105
-
electro123 #105 Zsiráf, már megint az áll kamus 86 ban kitalált amerikai katonai adatbázis neve az alkaida tevékenykedik?? jaj istenem:D:D mikor tanulják már meg az emberek, hogy amiben élünk az nem a mi érdekünknek van fenttartva hanem a globális nagyhatalomnak!!
Sajnos nem veszik észre az emberek, hogy ahhoz, hogy béke legyen, ne legyen éhinség, szegénység, bűnözés, gyilkolás, háború, mondvacsinált terrorizmus (ami mindenkire vonatkozik ám, aki nem ért egyet a MÉLYEN TISZTELT USA - val) mindössze csak annyit kéne tenni (hát mindössze:D:D ) hogy elkéne törölni a világvallásokat, a kormányokat,
minisztereket meg a legnagyobb károkozót a pénzt. De képtelenek erre az emberek, mert valamiért nem látnak túl ezeken a földhöz ragadt dolgokon, és mindjárt jön a kérdés, hogy akkor mivel fogunk fizetni??? miből veszem majd a legújjabb csini rózsaszínű kis pólómat?? :D:D:D:D:D jaaaaj neeeee és ez a kérdés,,, nem az hogy akkor megmenekülnénk:D nem látunk túl a kerítésen, pedig ott is van élet, méghozzá sokkal jobb.. Megtanított minket a media, hogy csak vallásokban és kormányokban hihetünk, rávesz minket arra, hogy hűű dejó a pénz és hogy minél több kell és több kell hogy vásároljunk a plázákban amiket persze üzlet mágnások húztak fel, és persze hogy nekik kedvez.. Milenne velük, hogyha megszűnne a pénz?? ha megszűnnének a vallások?? ha nem szavaznának az emberek többé mocskos korrupt kormányokra?? naa milenne akkor a gazdagokkal?? hát igen, nem lenne több hatalmuk hűűűűűűűűűűűűűűűűűű dejóó ugye?? bizony bizony, ettől döglik a légy, emiatt van háború most is irakban meg még kitudja hogy hol, csak a pénz miatt, olaj= pénz, mák földek= pénz háború= fegyver = k***a sok pénz:D ezé van az, hogy a háborút nem megnyerni kell hanem fenntartani....Hogyha megnézitek, emiatt sem nyert soha amerika egy k**rva háborút sem, pl vietnám, irak. Ennyi a jelenlegi élet lényege, semmi más!! A baj az, hogy sajnos egész hülye európa kezd el amerikaisodni, mi is már lassacskán ugyanolyan buták vagyunk mint a legtöbb amerikai.
Lépnie kéne az emberiségnek egy lépést a modern jövő felé, mert semmit nem változott több ezer éve, ugyanezek a gondok voltak akkor is és most is csak éppen most m16 - os gépkarabélyokkal meg éjjellátókkal rakétákkal lőjük egymást nem pedig csontokkal...
Addig nem nyukszik az emberiség amig tényleg lesz valami világégés, azt hittem ez csak filmeken van, de sajnos egyre inkább lázong a világ, nem sokáig látjuk úgy a világot mint most. Egyre szarabb lesz amíg valaki nem teszi meg a lépést amit kell..... -
cateran #104 Javits(atok) ki ha tevednek,de ez nem (csak)azert van,mert nagyobb alapterulete van,hanem mert a magassaga(hossza,stb)aranyosan kisebb,mint a ceruzae..vagyis "laposabb".... 1 2nm-es es 1 cm magas betonlap nehezebben fog eldolni,mint 1 20 nm-es es 200 meter magas....hiaba nagyobb az alapterulet. -
#103 tehát egy felállított ceruza könnyebben eldől, mint egy ráma margarin:) -
#102 a alapfelületetre gondoltam -
#101 tök mindegy milyen alapja van. Ha egy épület összedől az nem oszt nem szoroz. Úgy pattan el minden ami az alaphoz köti mint egy ropi. -
Pares #100 "..."futótűzként" robbannak ki az ablakok, de csak egy sávban, pontosan, mint az irányított robbantásoknál."
Jah, és méghozzá alulról felfelé... -
Pares #99 Az épületnek eleve nem a megsérült részei indultak omlásnak. De nézd meg a videót, és majd meglátod, hogy miről beszélek. Ráadásul ha megfigyeled, közvetlenül az omlást megelőzően az épület oldalain "futótűzként" robbannak ki az ablakok, de csak egy sávban, pontosan, mint az irányított robbantásoknál. -
#98 akkor hogy dőljön össze? elég nagy az alapja hogy na dőljön el egyik irányba sem -
Pares #97 Nem egy környező épület sokkal durvábban kapott a törmelékből, mégis állva maradt... Nem beszélve arról, hogy az ábrákon, amiken az épület sérült részeit ábrázolták, arról tanúskodnak, hogy ha össze kellett volna dőlnie, akkor se úgy, ahogy azt megtette, mivel a tartóoszlopok nem egyenletesen voltak megsérülve. Míg az épület egyik fele semilyen sérülést nem szenvedett, addig a másik igen, szóval elég nehéz elképzelni, hogy így saját magába egyenesen, szabadeséssel összedőljön... -
#96 étem, én csak azt mondom, ha a torony így össze tudott dőlni, akkor a ráeső törmelékektől meg tűztől a 7-es is.) -
Pares #95 Rendben, csakhogy itt nem a tornyok ledőléséről volt szó, hanem a 7-es épület (WTC7, lentebb megmagyaráztam) összeomlásáról... -
Pares #94 Na de még hogy ez mennyire tanulságos videó! -
#93 Tanulsagos kis video! -
#92 Ez itt egy sz***s alsónadrág,hehehe -
acdc #91 http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2007_19---02-oldal.pdf -
#90 Amúgy itt nézem amikor összedőlt a torony, ez eléggé nem tűnik robbantásnak, a teteje egy picit megbillen és megy le az egész egyből
http://www.youtube.com/watch?v=zUSftYo9KHI -
acdc #89 Miert nem cselekedtek es miert volt vizuma? Mert ha "sikeresen" vegrehatja akkor utanna megint kerhetnek hatalmas penzeket (2001 reg volt mar) es megtobb hatalmat. -
#88 Fogadjuk el a tényeket. Jó. Mik a tények? Honnan tudhatjuk mi azt, hogy mi az igazság? Lehet hogy 9/11 kamu, és lehet hogy tényleg úgy történt ahogy Amerika mondja.
Nem tudom kinek higyjek, ezért inkább nem is foglalkozok az egésszel. Amíg a házamtól párszáz méterre a Duna folyik és nem a Hudson, engem jobban aggaszt Magyarország helyzete mint ez a cirkusz. -
Pares #87 Ez rendben is van, hiszen őket is utáljuk. -
csimmasz #86 Igen,gáz amit művelnek de szerintem minden nagyhatalom megtenné!
Az oroszok is műveltek szemét dolgokat külföldön.
Sajna azt hiszem ez vele jár.
-
Deus Ex #85 És akkor még nem is szóltunk a testüreg vizsgálatról.. -
henrikk001 #84 Persze, csak akkor ne magyarázzák már meg itten azt, h békeszeretet, meg "én éltem kinn az usában", hanem fogadjuk el a tényeket. Szaddámot az amerikaiak juttatták kormányzó pozícióba, aztán meg úgy festették le, mintha ő maga lett volna az ördög, aki tömegpusztító fegyvereket halmozott fel. Ehhez képest Irak lerohanása óta nem találtak ott semmit. Ez lenne az a nagy békeszeretet? Vagy ahhoz az USA-ban kellene élnem, h ezt helyén valónak fogadjam el? -
Pares #83 Perszehogy, egyet is értek veled, csak az már megint más dolog, hogy kinek mennyi van megengedve... -
csimmasz #82 Azért azt be kellene látni hogy valamilyen kényszer pályán mozognak az amerikaiak.
Nem védeném semmi pénzért őket,de azért megnézném mitszólnál ha holnaptól a gáz,olaj ,stb mondjuk a 3x anyiba kerülne mint most,vagy egyszerüen nem lenne.
Valahogy biztosítani kell a folyamatosságot.
Nyilván minden ország próbálja a saját érdekeit érvényesíteni,és nem mindíg megy simán.
Nyilván amit az usa művel az vérlázító néha,de ne hidd hogy itt európában csak szentek vannak az üzleti életben.
-
Pares #81 -
Pares #80 Kis butus módon, mi? Hadjuk is tényleg, mert látom, hogy semmi értelme nem lenne... -
#79 -
szlovákiai hun #78 Te még soha nem hallottad asztat, hogy:
Az üzleti, hatalmi érdek bármi áron!!!
Hiába éltél kint, de akkor sem lettél felvilágosultabb, számtalan háború és gaztett bizonyítja, hogy az emberi szellem mire képes, pusztán hatalomból, olajért millióknak életét tönkretéve és az igazi tettesek soha sem kerülnek kézre, vagy más néven a felbujtók....
Akkor a magyar és egyéb európai katonák minek harcolnak Irakban meg Afganisztánban hisz az Amerika belügye nem, ja, hogy Nato tagok vagyunk, aha...
Mond csak azoknak is a békét, akiknek fiai értelmetlen háborúért haltak meg a csatatéren, a mocskos olajért, s egyre több amerikai is ébredezik, hogy az iraki megszállás nem is a félszabadításról szól ha nem az olajról, mit is mondott Obama: Kivonulunk Irakból, látni mennyire sietnek. -
#77 úúúúh az a magyarázkodás "túl bonyolult a helyzet ahhoz"
Az amik és a a kiválasztottak népe agresszív módon támad teljesen idegen országokat. Gyilkolnak rombolnak, majd ha meg építenek akkor saját javukra (bábkormányok, olajkutak). Ezek tények.
Magyarázd már be hogy szeretetből gyilkolnak, és rombolnak :D -
kidon2 #76 ilyet csak olyanok állítanak teljes meggyőződéssel, akik nem ismerik, vagy nem akarják megismerni az érem másik oldalát.
Túl bonyolult a helyzet ahhoz, hogy ilyen kis butus módon ki lehessen jelenteni, hogy Amerika és Izrael rossz, sőt minden rossz volt, amit tettek. De eldöntöttem, hogy ebbe nem megyek bele. Tedd félre te is a gyűlöleteted és indulataidat. Nem vagy közel-kelet szakértő, fogalmad sincsen az iszlám vallásról. A média befolyásolásról. Sőt az amerikai kultúrával sem vagy tisztában. Én éltem kinnt sokat. Amerika nem csak kóla, puska és sültkrumpli. Ott máshogy látják a világot, mint Európában. Mások az értékek, stb. Ez túl összetett kérdés.
A gyűlölettől kell megszabadulni és az indulattól! És az egyoldalu tájékoztatástól, nem minden igaz, amit leírnak! (sőt ma már inkább az ellenkezője igaz, sajnos) maradjunk ennyiben. -
Pares #75 Igen, én "béke párti" vagyok, és nem tetszik, amit amerika meg izrael bűntetlenül véghezvihet, mindenféle koholt okokra hivatkozva. Főleg így lassan 10 év távlatából, hogy tisztán látszik, miért is mentek a sivatagba. Hát nem a békeszeretetük miatt, az már egyszer biztos... -
kidon2 #74 khm, erről több millió fórum született már, partalan vitákba nem mennék bele.
De a kérdés az, hogy Te vajon a békét erősíted, amikor véleményt formálsz?
Ugyanis a gyűlölet ragályos. Különféle álarcok alatt minden vallási és társadalmi csoportban jelen van. Először ezt kellene levetkőzni és utána lehet értelmes és józan megoldásokat keresni és találni a világban jelen levő problémákra. -
Pares #73 Khm. Te most miről beszélsz, békeszerető barátom? Csak nem azt akarod mondani, hogy amerika békeszeretetből csinálja azt a Közel-Keleten, amit csinál?! -
cargame #72 Akkor a jelen miert nem kepes tamogatni egy uj jovot ? -
cargame #71 A hajra Magyaroszag idezetem is atvitt ertelem, es pont ezert irtam az ilyen Mike felekre. Felreertes ne essek kicsit baratom :)
Nem vagyok hive a hajra Magyaroszag cimu partnak ;) -
kidon2 #70 Na ugye csak kibújt a szög a zsákból kedves Terrorista.
Igen, az én elv barátaim hisznek a békében, szeretetben az emberiességben! Kiállunk az emberi jogokért legyen szó Izraelről, Palesztínáról, Tibetről, Észak Koreáról, Kínáról vagy a világ bármely országáról, ahol a TE elvbarátaid kedves Tenorista hamis ideákkal és tettekkel fosszátok meg az embereket a boldogsághoz való joguktól! -
Tenorista #69 És a te "fajtád", óhh boccsánat "elvbarátaid" vajon hogyan rendezik soraikat? Shalom Izráel? -
#68 azt tudom, hogy az egész 9/11 kamu, annak már utánajártam korábban, én most csak a 93as járatra voltam kíváncsi :) -
szlovákiai hun #67 Tudom, hogy a MO-i roma helyzetre gondoltál itt. De a megoldás nem az, utáljuk őket zsigerből, a roma integrációval az a baj, hogy a kormányok csak a pénz beleölésében látják az eredményt, de nem is véletlenül, mert nem érdekük a roma társadalom szorult helyzetének (amiről maguk a romák is, de nem csak ők tehetnek)megoldása, mert hatalmi érdekeik ezt diktálják...
A roma integráció a nevelésnél kell, hogy kezdődjön, elsősorban a szülőknél, de akár bentlakásos iskolákban is erre megfelelően kialakított környezetben, hogy egészséges erkölcsi morál környezetben szocializálódjanak, s ha ez sikerülne, akkor az utánuk lévő generációval már minden menne magától: a szülőktől!!!
De amíg, még maga a roma civil szervezetek is csak kullancs módjára basáskodnak a nép szorult helyzetén a semmit tevő kormányokkal az élen, nem igen várhatunk megoldást...
Amit leirtam, ez felmerült ez a lehetőség Szlovákiában.... -
szlovákiai hun #66 Ha ennyire informált vagy, akkor légyszíves világosíts fel minket, te jövő záloga!!!!!!