14
-
#14 Az Áruló szívből hogy a picsába lehet filmet csinálni? Ha jól összeszámolom mindössze 3 és fél oldal az egész. Nem rossz sztori, de Poe-t olvasni kell. Lehetőleg egyedül, éjszaka a sötétben. Akkor hatásos. -
winnie #13 menj oda és kapsz rá jegyet valószínűleg. márciusig biztosnak tűnik. -
#12 Én már annak is örülök, ha az Avatarra kapok végre olyan időpontban jegyet ami nekem is jó. BTW meddig játssza vajon az Imax? -
#11 a hetedik kör az új film? nemrég láttam a duna tévén egy ugyanilyen című magyar filmet.... -
#10 Köszi! -
#9 "... van benne egy ikrek..."
Jaj... -
winnie #8 nem tévedsz. van benne egy ikrek és egy kutya. meg egy az utcán. és persze sok disney-máz.minden adott volt a sikerhez. -
ussisooi #7 "Robin Williams és John Travolta kutyás filmjének, a Vén csontoknak (Old Dogs)"
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ennek a filmnek tényleg "kutyás film" jellege van? Mert szerintem csupán a címben szerepel kutya (persze átvitt értelemben), meg Travoltának van egy sajátja a filmben. Na mindegy. Javítsatok ki, ha tévedek! -
#6 Mint színész igen, az volt az utolsó. De rendezőként az Invictus c. film. Ez jön majd itthon. -
neoG #5 Persze, hogy nincs ilyen opció, hiszen mindenki moziba fog menni.Cikk címét tessék elolvasni
MrPrise: augusztus óta igazából csak egy iszonyat szar film volt (az ezsgé szerinte), mégpedig az Avatar -
#4 Egyébként érdemes megnézni a kapcsolódó cikkek listáját:
Kemény mozis december, Novemberben csak aludni járunk haza a moziból, Kemény októberünk lesz, Durva egy szeptember lesz, annyi szent, Brutális lesz a filmes augusztus
Tehát augusztus óta ennyire sok jó film lett volna a moziban? Nekem fel se tünt ;-)
-
#3 Clint Eastwood-nak nem a Gran Torino volt az utolsó filmje? Valahol ezt olvastam korábban. -
#2 +1 -
RiSeForMuSiC #1 A szavazásból hiányzik az egyik se opció.