11248
  • BUKSAGe
    Offline módba nincs ezzel probléma!
  • geri777
    Mi a baj 576 tal ?
  • Maxtreme
    Igen, sajna csak nálad jelentkezik a probléma. Szerintem hívd fel őket és küld vissza :(
  • Marci0115
    mi a baj az 576-al? nincs kedvem visszaolvasni
  • Maxtreme
    No mindjárt próba. Rakjak pár képet fps számmal?
  • szopacska
    hali emberek az van,hogy be léptem játszani nekem 28-35 pingem volt a többinek 999 és ezerrel laggoltam ez tök gáz. nálam van a hiba?:(
  • TDC Geronimo
    Olyan fps spikeok vannak singlebe hogy elsírom maga.
  • Gabe18
    "csak hülyülök. kiváncsi vagyok mikor borul ki a bili az embereknél amikor hőn áhított imádott sorozatukat szidják"

De a warezt azt töltöd ezerrel ahogy a másik topikot nézem. Hát ennél szánalmasabbat már régen láttam...
  • kill3r21
    úhhhhhhh lesssz itt háború látom xD
  • Neoncsoves
    nem, csak elemzem az sg fórum lakóit :D
  • Maxtreme
    Mi a szösz? Magadra ismertél?

• Neoncsoves
    sc2-vel*
  • Neoncsoves
    azért mert sc2 többnyire idősebb, türelmesebb emberek játszanak nem pedig a 8-12 éves barmokból áll a játékosok 90%a
  • Neoncsoves
    apa kezdődik

abbahagyom ha látom hogy senki nem válaszol, de látom van a trollkodásra vevő. ettől függetlenül én mostmár read-only módban fogok üzemelni

apropó... KÖCSÖG 576-tól soha, senki, semmit... mert átbasznak: miért?
  • Newfronter
    Azért mert lagol az első napon? :D
    SC2-ben is voltak problémák, egész estések is... sőt, nem ment az egész battle.net és nem volt ekkora sírás miatta.
  • greendoki
    576tol rendeltem nem vertek át...
  • BUKSAGe
    Single player valóban működik minden probléma nélkül Steam offline módba, csak gondoltam megerősítem ezt ha valaki még nem tudná.
  • Maxtreme
    Respect a gamestopnak hogy még arra sem méltatnak hogy válaszoljanak a mélemre amit 16h-kor küldtem.. (ha valaki nem tudná: érdeklődtem hogy most akkor hogy is van ez a 9500 vs 11500 ft-os mizéria )

Mindegy, ha drágábban hozzák holnap, nem fogom átvenni.
  • Gabe18
    Mért szerinted ez mi valami kísérleti telep ahol te kedvedre szórakozhatsz? Ha jól emlékszem múlt évbe is eljátszottad a MW2 topikba...
  • Jaka923
    Nekem is :(
  • bajgunar
    Ez most így hirtelen HATALMAS csalódás részemről.
  • Gabe18
    Most elindult, mintha a menü már nem laggolna, ellenben a szerver kereső nem keres semmit...
  • kill3r21
    Respect! ;)
    Xbox javára szóljon most hogy nekik vitte a futárbácsi, unboxing boxba be aztán tolják....:)
    De nem szítok konzol vs pc vitát....:)
    De egy VÉR COD-os és PC-s ember aki most szív a telepitővel, lehet aztmondaná hogy kell egy box xD
  • Neoncsoves
    én vagyok rá kiváncsi
  • geri777
    Valaki válaszolna a előző kérdésemre ?
  • Gabe18
    És szerinted erre ki kíváncsi? Kereshetnél magadnak valami más elfoglaltságot is...
  • Neoncsoves
  • Gabe18
    Na most nekem a multi már egyáltalán el sem indul...
  • Maxtreme
    #3836?
  • Neoncsoves
    igazad van, csak hülyülök. kiváncsi vagyok mikor borul ki a bili az embereknél amikor hőn áhított imádott sorozatukat szidják
  • geri777
    én még csak a telepítésel baszakszom.
  • bajgunar
    Ki látta a tegnapi élő közvetítést??? Ekkora felhajtást, egy ilyen fos game-ért? Ráadásul xbox volt mindenhol. Kurvára megérte az árát. Elbaszott fos steam-es szar lett. Minek eröltetni ezt a steam-et, nem értem. Aztán meg megveszed, és nem tudod telepíteni. PFf.
    Meg összeszarja magát a 4 magos proci miközben a menu-t nézed (100%)
    IP kereső meg nuku. Aztán eltünnek az eredményeid, meg a favoritba rakott zerverek. Ez csak egy agyon mod-olt mw2, xbox port-ról. Szerintem.
    Elég sok frissítés kell még ehhez, h megjavuljon és élvezhető is legyen.
    Lassan tényleg be fog halni a PC, és szutyok xbox-ot kell venni. Csodálatos.
    Köszönöm treyarch! Él a 3 napos pénzvisszafizetési akció? Visszavinném szívesen.
  • SZEG007
    elsö CoD amit megvettem, és minden szerver lagzik fasza...
  • geri777
    Valaki erre a kérdésemre tudna válaszolni ?
  • elitehun
    Akkor én biztos túlvilági képességekkel birok
  • J i GS a W
    Szeretni fognak
  • Pengn
    Látom itt már játszanak páran. Meg tudnátok mondani h tudták e optimalizálni a játékot a srácok? Tudom van gépigény de annak sokszor nem lehet hinni. Azért kérdezem mert eléggé határon vagyok és attól félek h szaggatna a játék, nem mai már a gépem és ezen múlik h megveszem e.
  • tommygear
    te nem voltál ekkora fasz, minek csinálod ezt a trollkodást?
  • Maxtreme
  • kill3r21
    Elég rossz hogy így gondolod, nem a tisztes vásárlókón nevetünk, hanem azon hogy a boltban vásárló majdhogynem rávan kényszerülve arra hogy hiába a játék a polcon , mégis letöltse :)És félre ne értsd nem a warezosok szopatt*k meg azokat akik megvették :) Peace!