11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10724 Sziasztok!!
Cod Mw2 és Cod Black Ops eladó!
Mindegyikhez van dvd.
Csak egyben tudom adni! -
pett3rson #10723 nem volt szerencséd, erről ennyit. más játékoknál sokkal több csaló fordul elő, itt olyan szerókra kell járni ahol van admin is (vagyis látod, hogy azok közé tartozik vagy ismeri, mert a klán nevével játszik.)
személy szerint nagyon kevés csalóval futok össze, nem az a gond, hanem a ping még mindig és itt is, de nem olyan nagy mint mw2-ben volt szerencsére. -
#10722 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy multiplayerben nem "vetődik" a karakterem, single-ben tökéletes, az irányítás ugyanúgy van beállítva, az mp configot már újra letöltöttem de semmi...
Előre is köszi!
Sziasztok! -
#10721 Pont addig jó a Black Ops amíg kipörgeted a pre. 15öt. Kb. 250 óra.
Jó ez az ingyenes hétvége is. Visszanéztem a játékra és már az első szerveren wh-val találkoztam:)
BF3-ra én is kíváncsi leszek. Lehet arra az időszakra az lesz majd az FPSem. Ami gameplay videót láttam az elég Hooah!Dx11-es fénysugarak meg por,füst nyam nyam.
Aztán lehet MW3 majd jobban adja... -
#10720 Pont ezért csinálták ezt a hétvégét, szerintem tartsd meg és vedd meg majd a BF3-at! *Tapasztalat* -
strebacom #10719 E bakker a Joco gyerek az SG-n.....
No nekem nagyon bejön a multi....nagyon ott vagyok hogy megveszem..... -
#10718 Az bisztos hogy szereted a rántott húst.És még mitszeretsz tesókám???
XD XD -
#10717 De el!!
Próbáld csak meg!!
Havernak megy hasonló konfal! -
#10716 : ( -
#10715 Nemigen! :/ -
#10714 sziasztok
ezen futna a cod7?
Inter Pentium Dual-Core E5700 3,00GHz
2 GB RAM
ATI Radeon HD 5500 series (1 GB-os)
pls help -
#10713 Jó ez az ingyenes hétvége. Így kipróbálhatom milyen az eredeti cod. Csak a cod4-el játszottam, azt is törttel, egy kis ideig, mert a sok nyomorék tízéves csaló gyorsan kiábrándított. Itt egy csalóval találkoztam de az is gyorsan eltűnt. -
#10712 "pcdev pcdev
We still trying to get modtools released ASAP. I will let you know as soon as I have news.
" -
#10711 pcdev pcdev
PC players: Double XP is on now and for the rest of the weekend. #codblackops #PC #rankup
Ez mi ez így ez? :D Csak nem dupla xp? -
#10710 -
strebacom #10709 Nálam megy faxán...most léptem ki mert már elzsibbadt az agyam a hentöl!! -
#10708 Ezzel a szarral többet nem játszok (marad cod 2,4,6 -
#10707 Látom, ebből az ingyenes Black Ops hétvégéből sem lesz köszönet. -
#10706 nálam azt írja, h BO szerver nem elérhető ebben a pillanatban, próbáljam később.
:S -
#10705 játszottam egy kicsit majd vissza akartam lépni és most a steam valami fatal error hibaüzenettel nem inditja el -
#10704 OMG! Már vagy 7 órája töltöm lefele steamről az ingyenes hétvége miatt de mire leér már le is telik a határidő. 100 kb-al csorog lefele. És még csak 46%. -
#10703 4 karakternél hosszabb profilnév kell.
-
#10702 4x töröltem a steamet és a játékot, újra raktam a steamet leszedtem a játékot és mindig ugyan az nekem elég volt ennyi szenvedés belőle -
#10701 Sajnálom, hogy nem tudtad működésre bírni. Esetleg próbáld meg google-t még. -
#10700 okoska ott is hibát írt és amit írt segítségnek úgy csináltam de semmi -
#10699 nálad van a hiba
és nem steam mappából kell indítani a játékokat hanem steamből. -
#10698 leszedtem frissítettem a DX-t ugyan az a hiba (55) és megpróbáltam indítani steam mappából kifagyott a játék hát mint mondjak Steam és a BO is 1 rakat szar törlöm le az egészet
(ez csak az én véleményem) -
#10697 ja.... fasza lesz. Megint nem lesz dedikált szerver :D -
#10696 ingyen hétvége -> cod:mw3-at vegye meg minél több ember. -.- -
#10695 Amikor ilyen ír ki, hogy hiányzik valami dx fájl... akkor
1. Felrakod legújabb directx-et
2. Googleban rákeresel a filera és külön letöltöd, bemásolod megfelelő mappába (ilyen nekem már elég sokszor volt.) -
#10694 4x szedem le... majd ha lejön és ezt csinálja akkor berakom és ha akkor se megy letörlöm az egészet a faszba és megyek vissza CoD 6 ni -
#10693 vagy csak be teszed a játék fő könyvtárába! -
#10692 az ilyennel csak annyit kell csinálni hogy ezt le szeded
d3dx9_43.dll és csak be másolod a system32 mappába és elvileg el kéne indulnia. -
strebacom #10691 A steamben kell egy profil nevet megadni!!! -
tréj #10690 Sziasztok mitől lehet az hogy nekem a szerón azt írja hogy a nevem unknow soldier 3 pedig a jelvényemen vagy min meg a rendes nevemet írja hogy lehet a szerveren lévő nevemet átírni? -
strebacom #10689 ezt próbáld ki
ez a legújabb!!!! -
#10688 BO mit leszedett dx telepítettem és most meg "A(z) BlackOpsMP.exe hibát észlelt, ezért leáll"
nagyon nem akarja hogy játsszak vele -
#10687 ok AKKOR NEM. -
#10686 9.c van a gépen -
#10685 directx kéne.