Januárban minden nap mozizni fogunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Áruló szívbõl hogy a picsába lehet filmet csinálni? Ha jól összeszámolom mindössze 3 és fél oldal az egész. Nem rossz sztori, de Poe-t olvasni kell. Lehetõleg egyedül, éjszaka a sötétben. Akkor hatásos.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
menj oda és kapsz rá jegyet valószínûleg. márciusig biztosnak tûnik.
Én már annak is örülök, ha az Avatarra kapok végre olyan idõpontban jegyet ami nekem is jó. BTW meddig játssza vajon az Imax?
a hetedik kör az új film? nemrég láttam a duna tévén egy ugyanilyen címû magyar filmet....
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
nem tévedsz. van benne egy ikrek és egy kutya. meg egy az utcán. és persze sok disney-máz.minden adott volt a sikerhez.
"Robin Williams és John Travolta kutyás filmjének, a Vén csontoknak (Old Dogs)"
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ennek a filmnek tényleg "kutyás film" jellege van? Mert szerintem csupán a címben szerepel kutya (persze átvitt értelemben), meg Travoltának van egy sajátja a filmben. Na mindegy. Javítsatok ki, ha tévedek! <#vigyor2>#vigyor2>
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ennek a filmnek tényleg "kutyás film" jellege van? Mert szerintem csupán a címben szerepel kutya (persze átvitt értelemben), meg Travoltának van egy sajátja a filmben. Na mindegy. Javítsatok ki, ha tévedek! <#vigyor2>#vigyor2>
Persze, hogy nincs ilyen opció, hiszen mindenki moziba fog menni.Cikk címét tessék elolvasni<#nezze>#nezze>
MrPrise: augusztus óta igazából csak egy iszonyat szar film volt (az ezsgé szerinte), mégpedig az Avatar<#idiota>#idiota>
MrPrise: augusztus óta igazából csak egy iszonyat szar film volt (az ezsgé szerinte), mégpedig az Avatar<#idiota>#idiota>
Egyébként érdemes megnézni a kapcsolódó cikkek listáját:
Kemény mozis december, Novemberben csak aludni járunk haza a moziból, Kemény októberünk lesz, Durva egy szeptember lesz, annyi szent, Brutális lesz a filmes augusztus
Tehát augusztus óta ennyire sok jó film lett volna a moziban? Nekem fel se tünt ;-)
Kemény mozis december, Novemberben csak aludni járunk haza a moziból, Kemény októberünk lesz, Durva egy szeptember lesz, annyi szent, Brutális lesz a filmes augusztus
Tehát augusztus óta ennyire sok jó film lett volna a moziban? Nekem fel se tünt ;-)
A szavazásból hiányzik az egyik se opció.