10
  • Novell
    Senki nem mondta, hogy csóró a família... Attól hogy ilyen helyen élnek...
    Meg aztán, nem kegyeletet sértenék, de... Szilveszter van, a mulatozás ünnepe, de szerintem egy 9 éves gyereknek hajnalban, már már reggel az ágyban a helye
    Mindenesetre nyugodjék békében és szomorú hogy ilyesmire vetemednek az emberek...
  • polarka
    1. harlemi
    2. mi feltűnő van ezen?
  • Kerub
    Együtt játszanak, család barát, szülők otthon...
    Aztán majd pont a Tony Hawk ellopása miatt szúrja le? Ez egy vicc
    A riporterrel vagy nyomozóval - aki ezt a következtetést hozta ki - megnézetnék pár Columbo részt.

Btw, csak nekem tűnt fel hogy a bronxi kis csóró famíliának van konzolja?
  • zaki
    nincs mit tenni, be kell tiltani a játékot...
    undorító amerika
    rip
  • Novell
    Persze, hogy nincs szólásszabadság, maximum a 4 fal között, otthon...
    De épp ez dühít, hogy egy ember végtelen marhasága miatt, most megint megy majd a szörnyülködés, hogy "jaj, hát a videojátékok..." olyanok szájából, akik abszolút nem értenek a témához... És ezzel a játékokat/játékosokat általánosítják, illetve egy kalap alá veszik a bűnözőkkel...
    Kínában is megy a hisztéria, de miért? Mert olyanok hisztiznek, akik nem értenek máshoz, csak a jajveszékeléshez... És az ilyeneket ott nemzeti hősnek veszik az aggódó szülők. Jack Thompson is az volt eleinte, hős, aki szembeszáll a gonosz játékokkal, aztán szép lassan közröhej tárgya lett...
    Én ennyit kívántam hozzászólni
  • Atkamon
    Jó, az előző hsz-em fail, kicsit félreértettem a cikket:)
  • Atkamon
    Nem akarom elhinni, hogy csak a játék miatt csinálta... Egy 9 éves gyerektől max ellopja, de miért kell megölni csak ezért...
  • amitakartok
    Nem véletlenül megtévesztő. Te nem tudod miféle tirádákat csapnak manapság az "erőszakos" és "függőséget okozó" játékok körül? A média nem mondhat mást, csak amit a nagyfejesek hallani akarnak. És ne gyere nekem szólásszabadsággal, mert olyan dolog nem létezik.

De ez azért már tényleg nonsense, 25 éves pasi képes volt leszúrni egy 9 éves gyereket egy kurv@ játék miatt?!
  • Novell
    Szomorú, bár egy olyan környéken, mint Harlem, ami ugyebár nem épp a bűnmentes életről híres, ez talán annyira nem is meglepő...
    Mindenesetre sajnálatos, és remélem elítélik a tettest, jó hosszú időre...

A cikk címe egyébként megint megtévesztő valamelyest, mert a hozzátartozók is csak feltételezik, hogy a játék miatt szúrt a tettes, a cím pedig már biztosnak állítja... Na mindegy...
  • bertino
    Még csak 9 éves volt