15
-
dinikf92 #15 Mi a baj, ha már valami nincs angolul feliratozva, az már bukta? -
Merces #14 ....ja persze csak ha nem jogdijas....... -
Merces #13 ........az usa nem paranoid? na ez a hónap vicce holnap elmesélem a klubban -
Lotifuti61 #12 Azért a szpaszkaja Básnyát is furcsa cári címerrel látni. Én eddig csak csillaggal láttam. Egyébként páran talán még nem felejtették el a ciril betűket. -
Answear #11 Igen de USA-nak nincs is akkora paranoiája, mint Kremlnek!... -
#10 Spanyolul pedig illene. A masodik nyelv az USA-ban. -
Inquisitor #9 Hoppá, most nézem itt (ha nem is teljes körű), de ánglius feliratok is vannak. -
Inquisitor #8 Hát igen, elvégre a NASA, a CIA vagy a Kongresszusi könyvtár oldalai is elérhetőek több nyelven, így oroszul is. ;) -
#7 Az osztrak festo azert kezdett bele az egeszbe, mert azt hitte, Moszkva vele van.
Biztos tul igenyes vagyok, mikor tobbnyelvu honlapokat feltetelezek.. -
Answear #6 Mivel nem egy osztrák festőnek eljutnia Moszkváig, és azon túl, így továbbra sem a latin betűket használják...
Ellenben ha sikerült volna nekik most nem lennének fotók....:(
Van ez így....:) -
Zedas #5 Na, végre megtaláltam a képeket is :D
http://www.prokudin-gorsky.ru/database.php3?first=0 -
Inquisitor #4 A képek jó része nem az orosz birodalomban készült, hanem neves orosz fényképészek csinálták, van pl. 1905-ös kép Mata Hariról :)
Szeretek ilyen régi képeket nézni, mert teljesen más, mint ami a filmekből visszaköszön. -
stain #3 Rákattintasz a képre, amin a három ember van, aztán jobboldalt fel vannak sorolva a fotósok, és a nevükre kattintva bejön a galéria. -
#2 Kar hogy atlagembernek hasznalhatatlan.
Cirillbetus minden.. :(( -
#1 Na, ez jo.