem forumozok,ugy három-négy honapja firefoxxal nem jön be az sg,igy csak chrome-el tudok,de ez meg csak a telomon van igy nem igazán néztem ide már honapok ota,csak most 1-2 hete. -
polojana #38240 Ez tetszik. Köszi a bemutatót. -
ItaloMucsacso70 #38239 Sarah reggel áttküldte a Broken Hearts új dalának sample-ját, Imádni fogod azt is! :)
Ebből is készítettek egy remek remixet , beszerzése folyamatban!
Broken Hearts - 2nd CHANCE (Anders remix) 2023
-
fülcsimanó2 #38238 "Remélem tovább tart a new-italo népszerűsége,ezt a zenei stílust egyszer már úgymond leírták"
Teljesen egyetértek Veled, a stílus leírása abszolút átgondolatlan és dilettáns hozzá állás volt.
Abban, hogy ez a hangzásvilág a mai napig fennmaradt, nagyon sok előadónak (réginek és újnak is) kiemelkedő szerepe van, és ezen túlmenően a stílus kiapadhatatlan népszerűsége azon fórumtársainknak is köszönhető, akik rendre megjelenítik itt az újdonságokat. Nem sorolok mindenkit fel, de Laci, Sanya és Roland közreműködése ebben kiemelkedő. Számtalan jó zenéről nem is értesültünk volna nélkülük.
És itt megemlíteném Kaposi Laci érdemeit, aki létrehozta ezt a topikot, utána bármi is történt vele, mindannyian ismerjük a sztorit.
A témaindító jelenlegi megjelenítése így fals, de ezen már túlléptünk sok-sok évvel ezelőtt.
-
Szerintem a mi generációnkból azokat, akik szerették a 80-as zenéket és azon belül főleg az euro/italo disco műfajt összeköti az hogy Komjáthy György műsorait hallgattuk, ezen "nevelkedtünk"! Isten éltesse még sokáig, nagy tisztelője vagyok és persze a munkatársainak is, mert nagyon sok óra örömteli szórakozást adtak nekünk. Én sokféle zenét szeretek, rock muzsikát is, de anno a mainstream (a szintpop, italo, euro) mindannyiunk életét befolyásolta, ezért a vérünkben van -
New gen vonalon a számomra legnagyobb hiányzó,a kedves barátom,
Tom Garrow
Nem csak ennyi ,ennél több remek produkcióban közremüködött.
Remélem tovább tart a new-italo népszerűsége,ezt a zenei stílust egyszer már úgymond leírták,akkor nem gondoltam volna hogy jön egy új generáció mely tovább nyújtja a 80s évek italo vonalát. -
Komjáthy Gyuri bácsi a magyar rádiózás élő legendája.
Nem vagyok egy irigy típus,de mert te vele dolgozhattál, munkakapcsolatban voltatok,téged kicsit irigyelek.
Én vizsgázott DJ is vagyok,tehát a rádiós szakma nem áll tőlem távol.
Pénteken nem tudtam hallgatni Attila műsorát,a rádió face oldalán sem jártam,így aztán nem tudtam arról a képről amit néhány perce megnéztem.
Köszi Hajcser úrnak a fotót + ezt a hsz-t #38231
Ugye hogy érdemes még fórumozni!
Komjáthy úr ,december elején 90 éves lesz,jó egészséget kívánok neki. -
fülcsimanó2 #38234 Tee Webb - Love Is Digital
letöltés