14
  • B0nFire
    Az Áruló szívből hogy a picsába lehet filmet csinálni? Ha jól összeszámolom mindössze 3 és fél oldal az egész. Nem rossz sztori, de Poe-t olvasni kell. Lehetőleg egyedül, éjszaka a sötétben. Akkor hatásos.
  • winnie
    menj oda és kapsz rá jegyet valószínűleg. márciusig biztosnak tűnik.
  • Gerygrey
    Én már annak is örülök, ha az Avatarra kapok végre olyan időpontban jegyet ami nekem is jó. BTW meddig játssza vajon az Imax?
  • qetuol
    a hetedik kör az új film? nemrég láttam a duna tévén egy ugyanilyen című magyar filmet....
  • MrPrise
    Köszi!
  • Chocho
    "... van benne egy ikrek..."

Jaj...
  • winnie
    nem tévedsz. van benne egy ikrek és egy kutya. meg egy az utcán. és persze sok disney-máz.minden adott volt a sikerhez.
  • ussisooi
    "Robin Williams és John Travolta kutyás filmjének, a Vén csontoknak (Old Dogs)"
    Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ennek a filmnek tényleg "kutyás film" jellege van? Mert szerintem csupán a címben szerepel kutya (persze átvitt értelemben), meg Travoltának van egy sajátja a filmben. Na mindegy. Javítsatok ki, ha tévedek!
  • alienslive
    Mint színész igen, az volt az utolsó. De rendezőként az Invictus c. film. Ez jön majd itthon.
  • neoG
    Persze, hogy nincs ilyen opció, hiszen mindenki moziba fog menni.Cikk címét tessék elolvasni

MrPrise: augusztus óta igazából csak egy iszonyat szar film volt (az ezsgé szerinte), mégpedig az Avatar
  • MrPrise
    Egyébként érdemes megnézni a kapcsolódó cikkek listáját:
    Kemény mozis december, Novemberben csak aludni járunk haza a moziból, Kemény októberünk lesz, Durva egy szeptember lesz, annyi szent, Brutális lesz a filmes augusztus
    Tehát augusztus óta ennyire sok jó film lett volna a moziban? Nekem fel se tünt ;-)
  • MrPrise
    Clint Eastwood-nak nem a Gran Torino volt az utolsó filmje? Valahol ezt olvastam korábban.
  • immovable
    +1
  • RiSeForMuSiC
    A szavazásból hiányzik az egyik se opció.