41342
-
gyula1971 #41342 Patrick Cowley - Tech-No-Logical World (feat. Paul Parker) (JTV 2024 Remix) -
fülcsimanó2 #41341 Tiger Club & DYVA - Fire In The Night (Duro Mix)
-
toruga #41340 -
fülcsimanó2 #41339 Def Leppard - Love Bites (Barron - New Generation Italo Mix)
-
#41338 Cirka 1 hónap és startol a 2024-es esztendő legjobb dalaiból a szokásos év végi szavazás!
Idén én a legtöbbet azt a dalt hallgattam,mely a tavalyi győztesünk volt " Tiger Club - Star "
Érdekesség esetemben,húzni tudok párhuzamokat , az abban a dalban háttérvokálozó G.J. Lunghi idei zenéje lehet befutó nálam idén az első helyre.
Az a helyzet,minél többet hallgatom,annál inkább tetszik,voltam így a 80s években is sok dallal.
Remek vinyl kiadvány.
-
#41337 Méginkább sajnálom hogy nem állt módomban elmenni.
A család teljesen lefoglalja a szabadidőm,de értük mindent!
Köszi. -
Cherry - Love Is A Killer (bandcamp) -
ItaloMucsacso70 #41335 Válaszok a kérdésedre Laci ritkábban van itt!
Igen! :)
-
Yazoo - Nobody's Diary (Parralox Remix) bandcamp
-
#41333 3 Lacit képes vagyok beazonosítani,a negyedik ismeretlen. :)
Fantáziáltam már én is arról.milyen jó dolog volna a hazai italo-disco rajongóknak szervezni egy találkozást,talán a Balaton-part volna a legmegfelelőbb helyszín erre,számomra biztos :))) !
Veled és még sokakkal innen a fórumról jó volna összefutni.
Lehet jövőre megszervezzem ...
Adrián ott volt a bulin? -
#41332 Ez a videófelvétel visszajelzi amiről írtál a spoiler alatt.
Családias hangulatú rendezvény volt,jól illik rá a retro jelző,mert emlékeimből a 80s évek közepének hazai diszló klubjainak feelingje jött felszínre.
Az előadó egy ikon az italo-disco stílusban,jövőre lesz 80 éves,élőben biztosan nagy élmény volt,de számomra ebben a videóban,bocsánat de nem jó így látni,nagyon megöregedett,de persze ez természetes.
A örök fiatalság nem létezik,de,bár az idő szalad a zene marad.
Dobjatok majd még fel videókat,képeket. -
allada67 #41331 Köszi a beszámolót. Várom a videókat, és fotókat. Örülök,hogy ott tudtatok lenni,és ilyen jól sikerült ez a buli. -
ItaloMucsacso70 #41330 Igy van a 4 Laci összejött, és nagyon örülök hogy végre személyesen is találkoztunk! :) -
#41329 az aki 1:55 nél a rohangáló kisgyereket leszólítja a backstage-be, az pedig Én lennék ..
És végre volt szerencsénk személyesen találkozni (a 3 Laci) ! (ha a kisgyereket is belevesszük 4 Laci)
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2024.11.16. 17:59:24 -
ItaloMucsacso70 #41328 MANCOL feat Anita Campagnolo - LOOK IN MY EYES (Italo Disco) 2024
-
ItaloMucsacso70 #41327 RETRO DISCO SHOW 2024 11.15. Miko Mission - How old are you? ( Live Budapest )
Felhívnám a figyelmet hogy közben a háttérben egy Bizonyos Ken László rohangál egy mobillal fényképezgetve mint egy kisgyerek! :)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.11.16. 15:29:50 -
ItaloMucsacso70 #41326 Egy fantasztikus élmény margójára!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hargittay Gábor személyes meghívására Magyarországra érkezett Fred Ventura, Ken Laszlo, MIKO Mission és Angela Moy!
Kérdezhetnénk , na bum akkor mi van?
Hiszen nem láttuk az RTL híradóban , nem a Puskást tölti meg a nevükkel háromszor.
Szóval az van hogy aki Fanatikusan szereti a stílust az tudja hogy nincs mese akár két műszak egymás utáni lenyomása után is de erre indulni kell.
Mert ilyen valószínűleg többet nem lesz soha!
Tudtuk hogy itt nem lesz elképesztő lézer show , ultra brutál technika.
Viszont lesz valami egészen más!
Pluszban lesz ott egy Máté Sándor másnéven Electro Potato vagy ahogy mostani fellépő nevét használja Gianne Durante akit már szintén nem kell bemutatni mert hogy csak úgy lazán már Mexico-ba és Los Angelesbe jár vendégfellépésekre.
És lesz ott egy olyan közönség akik ezen legendák zenéire bulizott a 80-as években , akik fanatikusan
gyűjtik a kiadványaikat( nem mellesleg megjegyzem mind a három úriember igenis aktív napjainkban is szerencsére! Akiknek ezen kor zenéi a mostani fiatalok Azahriah-ja!
Annyi különbséggel hogy valószínűleg utóbbira 40 év múlva már senki nem fog bulizni!
Szóval örömzenélés volt minden téren.
Soha nem találkoztam még ilyen közvetlen, minden kérést teljesítő sztáralüröktöl mentes
zenészekkel akiket olyan szinten lehetett "szétcincálni" a sok egyedi kéréssel a buli végén hogy nem hittem a szememnek.
Sok ismerős Lemezgyűjtővel találkoztam akik nagy külföldi party-kon vesznek rész ennél volumenekben nagyobb rendezvényeken de ilyen szinte családias közvetlenséget még ők sem tapasztaltak egyetlen rendezvény esetében sem. Az hogy Fred Ventura a büfében melletted majszolgatja a kis szendvicsét , elsétál melletted egy Ken Lászó és amikor már ezer fényképet készítettél róla akkor odaáll mosolyogva egy 1001-ik képhez vagy lemez aláíráshoz is!!!
És hogy egy órán keresztül Mosolyogva jó kedvűen mindenki kérdésére sóhajára válaszolva itt vannak köztünk azok akik nekünk Italo Fanoknak az élő legendák.
Nem készítettem sok videót mert tudom hogy profi kamerával az egész show fel lett véve na mega rengeteg ismerősöm szinte végig videózott fényképezett!
Majd később azokat fogom elkérni!
Én inkább szó szerint test közelből, hiszen egy méterre se voltam a színpadtól kiélveztem minden mozdulatát!
Pár képet videót ízelítőnek feldobok csak a hangulat kedvéért!
Sikerült bezsebelnem A három kiosztott Best Of CD-ből is egyet és ha már ott volt az elkövetője személyesen alá is irattam többek közt azt is!
Szóval óriási köszönet és hála Hargittay Gabinak a Hargent Media főnökének hogy ezt az élményt időt, pénzt fáradságot nem sajnálva elhozta nekünk az élő legendákat hogy többek között megkérdezhessük a számomra minden idők legjobb Italo Disco zenéjét elkövető Miko Mission-tól hogy How old are you? ???
https://www.facebook.com/laszlo.kaposi/posts/pfbid03dvFsPtuYytpKrAxMhkDaqdd4hKrmVPNmo92TBLNsctjwUhC6VLMsXyDAMYdTKwQl?notif_id=1731749585204396¬if_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
-
gyula1971 #41325 Magic Men - Popcorn (ZYX Edit Remastered 2024) -
allada67 #41324 Victoria Nordmann - Time For Two (Extended Version)
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.11.14. 19:23:06 -
ItaloMucsacso70 #41323 Hogy őszinte legyek azt sem tudtam hogy a
Stian Rigby – American Girl ( Cop Records 50-503 ) Austria 1994 -es
CD kiadványon ez a dal extended-ben van fent.
De akkor ezt is elviszem magammal Pénteken este , és a kocsiban meghallgatom.
Pont jó lesz a Az Italo Legendák ráhangolódására! :) -
zámor #41322
Axion - Cybernetic Enhancements Activated
Egész jó synthwave zene.
bandcamp free
Érdemes szétnézni az oldalán. Találni egész jó kis zenéket. Free
Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.11.13. 19:40:47 -
#41321 Milano 84 feat. Fred Ventura - The Right Words
on bandcamp -
#41320 A dal esetében,vonjunk párhuzamot.
Jól ismered Te is a dalt,mely csak egy példa a sokból.
Stian Rigby - Turn Me On,1983-ban került piacra,kislemezen,rövid verzióban.
1994-ig kellett várni a kiterjesztett,akarom mondani extended verzióra,mely az előadó albumára akkor felkerült.
További példákat sorolhatnék,azon dalokkal,melyekből készült hosszabb verzió,de vinylen csak kislemezen dobták piacra.
Köszönjük hogy léptél azon irányba,hogy pontot tehessünk e rejtélyes kiadvány végére. -
#41319 Úgy van,ezt kiadták vinylen ,s bár a vokál kissé gyanús volt,miszerint AI által generált,de ezt benéztem,mert arra aztán én sem gondoltam volna hogy AI music vinylen :) !
Bocsánat azoktól akik velem azonos térfélen állva,egyelőre nemet mondanak a mesterséges intelligencia segítségével készített dalokra.
Apropó: San Marco a vitában,mely térfélen állt?
Sejtem persze! -
ItaloMucsacso70 #41318 "Laci! kérünk fotót a korongról!"
Elküldtem a kérést innentől már nem rajtam múlik! -
ItaloMucsacso70 #41317 Rendezte – RE-DY, Suno
Ugye nem kell bemutatni ki vagy mi az a Suno
Igen itt tartunk , az első mesterséges intelligencia segítségével írt dal kiadása vinyl-n! ):
Amúgy a Facebook-on elég komoly kis komment háború tört ki ezen kiadvány megjelenése kapcsán!
SAN MARCO-tol kezdve egész sok zenész hozzászólt pro és kontra a jelenséghez!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.11.11. 07:54:48 -
polojana #41316 Tetszik ez a zene. Először azt hittem Ai. -
#41315 Kylie Minogue - Turn Into Love (Sakgra House Treatment Mix)
Kylie ,sosem tartozott a kedvenc énekesnőim körében,de ez a dala lájk volt,ebben az új remixben pláne. -
#41314 RE-DY – Topo & Roby (80s Version)
-
#41313 Ken Laszlo - Forever Young (Flashback Remix Edit)
-
#41312 Annak idején, Joe Yellow - Easy Lovers dalával párhuzamosan,agyonhallgattam.
Érdekesség ,mind2 dalban a vokált Mauro Farina énekli.
-
#41311 Bizony ám! -
#41310 Ez az a szitu amikor nagyot lehetne villantani a maxiról egy fotóval,hitelessé válna egy ritkasság.
Wind helyesen utal rá, a maxi 12"-es lemezt , széles e világban még senki nem mutatta meg.
Lemezborító nem elég.
Az biztos hogy van extended verzió,de kérdés tényleg kiadták é vinylen.
Laci! kérünk fotót a korongról! -
polojana #41309 Gerson Tellez - Moonlit Love
-
allada67 #41308 Nálam a nyári top 100 listán, a 15. előkelő helyen végzett. #40419 -
gyula1971 #41307 Gerson Tellez _Dime por que_ Original -
ItaloMucsacso70 #41306 Nem is kérdés hogy a legnagyobbak között kell emlegetni ezt a dalt! -
ItaloMucsacso70 #41305 "Megkérlek,csekkold az extended játékidejét."
Sejtem a kérésed okát!
A youtube-n megtalálható ez a verzió ami elméletileg egy 6.06-os extended verziót mutat be.
Az igazság viszont az hogy a második refrént megnyújtották ill, bevágták újra és újra ezért
nem jön ki a matek .
Ugyanis az eredeti vinyl-n az extended még mindíg csak 5.48
mint ahogy az instrumentál is csak 5:02 mint ahogy a lejátszóban
is látszik!
Hétvégén megkeresem és próbálok kérni tőle képet!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.11.09. 18:33:47 -
#41304 S ha már old italo új vonatkozásban...
Ezt piacra dobják újra hamarosan vinylen,ha minden stimmel még a hallásommal,Mauro Farina? énekli a vokált.
Brutál italo!
Thomas and Schubert - Little Flowers -
#41303 Ez újra nagy favorit.
Imádom zene!