Hetekkel ezelõtt tudtak a robbantóról az amerikai hatóságok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsiráf, már megint az áll kamus 86 ban kitalált amerikai katonai adatbázis neve az alkaida tevékenykedik?? jaj istenem:D:D mikor tanulják már meg az emberek, hogy amiben élünk az nem a mi érdekünknek van fenttartva hanem a globális nagyhatalomnak!!
Sajnos nem veszik észre az emberek, hogy ahhoz, hogy béke legyen, ne legyen éhinség, szegénység, bûnözés, gyilkolás, háború, mondvacsinált terrorizmus (ami mindenkire vonatkozik ám, aki nem ért egyet a MÉLYEN TISZTELT USA - val) mindössze csak annyit kéne tenni (hát mindössze:D:D ) hogy elkéne törölni a világvallásokat, a kormányokat,
minisztereket meg a legnagyobb károkozót a pénzt. De képtelenek erre az emberek, mert valamiért nem látnak túl ezeken a földhöz ragadt dolgokon, és mindjárt jön a kérdés, hogy akkor mivel fogunk fizetni??? mibõl veszem majd a legújjabb csini rózsaszínû kis pólómat?? :D:D:D:D:D jaaaaj neeeee és ez a kérdés,,, nem az hogy akkor megmenekülnénk:D nem látunk túl a kerítésen, pedig ott is van élet, méghozzá sokkal jobb.. Megtanított minket a media, hogy csak vallásokban és kormányokban hihetünk, rávesz minket arra, hogy hûû dejó a pénz és hogy minél több kell és több kell hogy vásároljunk a plázákban amiket persze üzlet mágnások húztak fel, és persze hogy nekik kedvez.. Milenne velük, hogyha megszûnne a pénz?? ha megszûnnének a vallások?? ha nem szavaznának az emberek többé mocskos korrupt kormányokra?? naa milenne akkor a gazdagokkal?? hát igen, nem lenne több hatalmuk hûûûûûûûûûûûûûûûûûû dejóó ugye?? bizony bizony, ettõl döglik a légy, emiatt van háború most is irakban meg még kitudja hogy hol, csak a pénz miatt, olaj= pénz, mák földek= pénz háború= fegyver = k***a sok pénz:D ezé van az, hogy a háborút nem megnyerni kell hanem fenntartani....Hogyha megnézitek, emiatt sem nyert soha amerika egy k**rva háborút sem, pl vietnám, irak. Ennyi a jelenlegi élet lényege, semmi más!! A baj az, hogy sajnos egész hülye európa kezd el amerikaisodni, mi is már lassacskán ugyanolyan buták vagyunk mint a legtöbb amerikai.
Lépnie kéne az emberiségnek egy lépést a modern jövõ felé, mert semmit nem változott több ezer éve, ugyanezek a gondok voltak akkor is és most is csak éppen most m16 - os gépkarabélyokkal meg éjjellátókkal rakétákkal lõjük egymást nem pedig csontokkal...
Addig nem nyukszik az emberiség amig tényleg lesz valami világégés, azt hittem ez csak filmeken van, de sajnos egyre inkább lázong a világ, nem sokáig látjuk úgy a világot mint most. Egyre szarabb lesz amíg valaki nem teszi meg a lépést amit kell.....
Javits(atok) ki ha tevednek,de ez nem (csak)azert van,mert nagyobb alapterulete van,hanem mert a magassaga(hossza,stb)aranyosan kisebb,mint a ceruzae..vagyis "laposabb".... 1 2nm-es es 1 cm magas betonlap nehezebben fog eldolni,mint 1 20 nm-es es 200 meter magas....hiaba nagyobb az alapterulet.
passatgt
tehát egy felállított ceruza könnyebben eldõl, mint egy ráma margarin:)

passatgt
a alapfelületetre gondoltam

Sanyix
tök mindegy milyen alapja van. Ha egy épület összedõl az nem oszt nem szoroz. Úgy pattan el minden ami az alaphoz köti mint egy ropi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"..."futótûzként" robbannak ki az ablakok, de csak egy sávban, pontosan, mint az irányított robbantásoknál."

Jah, és méghozzá alulról felfelé...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az épületnek eleve nem a megsérült részei indultak omlásnak. De nézd meg a videót, és majd meglátod, hogy mirõl beszélek. Ráadásul ha megfigyeled, közvetlenül az omlást megelõzõen az épület oldalain "futótûzként" robbannak ki az ablakok, de csak egy sávban, pontosan, mint az irányított robbantásoknál.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

passatgt
akkor hogy dõljön össze? elég nagy az alapja hogy na dõljön el egyik irányba sem

Nem egy környezõ épület sokkal durvábban kapott a törmelékbõl, mégis állva maradt... Nem beszélve arról, hogy az ábrákon, amiken az épület sérült részeit ábrázolták, arról tanúskodnak, hogy ha össze kellett volna dõlnie, akkor se úgy, ahogy azt megtette, mivel a tartóoszlopok nem egyenletesen voltak megsérülve. Míg az épület egyik fele semilyen sérülést nem szenvedett, addig a másik igen, szóval elég nehéz elképzelni, hogy így saját magába egyenesen, szabadeséssel összedõljön...

passatgt
étem, én csak azt mondom, ha a torony így össze tudott dõlni, akkor a ráesõ törmelékektõl meg tûztõl a 7-es is.)

Rendben, csakhogy itt nem a tornyok ledõlésérõl volt szó, hanem a 7-es épület (WTC7, lentebb megmagyaráztam) összeomlásáról...

Rincewind
jaspercry
Ez itt egy sz***s alsónadrág,hehehe

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2007_19---02-oldal.pdf

passatgt
Amúgy itt nézem amikor összedõlt a torony, ez eléggé nem tûnik robbantásnak, a teteje egy picit megbillen és megy le az egész egybõl

http://www.youtube.com/watch?v=zUSftYo9KHI

Miert nem cselekedtek es miert volt vizuma? Mert ha "sikeresen" vegrehatja akkor utanna megint kerhetnek hatalmas penzeket (2001 reg volt mar) es megtobb hatalmat.

Gerygrey
Fogadjuk el a tényeket. Jó. Mik a tények? Honnan tudhatjuk mi azt, hogy mi az igazság? Lehet hogy 9/11 kamu, és lehet hogy tényleg úgy történt ahogy Amerika mondja.

Nem tudom kinek higyjek, ezért inkább nem is foglalkozok az egésszel. Amíg a házamtól párszáz méterre a Duna folyik és nem a Hudson, engem jobban aggaszt Magyarország helyzete mint ez a cirkusz.
Ez rendben is van, hiszen õket is utáljuk.

Igen,gáz amit mûvelnek de szerintem minden nagyhatalom megtenné!
Az oroszok is mûveltek szemét dolgokat külföldön.
Sajna azt hiszem ez vele jár.

És akkor még nem is szóltunk a testüreg vizsgálatról.. <#hawaii>
Persze, csak akkor ne magyarázzák már meg itten azt, h békeszeretet, meg "én éltem kinn az usában", hanem fogadjuk el a tényeket. Szaddámot az amerikaiak juttatták kormányzó pozícióba, aztán meg úgy festették le, mintha õ maga lett volna az ördög, aki tömegpusztító fegyvereket halmozott fel. Ehhez képest Irak lerohanása óta nem találtak ott semmit. Ez lenne az a nagy békeszeretet? Vagy ahhoz az USA-ban kellene élnem, h ezt helyén valónak fogadjam el?
Perszehogy, egyet is értek veled, csak az már megint más dolog, hogy kinek mennyi van megengedve...

Azért azt be kellene látni hogy valamilyen kényszer pályán mozognak az amerikaiak.
Nem védeném semmi pénzért õket,de azért megnézném mitszólnál ha holnaptól a gáz,olaj ,stb mondjuk a 3x anyiba kerülne mint most,vagy egyszerüen nem lenne.
Valahogy biztosítani kell a folyamatosságot.
Nyilván minden ország próbálja a saját érdekeit érvényesíteni,és nem mindíg megy simán.
Nyilván amit az usa mûvel az vérlázító néha,de ne hidd hogy itt európában csak szentek vannak az üzleti életben.
<#banplz><#taps>

Kis butus módon, mi? Hadjuk is tényleg, mert látom, hogy semmi értelme nem lenne...

Ravkin

Windows 7

Te még soha nem hallottad asztat, hogy:

Az üzleti, hatalmi érdek bármi áron!!!

Hiába éltél kint, de akkor sem lettél felvilágosultabb, számtalan háború és gaztett bizonyítja, hogy az emberi szellem mire képes, pusztán hatalomból, olajért millióknak életét tönkretéve és az igazi tettesek soha sem kerülnek kézre, vagy más néven a felbujtók....

Akkor a magyar és egyéb európai katonák minek harcolnak Irakban meg Afganisztánban hisz az Amerika belügye nem, ja, hogy Nato tagok vagyunk, aha...

Mond csak azoknak is a békét, akiknek fiai értelmetlen háborúért haltak meg a csatatéren, a mocskos olajért, s egyre több amerikai is ébredezik, hogy az iraki megszállás nem is a félszabadításról szól ha nem az olajról, mit is mondott Obama: Kivonulunk Irakból, látni mennyire sietnek.
Sanyix
úúúúh az a magyarázkodás "túl bonyolult a helyzet ahhoz"
Az amik és a a kiválasztottak népe agresszív módon támad teljesen idegen országokat. Gyilkolnak rombolnak, majd ha meg építenek akkor saját javukra (bábkormányok, olajkutak). Ezek tények.
Magyarázd már be hogy szeretetbõl gyilkolnak, és rombolnak :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ilyet csak olyanok állítanak teljes meggyõzõdéssel, akik nem ismerik, vagy nem akarják megismerni az érem másik oldalát.
Túl bonyolult a helyzet ahhoz, hogy ilyen kis butus módon ki lehessen jelenteni, hogy Amerika és Izrael rossz, sõt minden rossz volt, amit tettek. De eldöntöttem, hogy ebbe nem megyek bele. Tedd félre te is a gyûlöleteted és indulataidat. Nem vagy közel-kelet szakértõ, fogalmad sincsen az iszlám vallásról. A média befolyásolásról. Sõt az amerikai kultúrával sem vagy tisztában. Én éltem kinnt sokat. Amerika nem csak kóla, puska és sültkrumpli. Ott máshogy látják a világot, mint Európában. Mások az értékek, stb. Ez túl összetett kérdés.
A gyûlölettõl kell megszabadulni és az indulattól! És az egyoldalu tájékoztatástól, nem minden igaz, amit leírnak! (sõt ma már inkább az ellenkezõje igaz, sajnos) maradjunk ennyiben.
Igen, én "béke párti" vagyok, és nem tetszik, amit amerika meg izrael bûntetlenül véghezvihet, mindenféle koholt okokra hivatkozva. Fõleg így lassan 10 év távlatából, hogy tisztán látszik, miért is mentek a sivatagba. Hát nem a békeszeretetük miatt, az már egyszer biztos...

khm, errõl több millió fórum született már, partalan vitákba nem mennék bele.
De a kérdés az, hogy Te vajon a békét erõsíted, amikor véleményt formálsz?

Ugyanis a gyûlölet ragályos. Különféle álarcok alatt minden vallási és társadalmi csoportban jelen van. Elõször ezt kellene levetkõzni és utána lehet értelmes és józan megoldásokat keresni és találni a világban jelen levõ problémákra.
Khm. Te most mirõl beszélsz, békeszeretõ barátom? Csak nem azt akarod mondani, hogy amerika békeszeretetbõl csinálja azt a Közel-Keleten, amit csinál?!

Akkor a jelen miert nem kepes tamogatni egy uj jovot ?

A hajra Magyaroszag idezetem is atvitt ertelem, es pont ezert irtam az ilyen Mike felekre. Felreertes ne essek kicsit baratom :)
Nem vagyok hive a hajra Magyaroszag cimu partnak ;)

Na ugye csak kibújt a szög a zsákból kedves Terrorista.
Igen, az én elv barátaim hisznek a békében, szeretetben az emberiességben! Kiállunk az emberi jogokért legyen szó Izraelrõl, Palesztínáról, Tibetrõl, Észak Koreáról, Kínáról vagy a világ bármely országáról, ahol a TE elvbarátaid kedves Tenorista hamis ideákkal és tettekkel fosszátok meg az embereket a boldogsághoz való joguktól!
És a te "fajtád", óhh boccsánat "elvbarátaid" vajon hogyan rendezik soraikat? Shalom Izráel?

Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetõk\", ha a kormány úgy táncol, ahogy õk fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!

bertino
azt tudom, hogy az egész 9/11 kamu, annak már utánajártam korábban, én most csak a 93as járatra voltam kíváncsi :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tudom, hogy a MO-i roma helyzetre gondoltál itt. De a megoldás nem az, utáljuk õket zsigerbõl, a roma integrációval az a baj, hogy a kormányok csak a pénz beleölésében látják az eredményt, de nem is véletlenül, mert nem érdekük a roma társadalom szorult helyzetének (amirõl maguk a romák is, de nem csak õk tehetnek)megoldása, mert hatalmi érdekeik ezt diktálják...

A roma integráció a nevelésnél kell, hogy kezdõdjön, elsõsorban a szülõknél, de akár bentlakásos iskolákban is erre megfelelõen kialakított környezetben, hogy egészséges erkölcsi morál környezetben szocializálódjanak, s ha ez sikerülne, akkor az utánuk lévõ generációval már minden menne magától: a szülõktõl!!!

De amíg, még maga a roma civil szervezetek is csak kullancs módjára basáskodnak a nép szorult helyzetén a semmit tevõ kormányokkal az élen, nem igen várhatunk megoldást...

Amit leirtam, ez felmerült ez a lehetõség Szlovákiában....
Ha ennyire informált vagy, akkor légyszíves világosíts fel minket, te jövõ záloga!!!!!!
Mike:
a jövõnk akkor kerül veszélybe, amikor hagyjuk, h az erõszakos kisebbség túl harsogja a többségi társadalom békeszeretõ halk szavát.
rasszizmus ide vagy oda, miért kell ilyen sárga meg zöld meg fekete embereket egyáltalán repülõgép közelébe engedni?! Maradtak volna a sötét afrikában...
Mike
én max jelen lehetek
de te kis szaros, te vagy a jõvõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ilyen nickkel nem is csodálom, hogy ezt rtad

Én meg tõled te marha, hogy mindent elhiszel amit a hazug média a szádba rág, de az ok okozatokat és összefüggéseket még 10 év távlatából se látod, de ha rájönnél arra, hogy az események mindig több szálon futnak, és az emberek is rájönnének, akkor az arrogáns gátlástalan hatalmak nem játszanának háborúsdit kedvükre...
cargame:
bocs helyesbítenék, a "te fajtád" helyett a "te elvbarátaid"-ra.
Nem szeretnék hozzád hasonlóvá vállni :D
cargame:
a Hajrá Magyarország szlogen már nem divatos, te nem kevésbé "hiszékeny" fórumozó, a te fajtád a nosztalgikus "szebb jövõt" kiáltással rendezi sorait :)
En meg toled, hogy ennyire buta vagy ;) Es ez a nagyobb, baj hogy ti vagytok a jovo akik minden maszlagot bevesznek es elhisznek. Hajra Magyarorszag

Mike
mennyi okos ember van itt
és mennyi építész
meg összeesküvés imádó paranoiás
és ezek az emberek Mo jõvõje
mindjárt hányok

Mike
lassan anyaszült meztelen lehet majd felszállni egy repülõgépre, és akkor is elaltatnak az úton

Oldal 1 / 3Következő →