Blokkolja a Suicid Machine hozzáféréseket a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes hogy arra nem gondol senki hogy ez a suicide machine simán eltárolhatja az adataidat, megadod hozzá a jelszavad, az e-mail címed, onnan letörli de ki ellenörzi hogy õ nem tárolja-e..
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Emlékszem, mikor még nem volt ekkora divat ez a Facebookolás, akkor regeltem, kíváncsiságból, aztán 10 perc után rájöttem, hogy nekem ez nem is kell. Törölni akartam a kitöltött profilt, mire a drága oldal közölte, hogy nem törölnek, csak "inaktív" leszek, mert majd biztos meggondolom magam, és visszajövök. Hát menjenek az anyjukba farral...
Ha Te magad törlöd, akkor azzal sem lehet problémájuk, mert az a saját szellemi tulajdonod, és jogod van bármikor eltüntetni.
Egyébként sem szeretem ezt a Facebookot meg Twittert.
Egyébként sem szeretem ezt a Facebookot meg Twittert.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Törölheted, de ez mindent töröl, nem csak a profilodat, hanem az összes trace-t (hozzászólások stb...)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Mondjuk en nem ertem. Alapbol miert nem törölhetem en magam a profilomat a facebookrol?
Ha pedig ök nem adnak ilyen szolgaltatast, jo, hogy masok igen.
Lehet, en akarok lenni az amerikai allam elnöke es a facebookon 14 evesen hülye kepeket tettem fel magamrol, akkor miert ne törölhetnem azt ami az en maganeletem?
Facebbok is elmehet az anyjaba.
Ha pedig ök nem adnak ilyen szolgaltatast, jo, hogy masok igen.
Lehet, en akarok lenni az amerikai allam elnöke es a facebookon 14 evesen hülye kepeket tettem fel magamrol, akkor miert ne törölhetnem azt ami az en maganeletem?
Facebbok is elmehet az anyjaba.
Iwiwnél elvileg lehet küldeni nekik egy levelet, hogy xy-t baleset érte, persze ehhez valakinek tudnia kell errõl, hogy küldjön nekik, de hát na, ha valakinek nincsenek ismerõsei, hogy tudjanak róla, akkor valószínûleg fent sincs.
A géppel segített törléssel szembeni jogi ellenállás szerintem már csak kötekedés, hogy megelõzzenek egy nagyobb veszteséget, ez meg így gusztustalan.
A géppel segített törléssel szembeni jogi ellenállás szerintem már csak kötekedés, hogy megelõzzenek egy nagyobb veszteséget, ez meg így gusztustalan.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Csak a sajátot. De már több tizezren töröltek, nem akarják, hogy divat legyen.
Ha csak a sajátomat törölhetem ezzel a cuccal, akkor ez nagyon is hasznos.
Ha másét is, az már valóban gáz.
Ha másét is, az már valóban gáz.
Azokat nem torlik, miert is torolnék. Kit erdekel? Nem sok tarhelyet takarit meg a ceg, a halottnak meg mar teljesen mind1.
Gondolom 2ev v mennyi, ha nincs reakcio akkor automatan torlodik..
Gondolom 2ev v mennyi, ha nincs reakcio akkor automatan torlodik..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Azzal van bajuk, hogy egy gombnyomás csak, és minden profil, minden bejegyzést töröl.
http://www.sg.hu/cikkek/71681/egyetlen_gombnyomasra_eltunhet_barki_a_kozossegi_oldalakrol
http://www.sg.hu/cikkek/71681/egyetlen_gombnyomasra_eltunhet_barki_a_kozossegi_oldalakrol
Ha jól veszem ki, ez a 2 vacak abban segít hogy töröljem magam a közösségi oldalakról (este van, félreértelmezhetem. És ha félreértelmeztem akkor érvénytelenek az alábbiak).
Ezek szerint jogászok hadával akarják már azt is megakadájozni hogy elhagyjam ezteket az "önkéntes személyi-adat kiszolgáltató oldalakat"?<#csodalk>#csodalk>
Ezek szerint jogászok hadával akarják már azt is megakadájozni hogy elhagyjam ezteket az "önkéntes személyi-adat kiszolgáltató oldalakat"?<#csodalk>#csodalk>
Én sem értem, de jobban érdekel, hogy mi van akkor, ha valakit baleset ér és meghal. A Facebook (és IWIW és társai) hogyan detektálja, hogy az a profil már halott: szó szerint? Megkérdezném tõle, de nem találtam kontaktot.
webhaboru.. de minek van erre szukseg, csak en nem ertem a lenyeget?
Only the dead have seen the end of war.