42846
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• becauseIsaid
    A másik, aki ennek nagyon örült, az eladó lehetett,
  • reynaud #38510
    Szia Marika,

Azért javasoltam a dal meghallgatásának módját ,mert nekem alapból így történt,és amikor elkezdi a vokált Thomas ,férfiasan bevallom libabőr effekt,egy olyan dimenzióba vitt el a dal,hogy megszünt minden más,Thomas Anders hangja egyszerűen csodálatos és jól fekszik ezen a szolid zenei alapon,ami teljesen eltér más mint a megszokott YouTube-os maszek mixek,amiket én általában kikerülök.

Jet Airliner a legjobb MT zene szerintem,talán az Angie's Heart az a dal mely nálam versenyképes ,nagyjából azonos színt,mert abban meg a vezérdallam zseniális.
    Esetemben az utóbbi időben felértékelödött az euro-disco ezen lágyabb dallamvilága,milyen jó hogy anno egyben megvettem az összes 80s években kiadott soralbumukat,a fenébe... jó magas áron,de nem bánom,sőt.
  • fülcsimanó2
    Remek remix.
    Mindenki tudja rólam, aki olvasgassa e fórumokat, hogy kezdetektől Modern Talking fan vagyok, mióta e csapat 1. lemeze megjelent 1984-ben.
    Két legnagyobb favoritom a Jet Airliner, és az In Hundred Years, mindkettő libabőrös, a harmadik kedvencem pedig a Brother Louie, ami szerintem zeneileg az egyik legnagyobb mestermunka, amit valaha Bohlen csinált, és akkor még nem említettem a Blue System első három lemezét. Az is megérne egy szavazást. A Brother Louie Louis Rodriguez tiszteletére íródott. Az In Hundred Years -t érdemes magyar fordításban szövegben is olvasni, ma is aktuális a szövege, pedig több mint 30 éves.
  • reynaud #38508
    Tom Garrow - One More Night

Egy kis kedvcsináló a szavazáshoz,ez oda lett rakva rendesen,az én egyik személyes favoritom.
  • reynaud #38507
    Retronic Voice kész, kipipálva.
    Máris robogunk tovább az italo-euro disco new generation előadóinak ,formációinak,zenészeinek, dalai megversenyeztetését.

Tom Garrow a következő!
    Top 5 listákat,rangsorolásokat kérek szépen.
    Akik otthonosan mozognak,akarom mondani jól ismerik a new-italo vonalat,azok tudják a saját dalai azaz artist nevén kiadott zenék mellett,mely projektekben volt még,pld. vokál.
    Minden ami Tom Garrow-hoz kapcsolható játszhat a listákon.

Az összesített végeredményt,elfogom neki küldeni,hátha tudom inspirálni a zenei karrierje folytatására.
  • reynaud #38506
    Rain ,alkalmanként nyers modorú ,de nem egy hülye gyerek,tudjuk tőle,tanult zongorázni,ez meg is látszik egy-egy dal kiértékelése kapcsán,tényleg ért hozzá.

Várjuk azt a teljes verziót,és nem akarom én az egekbe emelni Mflex Sounds remixét,de ahogy írod ,az eredeti sem piskóta,nahh azt felülmúlni,az igazán rendkívüli,márpedig a short alapján ez jobb az original verziónál is.
  • reynaud #38505
    Peter Wilson szavazást még nyitva hagyom, a 20-as lista végén van egy holtverseny,de egy bizonyos szisztéma szerint azt is fogom tudni kezelni,de azért jó volna egy-két rangsorolás még.
  • reynaud #38504
    Köszönöm még egyszer mindenkinek aki e lista létrejöttéhez hozzátett a szavazatával.
    Egy nagyszerű formáció,két tényleg zseniális zenész,20 legjobb dala ahogy mi szeretjük.
    Lehet ezt a zenefórumot egy kézlegyintéssel elintézni,meg lehúzni,csak nem érdemes,mert továbbra is hasznos,és többen olvasgatják mint azt gondolnátok.

• reynaud #38503

The Best Of Retronic Voice - Top 20

1. Bessinia

2. Menace To Society

3. Asian Heart

4. Discohunted

5. 911

6. The Queen

7. True

8. Shot Down

9. Feel The Night

10. So Wonderful (feat. Alicja)

11. Dancing In My Dream

12. The Awakening

13. Sea Of Life

14. Counting Seconds

15. I'm All Around

16. Deciding The End

17. Real People

18. Fighter

19. Skydancer

20. In This Moment

• fülcsimanó2
    Ultra - Boy George - Free Britney 2023

letöltés
  • fülcsimanó2
    Egyetértek, bár az eredeti sem piskóta, de amit Mike alá pakolt, az még magasabbra emeli a lécet.
    Kíváncsian várom a teljes verziót.
  • reynaud #38500
    HAND HELD IN BLACK & WHITE (Official Music Video) - Thereza Bazar's DOLLAR with Stephen Fox

• reynaud #38499
    Helló Rain,

Találjunk valami jó jelzőt rá,mert nehéz.
    Mike remixeit mindig is kedveltem,de ez mindegyiken felül áll.
    Szerintem is megveri az eredetit is!
  • reynaud #38498
    I have a question...
    Akar,szeretne még valaki szavazni (Peter Wilson & Retronic Voice) dalaira?
    Vagy zárhatom a szavazást,visszajelzést ha valaki rástaltol még a versenypályára :) !
  • rain70 #38497
    Hát ez a MFlex féle Weeknd verzió esküszöm jobb, mint az eredeti, már amennyit engedett belőle hallatni.
    A csávesz eszméletlenül tudja milyen hangokkal lehet egy nagyon jó zenét még jobbra megcsinálni.
    De ez nem sample, ez short videó, ahogy írtad is, ami maximum 1 perc lehet.
    Tehát simán elképzelhő, hogy ez a remix már rég kész van és ott van valahol a tarsolyukban.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.09.23. 14:42:54
  • reynaud #38496
    Egyelőre short van róla a videomegosztón.

Ezt én is türelmetlenül várom, teljes egészében,The Weeknd dalok remixéből egy olyan van még ezen kívűl ami plafonig megy,sőt át is fúrja.
    Egy francia zenész készítette.

• rain70 #38495
    AMELLETT, hogy ez nem zseniális, pontosan azért, mert AI által generált és az eredeti előadó alig dolgozott rajta,.
    Az énekes hangját nem tudja legenerálni még 100%-ban (egyelőre) de már majdnem. Így elfognak veszni azok az "értékek", hogy egy dalra azt lehessen mondanni, hogy ez eredeti! Szerintem, hamarsoan, ahogy írod is, tömegesen kivágja a Youtube az AI által generált dalokat a szerveréről a feltöltöivel együtt.

Vagy már készül (sőt biztos), a háttérben a Youtube új algoritmusa, ami rögtön kiszüri ezeket, meg persze ott az egyik legnagyobb kérdés. A jogdíj vita. Nem hiszem, hogy kellett nekünk az AI és a rohamos fejlődése még roszzabb. Mint egy Skynet...
    Használják az énekes hangját, az együttes stílusát, de mégsem ők az előadók, de mégis használva vannak.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.09.23. 12:40:54
  • ItaloMucsacso70
    Az egyik szemem sír a másik nevet.
    Az mellet hogy egészen zseniális ez így is az AI álltal generálva, de nagy baj lesz ebből még! ):

Silent Circle [style] - You and I (Ai Cover)

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.09.23. 09:43:45
  • fülcsimanó2
    Remek ez is!
    A Weeknd Save Your Tears amire várok, egyelőre csak egy sample.
  • reynaud #38491
    Próbáld meg kizárni a memóriádból az eredeti verziót.
    Ne nézd a videót.
    Csukd be a szemed,csak a zenére koncentrálj!
    A favorit zeném a Modern Talking diszkográfiájából,egy pofátlanul jól sikerült átdolgozásban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Modern Talking - Jet Airliner (dB Remix)
  • reynaud #38490
    Angol kiejtésén volna mit csiszolni,de a lényeg ,jól énekel.
  • polojana
    Nekem is tetszenek a zenéi.
  • reynaud #38488

christopher ANTON - Heartbeat One (Free DL) bandcamp

Több mint érdekes ez a dal,vezérdallamként freestyle,alatta meg tök jó,dallamos synth-pop,a vokál is remek.
  • reynaud #38487
    Peter Wilson - So Good to Love You

• reynaud #38486
    Mode-One - I'm Here With You Tonight

Annak idején én a művész úr zenéit az általam oly nagyon utált mulatós zenei világához hasonlítottam,aztán jött 2 dallal ...
    I Wanna Feel You
    Heaven Is Waiting
    s nem hittem a fülemnek,top minőségű new-italo sounds és remek vokál.
    Jó dolog a kellemes csalódás!

Ez a videó április közepe táján került a YouTube-ra,úgy látom nem posztolta senki.
    Itt a helye,mert ez is jó.
  • reynaud #38485
    Lian Ross - Fantasy (EuroDance Project Remix)

Nem vagyok képben,ezt kiadták már?
    Végre valami nagyon jó az egyébként szuper tehetséges énekesnőtől.
  • reynaud #38484

G.G. Near - Living In A Rom (Flemming Dalum Remix) soundcloud
  • polojana
    Mflex Sounds - Strangers In the Night (2023 faster & Improved Hi-Fi version)

• reynaud #38482
    A fáradtság számlájára:
    *küldöm
    *pedig
  • reynaud #38481
    Ahogy ígértem ,szeptember 25-ig lehet még szavazni ,Peter Wilson és Retronic Voice dalaira.
    Tegnap késő este,lepontoztam az eddigi listákat,a Retronic Voice zenéiből egy erős top 20 összeállt,
    Peter Wilson dalaiból nagy a szórás,a 20-as lista végén kezelhetetlen holtversennyel,ezért szeretnék egy-két rangsorolást kérni , eddig még nem szavazó tagoktól.

Előre is köszönöm,nem muszáj 10 dalt rangsorolni,az csak a felső határ.
  • reynaud #38480
    November közepe táján ,Italo4ever dalait küldőm versenypályára.
    Remélem abban a szavazásban aktív leszel.
    Úgy egyébként pedid,igen ez a dal szerintem is ütős lesz,remélem mielőbb kikerül teljes egészében.
  • reynaud #38479
    Szia Allada,

Az SG-n pld. ebben a topicban is, nagyon klassz az hogy visszatudom keresni ,idézni a korábbi hozzászólásaim.
    Ha már megemlítetted az év végi listát,Italo4ever azaz Nicolas Bertin az elmúlt 2 évben nálam a legjobb volt,azaz mind2 évben az első helyre rangsoroltam.
    Lásd.
    Reynaud Top 20 (2021)
    Reynaud Top 20 (2022)
    De hogy én hogy értékeltem az elmúlt két évben,az nem sokat számít,a bravúr az hogy 2021-ben a "People" dalával az összesített listát megnyerte.
    Top 30 (2021)
    Nohát,milyen szép,dekoratív listákat készítettem,ilyenekre most nem volna energiám,időm se nagyon.

De visszatérve Nicolas zenéihez,nem titkolom,a 2023-as év eddid ismert,illetve kiadott dalai alapján,nálam triplázásra esélyes,mert egyelőre a februárban itt a topicban is bemutatott (thanks for wmallas!) "What I Wanted" a nyerő nálam,agyonhallgatom a legkisebb unás érzékelése nélkül,ez az én zenei világom,a 80s vintage sounds mai modernebb hangzással,megspékelve az énekesnő remek vokáljával.

P.S. : Az év végi lista kapcsán ismét számítok majd rád.
  • allacska
    Húúúúúúúú a betyár mindenit neki ezt valami nagyon nagy lesz ......
  • allada67
    Ez év végén a lista első felében lehet, valószínűleg nálam. Köszi a kis bemutatót. 033-tól az mekkora italosynth zene.
  • reynaud #38476
    Italo4ever - Forget (Italo Mix) promo
  • reynaud #38475
    Harry Styles - As It Was (Digimax 3AM Remix)

Miguel Cruz ilyent is tud,az Ő remixeit megfogom versenyeztetni egy Top 5-ben,hamarosan.
  • reynaud #38474
    Mflex Sounds Team - Two new Italo Disco songs coming soon...

• reynaud #38473
    Maradjunk negatív hullámokon,most én is lehúzok valamit,hogy hova a fantáziátokra bízom.
    Szóval a kiadónak korábbról vannak tök jó piacra dobott lemezei,de ez mi ez? a jelzőm : pocsék.
    Ráadásul akinek netán elnyené tetszését,annak mélyebbre kell nyúlni a pénztárcájába.
    lásd. discogs link

• reynaud #38472
    Üdv neked is.

Retronic Voice debütáló albumán ,euro-disco,synth-pop,spacesynth stílusjegyekben íródott,a zenei műfajában,nagyon magas színvonalú zenék hallhatók.
    Én ezekben a dalokban azt hallom,hogy a végletekig finomra csiszolt,minőségi munkát végeztek azon zenészek akik az album dalainak megkomponálásán dolgoztak.
    Köztük van a nagy kedvenced,Mirko Hirsch is,meg a Galaxy Hunter formációból Zbigniew Danielewicz.
    A new-italo vonalon szerintem ez egy top album,nem tudok gyenge dalt kijelölni róla.

Peter Wilsonról a lényeget,Béla jól összefoglalta.
    hsz link

Egyáltalán nincs neked rossz zenei ízlésed,sok listát írtál már korábban.
    De ha ez esetben így gondolod,ez a véleményed,elfogadjuk,nincs ezzel semmi probléma.

P.S. : Ha lesz rá időd,arra az egy-egy dalra kiváncsi volnék.
  • allacska
    Üdv mindenkinek. Most meg fogtok kövezni, de ennek a két előadónak a szavazásában nem veszek részt. Az igazság az, hogy nem igazán győzött meg a munkásságuk, 1-1 dalt tudnék csak kiemelni talán, ami tetszik, meg talán 1-1 remixet. Ilyen az én ízlésem, ez vagyok én.
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2023.09.18. 11:45:20