UPC-s Direct beltérivel... ?:(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a beltéribõl kijön a jel, a TV-d pedig veszi és képet ad, akkor nem lehet a beltéri hibája.
Elvileg ugye így kell összekötni:
Beltéri ---> Video ---> TV
A videon megy át a jel a TV-be, amikor kell rögzíti is. Ha nem rögzíti 99%, h a video a rossz. Próbáld ki a videót valamilyen más bemenettel, akár egy haver kábeljére rádugod és megy-e.
Elvileg ugye így kell összekötni:
Beltéri ---> Video ---> TV
A videon megy át a jel a TV-be, amikor kell rögzíti is. Ha nem rögzíti 99%, h a video a rossz. Próbáld ki a videót valamilyen más bemenettel, akár egy haver kábeljére rádugod és megy-e.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mert bezárták az általad nyitott topikot. nem hiába.
itt kéne kérdezõsködni.
itt kéne kérdezõsködni.
:3
Üdv... <#integet2>#integet2> Ahogy a címben is írtam, kb. 4 éve nem bírunk felvenni a TV mûsorokból semmit... <#falbav>#falbav> A UPC-nek is és a fogyasztó védelmi hivatalnak is jeleztük, de érdemben választ nem kaptunk, csak annyit kaptunk a UPC-tõl, hogy váltsunk elõfizetést... <#gunyos1>#gunyos1> De miért váltsak... <#kerdes>#kerdes> Nekem így kényelmes ahogy van, a UPC-tõl kértük azt is, hogy cseréljék ki a beltérit egy olyanra, mint a másik beltérink, a DSR4101-es tipusúra, ugyan is azzal mûködik a mûsor felvétel a VIDEO-val,… de erre sem voltak hajlandóak… <#shakehead>#shakehead> Egy a bajom, hogy az akkor még 60e-ért vásárolt SONY Videó-m a mai napig, azóta, csak por fogó a polcon, vadi új volt, mikor még a UPC Direct-re váltottunk UPC Kábel-rõl, … 😞 Talán ha valaki tudna mondani valamit, annak adok némi adatott a UPC-s beltérirõl... Beltéri tipusa: PHILIPS DSX6010 VIDEO tipusa: SONY SLV-SE620 A TV-nk egy régi ITT egy SCART-In és egy RF Ant-In A Google-in és az SG.hu FÓRUM oldalon is rákerestem több félén, de semmi érdemben valót, nem találtam, azért ha még is lenne, csak más témában, akkor bocsánat, de Én nem találtam... <#shakehead>#shakehead> Tud valaki technikai tanáccsal szolgálni vagy nincs rá megoldás… ?😞 Már külsõs szerelõvel is megnézettük a VIDEO-t, hogy hátha Én barmolok össze valamit, de 2-3 vezeték és formátumú összekötésen nem tudtam mit barmolni… <#awink>#awink> Õk sem értik a dolgot… <#fejvakaras>#fejvakaras> !Még annyit, hogy a VIDEO lejátszás az mûködik az AV-n keresztül, de az, amit fel akarok venni a TV-bõl az nem… ?😞 Azaz amikor a VIDEO-n beállítom a felvételt a kezdéshez, ugye olyankor egy jól mûködõ technika esetében, a REC és a Pause villog a VIDEO magnón. Normális esetben ilyenkor a TV csatornán pedig az aktuálisan menõ mûsort látja az ember a TV-ben. Na, nekünk ez a része, valamiért nem mûködik… <#fejvakaras>#fejvakaras> Köszönjük elõre is a válaszokat… <#worship>#worship>
Bocs, de nem találom a hozzászolásom... ?😞
Bocs, de nem találom a hozzászolásom... ?😞