11248
  • Fpocok
    Kizárt. Mivel nem kapunk szerver fileokat. Ahogy BC2nél, ahogy a MoHnál... BO ban sem lesz tört szerver. 100%
  • szabii98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valószínűleg igen.
  • Barrett 50 Cal
    Warez verzióval lehet majd teljes körű multit játszani? Nem akarok úgy járni,mint mw2-vel.Megvettem drága pénzért,aztán pár hónap múlva warez simán ment.
  • szabii98
    azért már kezdtem megijedni.
  • lolSL
    eleje a single trailerből van vágva
  • szabii98
    Hmm, a multiban lesz helikoptercsata?:S

Amit én kivettem a videóból:
    -Nagyon nagy élvezet, adrenalin +100
    -Zoom lehetőség a csipánál
    -valamivel nagyobb pályák
    -látótávolság, amit én eddig a CoDokból hiányoltam

várós gém, ha van rá igény, talán megoldható ahogy a Bad Company 2 topikban is, kilehessen rakni a szervereket.
  • Fpocok
    Jajj de örülök, hogy nem vettem meg a MoH-t. Kipróbáltam single-t és az is egy nagy szar. Pedig egy rövid ideig késztetést éreztem, mikor arra gondoltam, hogy még egy hónap... de ha már ennyit kibírtam :D

Jól néz ki ez a BO. Köszi, hogy linekelted.
  • Drephis
    http://bit.ly/cII1N2 - multi
    http://bit.ly/alvrBH - single
  • Lunki88
    Szerintem kb. olyan hosszúságúra kell számítani mint a World at War-nál volt, mivel az volt az előző játékuk.
  • Rayden02
    Én már csak a single player játékidejére vagyok kíváncsi,remélem nem lesz ennek is olyan rövid,mint az MW2-ek volt!
  • Gabe18
    Hát láthatóan próbálják a MW1-2 epikus-drámai pillanatait megismételni. Eddig jónak tűnik, de itt sem hiszem hogy a single lenne a döntő abban hogy jónak vagy rossznak ítéljük magát a játékot. De eddig nekem ez is tetszik.
  • Rayden02
    Call Of Duty Black Ops Single Player Trailer.
  • szabii98
    Jajj már nemigaz a SZTÍMET 1 perc alatt kiiktatod, ha eredeti hanem...
  • lolSL
    iwnet fogyatékosságát kár a steamhez kötni, semmi köze hozzá csak egyszerre lett a codba bevezetve a kettő.
  • Fehercsoki
    Kár,MW2t is eléggé elbaszta...Na de nem akarom a steamet szidni.
  • lolSL
    én meg 6+ éve használom a steamet, és pár frissítés megjelenésekor jelentkező terhelésen túl nem nagyon szokott gondom lenni vele, akkor is mindig megjavul másnapra.
  • gömbgiliszta
    annak örülök azért, hogy külön csoportba került a marathon és a sleight of hand, így lehet őket együtt használni.
  • Jaka923
    Igen
  • Fehercsoki
    Steames lesz?
  • elitehun
    Najó annyira még se volt hasznos. Még hogy a Ghost (álá Cold Blooded) értelmetlen -.-
  • elitehun
    Tudtommal még nem volt és mindjárt meg is nézem de sztem majd kitapasztalom a perkeket és úgy fogom használni őket. De azért ez is hasznos ^
  • Puhos
    Úgy döntöttem, hogy előrendelem! Mivel a MOHOA-t a multi béta alapján visszamondtam, mert egy f@s szerintem!
  • Puhos
    "steam connection failed" Egyébként már lassan egy éve játszok a MW2-vel! És ahol kell ott át van "engedve"!
  • gömbgiliszta
    ha voltmár , akkor bocs
  • lolSL
    milyen hibaüzenettel dob le a steam? azok 99%-ban azért vannak mert tűzfalon v routeren nincs átengedve.
  • elitehun
    Mi az hogy néha? Nálam az iwnet folyamatosan baszakszik. Nem engedi hogy rájoinoljak másra csak ha nyom egy cod resit vagy ha nagy nehezen rájoinolunk egymásra az iwnet gondol egyet és szétdob minket -.-
  • Puhos
    De az is megesik néha, de ma este a Steam sz@rakodott elég sokat!
  • Gabe18
    Nem inkább az IWNet dob le téged gyakran? Inkább az volt a jellemző MW2-ben.
    Persze egyszer-egyszer a steam is elszállt, de az nekem ritkán volt.
  • Puhos
    Én arra értettem, hogy a MW2-nél nagyon sokszor lehet azt tapasztalni, hogy a Steam - mint kliensprogram - ledob valamilyen hibaüzenettel. Gondolom, hogy ezt a jelenséget már más is tapasztalta! Erre gondoltam. Azzal én is tisztába vagyok, hogy a Steam-en keresztül le lehet tölteni a játékokat, vagy egyéb kiegészítőket.
  • szabii98
    5 perc alatt leszedik a progit a játékról, már ha így érted.
  • lolSL
    ez csak a játék fejlesztőjén múlik, a steam gyakorlatilag csak egy letöltő program barátlistával, bármit rá lehet tenni.
  • Puhos
    Csá!
    Ha jól olvastam a hozzászólásokat, akkor ez a rész is Steam-kliensen keresztül fog működni. Akkor meg van annak a lehetősége, hogy annyit fogunk szívni vele, mint a MW2-vel?
  • szabii98
    :F
  • Prince23
    Én már november 9-én fogok vele játszani, szal XD
  • szabii98
    A Budapest Game Show-n bemutatják a CoD 7et November 10-11-n.
  • mascarun
    Ugyanez már volt belinkelve nem rég!
  • szabii98
    Hangulatos lesz, annyi szent
  • Gabe18
    Aki az amerikai focit szereti, kedd hajnalban a Minnesota-New York meccs alatt láthatja majd az új gigantikus fenomenális piramidális trailert...

Amúgy a reklám hadjárat megint nem gyenge, Monday Night meccs alatti reklám idő nem két fillér tudtommal.
  • DarkSector
    persze, nemis lebaszásnak szánta (gondolom nem rosszindulattal javította ki). :)
  • gömbgiliszta
    szóval NE legyünk azok... :)