105
-
AranyKéz #25 > Ez azert egy kicsit gyanus.Szerintem a terroristak azert ennel dorzsoltebbek,mint hogy az elso kosza kerdesre elmondjak,hogy bomba van naluk.
Lampshade Hanging -
Cat 02 #24 Most te poénból nem mondanád ezt ? :D -
duke #23 "Főleg azért, mert mindent megkapott, amit egy milliomos apa adni tud a gyerekének."
Azt mondjuk nem tudhatod.Attol hogy egy jomodu csaladban lakot,attol meg nem biztos,kapott torodest,szeretet,intimitast.Lehet hogy gyerekoraban sulyosan elhanyagoltak,bantalmaztak.Az biztos,hogy ha valakibol ilyen fiatal korara ongyilkos terrorista lesz,ott nagyon durva dolgoknak kellett tortenie a csaladban. -
duke #22 "Egy légiutas-kísérő megkérdezte, hogy mi van a nadrágzsebében, mire azt válaszolta: "Robbanóanyag." "
Ez azert egy kicsit gyanus.Szerintem a terroristak azert ennel dorzsoltebbek,mint hogy az elso kosza kerdesre elmondjak,hogy bomba van naluk.
Mert kulonben tok egyszeru lenne oket felderiteni.
Ez valami kitalacio,az amerikai hadsereg kesziti elo egy ujabb orszag lerohanasat,akarom mondani felszabaditasat.(folleg az olaj keszletek felszabaditasat) Es ehhez gyartanak bizonyitekokat. -
#21 Valoszinuleg azert, mert eszkoz volt vkinek a kezeben, mostak az agyat (kiet nem), radikalizaltak, az angol-szasz rendszer kórságát mondjuk nem nehez megmutatani, csupan az eletet kell alarendelni a "nemes" feladatnak.. ilyet mind a 2 oldalon konnyen tudnak csinalni. -
#20 LOL Mifele igazsag? Ebreszto!
Nincs igazsag, lathatod nap mint nap, percrol-percre, eleg, ha csak a politikat nezed.. pl magyar miniszterelnokok multja. -
#19 Ha kicsit utananezel, egyertelmu, h nem az utasok robbantottak fel a gepet.. ill meg sok mas dologrol is kiderul, h kamu.
Az ezzel foglalkozo hiresebb "aldokumentum" filmek persze meg probaljak magyarazni, h mi miert.. az nem feltetlenul igaz, de a tenyek magukert beszelnek.
Az egesz 9/11 egy hatalmas atveres, kamu, ebben 100%ig biztos sok-sok ember, aki nem csak a hirekbol tajekozodik, ill aki latja akar a popularis hirek kozotti ellentmondast is. -
bvalek2 #18 Mégse olyan súlyos a helyzet, csak tovább kellett volna olvasni:
The 9/11 Commission Report asserts that "the hijackers remained at the controls but must have judged that the passengers were only seconds from overcoming them"
Ez a tény. A többi feltételezés/csúsztatás, hogy az átlag amcsi hambizabáló hősnek érezhesse magát. Még a Wikipédia polkorrekt középutas cikke sem támasztja alá, hogy a lezuhanáshoz bármi köze lett volna az utasoknak. -
Balintos #17 Látszik mennyire a terrorizmus ellen használják a begyűjtött adatokat...de ezt is gond nélkül megtehetik... -
bvalek2 #16 Elvben ellenzem a halálbüntetést (nem morális okokból, hanem mert nem rehabilitálható az, akit tévedésből ítélnek el, tökéletes bíróság pedig nincs). Na de: a kábítószercsempész sokkal több embert öl meg a szállítmányával, közvetlenül az anyaggal is, és azokkal a körülményekkel is, amik között a drogkartellek rabszolgái előállítják. Csak azt sajnálom, hogy a kishalat sikerült csak elkapni, aki profitál abból a mocsokból, továbbra is a Bahamákra jár nyaralni (Washingtonból...). -
bvalek2 #15 Discovery csatornán volt először, a magyar TV-k elemző műsoraiban is teljesen természetesen beszéltek róla, hogy szándékosan oda zuhantak le. Nem is néztem annak idején utána, annyira magától értetődő volt. Most viszont megnéztem a Wikipédiát, gondoltam belinkelek, hogy alátámasszam amit írtam, erre egy részletese sztori van ott az utasok "felkeléséről":
93-as járat
Nézd, nekem nem kell hinned. Ami viszont engem illet, ez most nem tett jót a paranoiámnak... -
MaT #14 Ebben az egeszben csak az a vicc, hogy itt van ez az ember aki majdnem megolt mintegy 300 embert es kap szaros 20 ev bortont. A minap kivegeztek Kinaban egy embert aki kokaint vagy nem is tudom mar mit csempeszett. A ket ugyet osszevetve... Szoval hol itt az igazsag...? -
#13 ezt hol olvastad vagy honnan veszed ? -
#12 repülj együtt vele, robbantsd fel és máris kiderül. -
teddybear #11 Főleg azért, mert mindent megkapott, amit egy milliomos apa adni tud a gyerekének.
Régen ezt úgy mondták, nem tud mit kezdeni magával a jóban.
Ha végignézed az itt kommentelőket, közöttük is sok ilyen van.
Persze, ha az is gondot okozna neki, hogy holnap mi lesz az ebéd, sokkal kevesebb ideje lenne robbantgatni. Meg pénze sem lenne repülőjegyre és robbanóanyagra. A terrorizmushoz pénz kell! Na nem annyi, amennyi az ellenintézkedésekhez, de sok kell.
Ami az esetből leszűrhető, az az, hogy hiába a nagy adatbázis, ha nem tudják értelmezni a begyűjtött adatokat. Sajnos az amerikaiakkal mindig ez volt a legnagyobb baj. -
bvalek2 #10 A mostani merénylet elmaradása mindenesetre nem a hatóságok munkáját, hanem néhány bátor utas fellépését dicséri. Csak úgy, mint 2001. szeptember 11-én a negyedik eltérített repülőgép esetében.
Ezt a történetet még aznap találták ki, gondolom propaganda célból. A negyedik eltérített repülőgépen a fekete doboz tanúsága szerint az utasok végig rettegve kuksoltak, a gépeltérítők szándékosan a pennsylvaniai mezőre irányították a gépet. -
#9 Mert a fundamentalista muszlim es a nyugati ertekrend "kicsit" mas. Neked lehet, hogy az az elatcelod, hogy elerd azt, ami neki mar szuletese ota megadatott; neki meg az, hogy minel tobb "hitetlent" kuldjon at a masvilagra velt es valos serelmekert. Szar egy vilagban elunk. Es naprol napra tobb muszlim el Nyugat Europaban. Brusszelben mar tobb marokkoi es torok szot hall az ember, mint franciat. Elobb utobb kidurran a lufi es nagy gaz lesz... -
CrW #8 Én is épp ugyanezen gondolkodtam. Londonban járt egyetemre, mindene megvolt. Ha a senki földjén él és a családja csak így maradna életben akkor még érthető lenne valamilyen szinten, de így? Bár gondolom valami maszlaggal szépen beetették.
Am remélem halálra ítélik. -
#7 Delta Airlines reklámfogás! -
Polllen #6 Szvsz kár lenne 20 évre elitélni...20 évig eltartani ingyen az ottani adófizetők pénzéből... -
#5 Lényegesebb az, hogy az ilyen minek akar robbantgatni. Mindent megkapott, apuci hülyegyereke, legjobb iskolákban lebzselhetett, luxuskörülmények között élt, erre robbanóanyagot köt a zacsijára és beszáll a terrorbizniszbe?!? Miért?! Ez itt a kérdés! -
Pares #4 Azért hagyták, mert az amcsi propagandának jól jött volna ez a robbantás. -
#3 nemhinném, csak akkor ha elég jó helyen ül. -
#2 Naná, csak jó helyen kell ülnie hozzá a robbantónak, mikor robban. A repülőgépek elképesztően sérülkeny jószágok, sok civil életében nem merne a közelébe merészkedni egynek sem, ha tisztában lennének, miféle "papírmasé" lélekvesztőkön szállítják őket. Költséghatékonyság és fizika, ez a kettő ami ellen nehéz tenni bármit is. -
Adenoma #1 és 80 gramm pentaeritrit-tetranitrát (PETN) elegendő-e, hogy az a repülőgép lezuhanjon?