42722
-
Indulhat a szavazás,2025 legjobb dalait versenypályára állítva.
Top 10 rangsorolásokat kérek,a korábban leírt szabályok alapján.
Thanks. -
Tud valaki többet erről?
-
allada67 #42720 Köszi , Akkor Mflex-től a Dimenzió , és a You még marad, az év végi lista válogatáson. A Sweet Jamaica meg amúgy is a top 10 felett volt.
nálam. Ezek jó infók lehetnek a többieknek is.
Az eurodisco - italodisco - AI music topikban év végén majd kirakom, hogy mi lett a vegyes valódi , és AI zenék top listám. -
tibymasterxxl #42719 Szia Allada67! 1, 4, 5 es 6 szerintem az , de 1. es 5. 100% -ban azok -
allada67 #42718 Van pár gyanús zene a spoiler alatt. Csak a sorszáma kellene , ami szerintetek is AI által készült , vagy a vokál mesterséges.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!01 Alina Solo - Romeo & Juliet , 02 Mflex Sounds Team - Dimenzió , 03 Mflex Sounds Team & G G - You , 04 Mflex Sounds Team - Sweet Jamaica, 05 Space Pirates - Iron Man (Ian Coleen Album Version , 06 Mflex Sounds Team - No Te Escondas Más Te Atraparé -
polojana #42717 Mflex Sounds Team feat. GG - Gold
-
Az én egyik első számú favorit zeném idén.
Stage
-
Stylóo - Happy Christmas
link -
Stylóo - Zombie Lady
-
Helló Allada,
Mint korábban leírtam,idén max. Top 10 rangsort kérek szépen.
Kevesebb lehet,több nem.
A kérdésedre fókuszálva,válaszolva,ha az adott zenész által jelezve van illetve konkrétan tudható egy-egy dalról AI által generált,legyen az akár a vokál,azokat kizárjuk.
Visszatérve a kezdő gondolataimhoz,egy 10-es rangsort,könnyedén fel lehet vázolni,mesterséges intelligencia mentes zenékből. -
allada67 #42712 Heló Reynaud !
Mi a helyzet azokkal a zenékkel, mint pl. az Italo4ever - Music Ever in the night. Annak, a vokál része mesterséges.
-
polojana #42711 Köszi! Jó album. -
80s Inspired - Vol. 3 (bandcamp) -
Jó lenne ha lehetne látni az énekesnőt a videóban. -
polojana #42708 Mextazuma - Falling Into You
-
Tavalyi number one.
90s italo-disco új remixben.
Jááááj,de jó zene ez!
-
Tavaly sok szavazat érkezett,jóval több mint előzetesen vártam.
Az összesített végeredmény vissza pörgetve.
TOP 30 (2024) -
DISCO MODERNISM GREATEST BEATS by A.A.V.V. (bandcamp link) -
Hi Girls,
Hey Boys,
Hamarosan startol a szavazás, 2025 legjobb new-italo dalaiból
Szabály szerint AI által generált zenéket kizárom,viszont 80s italo-euro disco dalok 2025-ös évjáratú hivatalos remixeinek zöld a jelzés.
Kérek szépen némi segítséget,sorljatok fel néhány ütősebb dalt ez év kiadványaiból.
Köszönöm. -
Nohát,ennyit a szabadidőmről,írtam volna tovább a hsz-eket,de hívásom volt a nővéremtől. -
Ezen két videóban kirajzolódnak a favorit stílusaid.
Nem ide való,de spoiler alatt oké,elfér,vagy linkeld url,YouTube-on való megtekintéssel.
Ha még nem mondtam volna,jó veled zenékről dumálni.
Szép hétvégét kívánok. -
Többiek is jók,a rádió indulása idején rendszeresen volt alkalmam hallgatni az élő műsorokat,akkor jobb volt a tematizálás is,de Wind mester tényleg kiemelendő,pláne ha 80s italo-euro disco,Hi-Nrg és new-italo zenéket játszik,nem pedig 90s évjáratú dalokat.
RSDH programján a vasárnap esti live show érdemel kiemelést,gyakran italo disco premierekkel,de élőben ezt én nem hallgatom,a YouTube-on szoktam ,másnap belepörgetni a premier dalok miatt.
Sajnos szabadidőm manapság alig van. -
De ez nem ide való. -
Lennon Ezt a Muzsikát nagyon kedveli pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lennon et hallgatja, mert szereti az ilyen zenét.... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem vicceltem... komolyan kérdeztem. Az említett DDR-t pedig csak nagyon ritkán, ha úgy jön ki a lépés Wind Barátomat néha a többieket nem igazán...
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2025.12.03. 20:30:36 -
Szia,
Biztosan csak viccelsz,s hogy én is rálépjek a poén vonalra.
Ha jól tudom,egy holland rádióállomás.
Az amit Te hallgatsz,mint minap említetted,utaltál rá egy hsz-edben, "Disco Diamond Radio" szerintem legalább olyan jó! -
Sziasztok! Én lenni tudatlan...de mi az a "RSDH" ???? :D :D -
s még 1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem ez premier volt,nem ismertem,nem hallottam korábban,esetleg az lehet oka,lapozhattam egyet anno,mert mint aktuálisan történt,a verse indulásakor,a vokálban néhány másodperc alatt,felismertem George Aaron hangját ... érted!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nálam zenehallgatás terén mostanában az van,egykoron megkedvelt zenei stílusok,illetve ezen stílusok dalait,képtelen vagyok meghallgatni,ezek közt leginkább a 90s euro-dance stílust rajzolom előtérbe.
Egyébként is nehéz "barátság" volt mert a 90s évek első éveiben még rengeteg jó italo-disco dalt adtak ki,de azért magával rántott,most viszont ezeket,néhány kivételével,semmire nem tartom,tök egyszerű,egy kaptafára kottázták le a legtöbbet,most értem meg azon tagokat,akik többször leírták ,nem kedvelik e stílust.
S hogy Reynaud mit is hallgat manapság,ha éppen nem italo-disco ,lásd alább,egy példa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt is sokszor hallottam már, szerintem pedig tök jó zene. -
Italoconnection - Like A Star (soundcloud link) -
-
-
Tudom,RSDH zenei szerkesztő-műsorvezetői köreiben,nagy a respekt Bobby Orlando zenei világa irányába,favorizálják dalait,szerzeményeit,megjegyzem,jól teszik.
"O" mester, közelmúltban kiadott kiadványai nagy kedvenceim a kiadó piacterén lásd,alább és fentebb ,de ez nálam csak átlagos.
-
Állandó hallgatója vagyok a RSDH-nak, hallottam már sokszor ezt a zenét és én kimondottan kedvelem! -
polojana #42686 E nagyon jó. -
Én lenni "O" rajongó,de ez a dal nem lenni kedvenc.
The Boyd Brothers - Keep It Coming
-
Ian Lex - Fallen Angel
-
Vocals = George Aaron
Nem jó énekes,nem jó zene!