11248
  • Barnus
  • Barnus
    De frankón write-only vagy és képtelen vagy 5-6 hozzászólást visszaolvasni, hogy volt-e róla szó a mai nap folyamán, hogy gebasz lenne a steammel?? :P
  • Különc
    Ilyenkor mikor valaki beír egy fórumra, egy percig se gondol arra, hogy legalább az utolsó 20 hszt elolvassa, hátha másnak is van gondja vele és esetleg van írva információ róla?
  • Puhos
    Nálam már megy!
  • Puhos
    Ma délután óta szarakodik, jó lenne ha már megcsinálnák!
  • Tomo576
    Srácok szarakszik a steamom azt írja h not connected és nem tok tolni semmien online gamet help
  • rayman12
    én cod2 ös vagyok de megvan a 6 és most már a 7 is, bár én igen nagyot csalodtam a treyarch-ban egy ilyen jó játékot ilyen szarul optimalizálni bűn!
  • Barnus
    én az előző részeket is imádtam, mindegyiket végignyomtam single-ben, nekem annak a grafja is tetszett, de valóban, a BO max felbontáson nagyon szép. Mindegyik pályán néha megálltam gyönyörködni én is.
  • alma2
    Nem olvastam vissza csak egy fel oldalt. De ez itt nem kozkincs, ha leveszed a jatek priority-asat megszunik teljesen az akadozas ? Nekem megoldotta a problemat.
    De amiert irok ha eltekintek a 7 eve jelenlevo folyamatos gyermekbetegsegeitol, a nagyon elavult engine-tol, ami gondolom mar nem is fog valtozni amig nem jon ki az uj konzol generacio, az elso resz utan ez volt az elso amit nem untam, amiben tudtam gyonyorkodni, amit kelloen reszletesnek es izgalmasnak talaltam.
    Ezzel a kisebbseg vagyok ?
  • Barnus
    Digim van, nekem se megy. Havernak ADSL-je van, neki se megy. De látom, már közben steam is reagált rá hivatalosan is. Majdcsak megjavítják előbb-utóbb:)
  • rayman12
    lol már most néztem meg nekem sem megy
  • eLiXir
    We're tracking an issue with our POP provider that's causing connectivity issues for Steam users since about 0415 PST today. Some users will be able to connect, and some won't, based on geographic location mostly.
  • Frank99
    nem megy, nekem sem és a gyereknek sem, külön net, más szolgáltató.
  • eLiXir
    nembaj, legalább XPn megnézem jobban fut-e, ha nem visszarakom a 7et
  • stifi
    ezen hangosan röhögtem :D
    bocs

PC-re fókuszálnak most? Majd légyszi írjatok ha van új patch :)
  • rayman12
    xp vel joban megy?
  • Darth10
    köszi
  • rayman12
    Nem tom hogy más is van e igy ahogy én de nekem amd x2 5600+ , at radeon hd4670 1 gb vel jáchatatlan színten akad. Vagyis inkább szagat mert van fix 40-50 fps em és amikor egy másik player ér a közelembe beakadozik.
  • stifi
    ezzel csak az a baj, hogy nekem itt w7 alatt 100 fpsem van.. kivéve amikor beakad és lemegy 10-re :)

persze lehet kéne lőnöm egy xp-t nekem is, de már nem érdekel :P
  • Blacksheep333
    Egyik klántársnak UPC nete van és megy neki.
  • Antal99
    még mindig szar?
  • Darth10
    Van olyan akinek UPC-s nete van és megy a steam?

Minden olyan ismerősömnek megy aki nem UPC-nél van.
    Nekem a ts62.gameservers.com címet sem tudta feloldani, de IP címmel viszont tudtam csatlakozni.
    A UPC-t hívtam de a várakozási idő több, mint 10 perc, szóval rohadjanak meg :@
  • Lbaxta
    idézet..

A Treyarch közösségi menedzsere végre válaszolt a hivatalos fórumon az őrjöngő tömegnek a Black Ops PC-s változatának patch-ével kapcsolatban. A foltozáson már dolgoznak, de nem akar pontos időt mondani, hogy ne kelljen később is a játékosok idegeit húzni a késleltetések maitt. Legkésőbb a héten (talán holnap) még írni fog a patch részletes tartalmáról. Nagyrészt olyan javításokat fog tartalmazni, amelyeket a konzoltulajdonosok már megkaptak. Eddig azért nem kaptak a PC-sek ilyen javításokat, mert más hibákat kellett kijavítaniuk, amelyek fontosabbak voltak. A következő 1-2 hétben teljesen a PC-s verzióra fókuszálnak, és mindent kijavítanak állítólag, amit eddig jeleztek a Black Ops PC-s játékosai.
  • Blacksheep333
    Szvsz fölösleges itt újratenni az OS-t, vagy a Steam-et.
    A Steam most szar, nem mi tehetünk róla, nem mi fogjuk megoldani a problémát.
    Egyszerűen várnunk kell míg megjavítják. Ez van.
  • Barnus
    nem.

• Barnus
    Szerintem ugyanarra vezethető vissza, mint ahogy mi sem tudunk loginolni, nincs friendslist. Csak neked valami authenticator serverhez se tud kapcsolódni, ami leellenőrzi, hogy a játékok eredetiek-e. szerintem ez csak azért lehet, mert újrainstalláltad az egész géped, frissen telepítetted a steam-et, és mivel nem tudsz beloginolni, így az adott játékokról még nem tudja, hogy legálisak-e, vagy sem. Mert ha belegondolsz, akár a haver teljes steam mappáját is átmásolhattad magadhoz. Login nélkül nem tudod magad azonosítani:) a különbség csak annyi, hogy az én gépem már ismer engem, nekem engedi elinditani a játékot, de pl L4D2 is kiírja, hogy a steam cloud-al nem tud szinkronizálni és ha másik gépről játszottam, akkor a beállításokat nem tudom most áthozni, stb.

Nyugi, amint megjavul a steam rendszer és be tudsz lépni, minden játékod működni fog :)
  • eLiXir
    nálatok megy?
  • Blacksheep333
    Ez szopás.
  • eLiXir
    mert nekem elindítja, és kér egy cd kulcsot, miszerint nincs regisztrálva egy játék sem az accounton... ez most mi?
  • nyuny01 #7689
  • eLiXir
    Nane :D:D:D basszameg én meg a steam probléma miatt formáztam a gépet :DDD
  • nyuny01 #7687
    Próbáltam a régiót is váltani de semmi!Úgy hogy várok! :)
  • darki81
    vagy egyáltalán nemlenne statrendszer, csak pontot adna és ennyi
  • lolSL
    stats oldalon látszik hogy vmi gond van, válts download régiót hátha segít
    6 körül már biztos jó lesz addira a valve-nál is felkelnek :)
  • nyuny01 #7684

Többiek,nektek megy a steam rendesen?
  • Barnus
    csak az a baj, hogy szerintem a pontot kb. leszarnák. A lényeg az, hogy a táblázatban hány kill/deathje van. Max úgy lenne megoldható, ha egy capture/defend stb. érne 5-10 killt, na de az meg tök valótlan, és logikátlan lenne, hisz miért számolna ölést egy bomba hatástalanításáért mondjuk?:)

bár mondjuk azt lehetne, hogy bomba felrobbanása esetén az a csapat, akinek a hatástalanítás lett volna a dolga, kap mindenki a bombafelrobbanásáért 3-4-5 death-et, így romlik a statja.

A sikeres robbantás meg érne 2-3 extra killt. vagy valami hasonló, nem tudom. De az, hogy miért mennyi xp jár, az nem hiszem, hogy túl sok embert foglalkoztat.
  • nyuny01 #7682
    Nekem is ezt írja,valamiért nincs kapcsolat a steam-el!Be vagyok jelentkezve,de mégsem!
  • HUN BECSEHELY
    Restart Steam?
  • rikkcsicsi
    Sziasztok!
    Volna 1 olyan problémám,h a Steam tol kaptam 1 figyelmeztetést:
    A steam nem tudja szinkronizálni a Call of Duty: Black Ops-Multiplayer fájlokat a steam felhövel. Na ez mi????Eredetia játék és már 1ideje tolom vele.Segitsetek léci!!!!
  • Rage47
    felébredt a community manager és írt pár sort
    nincs kedvem forditani
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1621992