55
Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatok, tanácsok, észrevételek
-
horvdavid #15 kösz a blogot -
horvdavid #14 bocs, hogy nem vagyok olyan tapasztalt fórumalkotó professzor, mint ti.
a "Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatokat, tanácsokat, észrevételeket várunk" szerintem egyértelmű, ill. a ott a link is. -
#13 te aztán belevaló gyerek lehetsz!!!!
na várjad csak a tapasztalatokat, már úton vannak! -
HoTDoG #12 Ez aztán informatív topiknyitás volt. Még az érdeklődőket is elküldöd a pi*ába, mert nekik nincs tapasztalatuk. Remélem két lábbal rúgnak majd ki.
Amúgy egy ismerősöm most volt nyáron ezzel az USA-ban és vezetett is egy blogot. -
horvdavid #11 A Camp Leaders célja, hogy világszerte minél több diák számára lehetővé tegye más kultúrák megismerését, külföldi munka és utazás lehetőségét. -
horvdavid #10 tapasztalatokat váruk, nem érdeklődőket. amúgy meg ha annyira érdekel ott a link.minimum h rákattintok, ha már ott van és nem ugatok. -
#9 sokán nem fogják tudni, de topik nyitáskor minimum bemutatom azt h mi a f*szról nyitottam témát h legalább akit érdekelne de nem tudja mi ez!-.- -
kdori87 #8 Ha te nem vágod mi az, akkor valószínűleg tapasztalatos sincs ezzel kapcsolatban, úgyhogy nem itt a helyed! -
karajjj #7 nem igaz, hogy nem lehet normális nyitóhozzászólást írni -.- -
horvdavid #6 amúgy: Itt a link, hogy mi ez. -
horvdavid #5 akkor valószínűleg ez a fórum nem nektek szól. -
#4 fasza! most már csak tudni kéne mi az... -
#3 Ok -
#2 mert mi az?
írj róla valamit... -
horvdavid #1 Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatokat, tanácsokat, észrevételeket várunk