11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#888 Kizárt. Mivel nem kapunk szerver fileokat. Ahogy BC2nél, ahogy a MoHnál... BO ban sem lesz tört szerver. 100% -
#887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg igen. -
#886 Warez verzióval lehet majd teljes körű multit játszani? Nem akarok úgy járni,mint mw2-vel.Megvettem drága pénzért,aztán pár hónap múlva warez simán ment. -
#885 azért már kezdtem megijedni. -
#884 eleje a single trailerből van vágva -
#883 Hmm, a multiban lesz helikoptercsata?:S
Amit én kivettem a videóból:
-Nagyon nagy élvezet, adrenalin +100
-Zoom lehetőség a csipánál
-valamivel nagyobb pályák
-látótávolság, amit én eddig a CoDokból hiányoltam
várós gém, ha van rá igény, talán megoldható ahogy a Bad Company 2 topikban is, kilehessen rakni a szervereket. -
#882 Jajj de örülök, hogy nem vettem meg a MoH-t. Kipróbáltam single-t és az is egy nagy szar. Pedig egy rövid ideig késztetést éreztem, mikor arra gondoltam, hogy még egy hónap... de ha már ennyit kibírtam :D
Jól néz ki ez a BO. Köszi, hogy linekelted. -
#881 http://bit.ly/cII1N2 - multi
http://bit.ly/alvrBH - single -
#880 Szerintem kb. olyan hosszúságúra kell számítani mint a World at War-nál volt, mivel az volt az előző játékuk. -
#879 Én már csak a single player játékidejére vagyok kíváncsi,remélem nem lesz ennek is olyan rövid,mint az MW2-ek volt! -
Gabe18 #878 Hát láthatóan próbálják a MW1-2 epikus-drámai pillanatait megismételni. Eddig jónak tűnik, de itt sem hiszem hogy a single lenne a döntő abban hogy jónak vagy rossznak ítéljük magát a játékot. De eddig nekem ez is tetszik. -
#877 Call Of Duty Black Ops Single Player Trailer. -
#876 Jajj már nemigaz a SZTÍMET 1 perc alatt kiiktatod, ha eredeti hanem... -
#875 iwnet fogyatékosságát kár a steamhez kötni, semmi köze hozzá csak egyszerre lett a codba bevezetve a kettő. -
#874 Kár,MW2t is eléggé elbaszta...Na de nem akarom a steamet szidni. -
#873 én meg 6+ éve használom a steamet, és pár frissítés megjelenésekor jelentkező terhelésen túl nem nagyon szokott gondom lenni vele, akkor is mindig megjavul másnapra. -
#872 annak örülök azért, hogy külön csoportba került a marathon és a sleight of hand, így lehet őket együtt használni. -
#871 Igen -
#870 Steames lesz? -
#869 Najó annyira még se volt hasznos. Még hogy a Ghost (álá Cold Blooded) értelmetlen -.- -
#868 Tudtommal még nem volt és mindjárt meg is nézem de sztem majd kitapasztalom a perkeket és úgy fogom használni őket. De azért ez is hasznos ^ -
Puhos #867 Úgy döntöttem, hogy előrendelem! Mivel a MOHOA-t a multi béta alapján visszamondtam, mert egy f@s szerintem! -
Puhos #866 "steam connection failed" Egyébként már lassan egy éve játszok a MW2-vel! És ahol kell ott át van "engedve"! -
#865 ha voltmár , akkor bocs -
#864 milyen hibaüzenettel dob le a steam? azok 99%-ban azért vannak mert tűzfalon v routeren nincs átengedve. -
#863 Mi az hogy néha? Nálam az iwnet folyamatosan baszakszik. Nem engedi hogy rájoinoljak másra csak ha nyom egy cod resit vagy ha nagy nehezen rájoinolunk egymásra az iwnet gondol egyet és szétdob minket -.- -
Puhos #862 De az is megesik néha, de ma este a Steam sz@rakodott elég sokat! -
Gabe18 #861 Nem inkább az IWNet dob le téged gyakran? Inkább az volt a jellemző MW2-ben.
Persze egyszer-egyszer a steam is elszállt, de az nekem ritkán volt. -
Puhos #860 Én arra értettem, hogy a MW2-nél nagyon sokszor lehet azt tapasztalni, hogy a Steam - mint kliensprogram - ledob valamilyen hibaüzenettel. Gondolom, hogy ezt a jelenséget már más is tapasztalta! Erre gondoltam. Azzal én is tisztába vagyok, hogy a Steam-en keresztül le lehet tölteni a játékokat, vagy egyéb kiegészítőket. -
#859 5 perc alatt leszedik a progit a játékról, már ha így érted. -
#858 ez csak a játék fejlesztőjén múlik, a steam gyakorlatilag csak egy letöltő program barátlistával, bármit rá lehet tenni. -
Puhos #857 Csá!
Ha jól olvastam a hozzászólásokat, akkor ez a rész is Steam-kliensen keresztül fog működni. Akkor meg van annak a lehetősége, hogy annyit fogunk szívni vele, mint a MW2-vel? -
#856 :F
-
#855 Én már november 9-én fogok vele játszani, szal XD -
#854 A Budapest Game Show-n bemutatják a CoD 7et November 10-11-n. -
#853 Ugyanez már volt belinkelve nem rég! -
#852 Hangulatos lesz, annyi szent -
Gabe18 #851 Aki az amerikai focit szereti, kedd hajnalban a Minnesota-New York meccs alatt láthatja majd az új gigantikus fenomenális piramidális trailert...
Amúgy a reklám hadjárat megint nem gyenge, Monday Night meccs alatti reklám idő nem két fillér tudtommal. -
#850 persze, nemis lebaszásnak szánta (gondolom nem rosszindulattal javította ki). :) -
#849 szóval NE legyünk azok... :)