Sherlock Holmes - krimirajongóknak nem ajánlott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
visnait: ilyet sose szoktam írni, de most nem állom meg: "olyan világ sosem volt és sosem lesz, hogy a lesz két "sz" lesz".<#kacsint>#kacsint>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jóésszel, agyvérrel,
Nyújts feléje géppisztolyt,
ha küzd fejesekkel.
Balsors, aki lebutít,
Hozz reá bölcs sztoriline-t.
Agyonszívta már e film
A jelent s ártalmát.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ettol meg lehetne jo film..csak nem mint JB movie....
Biztos jopofa film a mufajaban (poenos,rugkapalos,stb..Jackie utan szabadon)csak ez nem Holmes...
annak a sorozatnak nem lehet elfelejteni a hangulatát.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a film amúgy nem rossz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Mind e mellett sajnálom hogy elrontják ezt az alakot és az egész sorozatot, a rendezõ zseniális, imádom a filmjeit csak kicsit bûzlik most ebbõl a filmbõl a "na húzzunk le egy bõrt errõl a valamilyen Holmes-ról"
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amennyire néztem az összes fellelhetõ adaptációban, Holmes soha a büdös életben nem volt gy szimpatikus figura. Általában elég arrogáns, nagyképû, fontoskodó alak és csak Watson tudja kicsit csillapítani.
A Jeremy Brettes tökéletes adaptáció. Jobbat nem is lehetne készíteni.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
De leginkább a sokoldalúságát kéne kihangsúlyozni egy Sherlock Holms figurának. Hogy mekkora lexikális tudása volt. Milyen volt a dedukciós módszere. Hogy szívesen és szépen hegedült lazításként. És persze, hogy kábszerrel is lazította az agyát. És persze kemény csávó volt, csak éppen nemigen volt szüksége a közvetlen erõszakra. Csak egy sétapálcára, vagy egy revolverre legvégsõ esetben.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
2, Holmes nem csak boxolt,hanem 1 -az iro altal felig kitalalt- harcmuveszetet uzott
3, Szinte sosem hasznalta (amennyire tudom csak 1x..igy elte tul prof. Moriartyt)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Erre is megvan már a jegy estére, úgy tûnik lesz csalódás itt is.
Gaming is believing.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most viszont tele van mondattani hibákkal. :S
Na mindegy, elõbb-utóbb majd csak jó lesz minden. 😄