14
-
#14 érdekes hogy arra nem gondol senki hogy ez a suicide machine simán eltárolhatja az adataidat, megadod hozzá a jelszavad, az e-mail címed, onnan letörli de ki ellenörzi hogy ő nem tárolja-e.. -
NKing #13 Emlékszem, mikor még nem volt ekkora divat ez a Facebookolás, akkor regeltem, kíváncsiságból, aztán 10 perc után rájöttem, hogy nekem ez nem is kell. Törölni akartam a kitöltött profilt, mire a drága oldal közölte, hogy nem törölnek, csak "inaktív" leszek, mert majd biztos meggondolom magam, és visszajövök. Hát menjenek az anyjukba farral... -
#12 Ha Te magad törlöd, akkor azzal sem lehet problémájuk, mert az a saját szellemi tulajdonod, és jogod van bármikor eltüntetni.
Egyébként sem szeretem ezt a Facebookot meg Twittert. -
Zoleeca #11 Törölheted, de ez mindent töröl, nem csak a profilodat, hanem az összes trace-t (hozzászólások stb...) -
#10 Mondjuk en nem ertem. Alapbol miert nem törölhetem en magam a profilomat a facebookrol?
Ha pedig ök nem adnak ilyen szolgaltatast, jo, hogy masok igen.
Lehet, en akarok lenni az amerikai allam elnöke es a facebookon 14 evesen hülye kepeket tettem fel magamrol, akkor miert ne törölhetnem azt ami az en maganeletem?
Facebbok is elmehet az anyjaba. -
#9 Iwiwnél elvileg lehet küldeni nekik egy levelet, hogy xy-t baleset érte, persze ehhez valakinek tudnia kell erről, hogy küldjön nekik, de hát na, ha valakinek nincsenek ismerősei, hogy tudjanak róla, akkor valószínűleg fent sincs.
A géppel segített törléssel szembeni jogi ellenállás szerintem már csak kötekedés, hogy megelőzzenek egy nagyobb veszteséget, ez meg így gusztustalan. -
Cat #8 Csak a sajátot. De már több tizezren töröltek, nem akarják, hogy divat legyen. -
bippo #7 Ha csak a sajátomat törölhetem ezzel a cuccal, akkor ez nagyon is hasznos.
Ha másét is, az már valóban gáz. -
#6 Az adatokat amugy is backupoljak meg hasonlok.. -
#5 Azokat nem torlik, miert is torolnék. Kit erdekel? Nem sok tarhelyet takarit meg a ceg, a halottnak meg mar teljesen mind1.
Gondolom 2ev v mennyi, ha nincs reakcio akkor automatan torlodik.. -
Cat #4 Azzal van bajuk, hogy egy gombnyomás csak, és minden profil, minden bejegyzést töröl.
http://www.sg.hu/cikkek/71681/egyetlen_gombnyomasra_eltunhet_barki_a_kozossegi_oldalakrol -
Lowosan #3 Ha jól veszem ki, ez a 2 vacak abban segít hogy töröljem magam a közösségi oldalakról (este van, félreértelmezhetem. És ha félreértelmeztem akkor érvénytelenek az alábbiak).
Ezek szerint jogászok hadával akarják már azt is megakadájozni hogy elhagyjam ezteket az "önkéntes személyi-adat kiszolgáltató oldalakat"? -
endrev #2 Én sem értem, de jobban érdekel, hogy mi van akkor, ha valakit baleset ér és meghal. A Facebook (és IWIW és társai) hogyan detektálja, hogy az a profil már halott: szó szerint? Megkérdezném tőle, de nem találtam kontaktot. -
DeedY #1 webhaboru.. de minek van erre szukseg, csak en nem ertem a lenyeget?