37
-
Gauge #37 itthon mikor lesz a bemutató?
-
lAngelus #36 Már most 2010. filmjének tartom. Bocs a reklámért, de aki szereti a mozit, nézze meg! -
JASON13 #35 Ez a The Sorcerer's Apprentice... Ez látványra hajazó szokványos varázsolgatós idiotizmus... semmi esélye az Inceptionnel szemben. Nicolas Cage mint Baltazár! Röhej... -
lAngelus #34 Nolan filmje úgy kell az igényes mozikedvelőnek, mint egy falat kenyér. A mai remake-ek pedig úgy kellenek nekem, mint púp a hátamra. -
danianevem #33 Végre normális filmben? Eddig milyenben játszott?
Tégla, Véres Gyémánt...
Egyébként szerintem is jó lesz, bár a trailerből nem sok minden derül ki. -
fv #32 OFF
De hogy mi is az az aranybulla, azt már kevesebben tudják. :-) Nekem például fingom sincs róla, de az 1222 megvan. ;-)
ON
Végre! Végre! Végre! DiCaprio normális filmben játszik! Várós nagyon -
portable #31 holnap már remélem jön valami új cikk:) -
lambda5 #30 Szerintem is Dark City ... -
icemankimi #29 gratulálok! -
Szemjuel #28 és az még nem esett le a tudálékos agyacskádnak, hogy a mátrix mint 'összefoglaló' mű adhat alapot egy másiknak, így az már "mátrixos" lesz? ;) én az ilyen hülye kis pöcsöket utálom, akik a felszínes tudásukkal bejönnek és elhintenek egy fórumokon szinte már szállóigévé vált mondatot a mátrixról, mint a filmvilág legösszelopkodottabb alkotásáról...
a másik dolog pedig, hogy nem mindenki tud mindent... szép is lenne... -
Loverman #27 ki másra
-
Loverman #26 te nem azt csinálod folyton? :D
amúgy a tudás lehet objektív és szubjektív is. pl szubjektív hogy mi ketten hogyan éltük meg a szilveszter estét, ezáltal mi a tapasztalásunk róla, mit "tudunk". De sztem mindketten eléggé objektíven tudjuk hogy az Aranybullát 1222-ben adták ki. ennyi. -
#25 Christopher Nolan: az új Spilberg? -
gerlasz #24 Kicsit Dark City-s -
Justil #23 remélem ez jobb lesz lesz mint a sötét lovag, mert különben nem moziban nézős lesz... -
neoG #22 Isten alatt winnie-re gondolsz ugye!?:D -
fu89 #21 Lehet, hogy meg fogtok kövezni, de nekem nagyon tetszett a trailer. Múltkor moziban adták ízelítőként, és azt hiszem, hogy moziban nézős lesz
Na persze ott van Nolan neve is... -
winnie #20 a tudás lehet objektív és szubjektív is. ahány ember, annyi tudás, nem? -
Andrews2007 #19
Már van újabb előzetes HD-ben angolul.
Inception HD english -
kissssss #18 kérdezd meg istent ö mindent tud. -
#17 Azt tudjuk mirol fog szolni? -
#16 Az a Daybreakers lesz, amire gondolsz. Sam Neal hosszú idő után (végre) megint főgonoszt játszik. -
Seregély #15 Ezzel csak az a gond, hogy a tudás objektív dolog, nem szubjektív. -
#14 Lah, az atombrutalis lesz, meg kegyetlen.. :)
-
#13 Ütős, brutalis, kegyetlen.. LOL ezek a cimek. :DD -
winnie #12 "Imádom a Mátrixot, de valahányszor ezt hallom, röhögnöm kell."
én meg az ilyen magyarázatokon "röhögök":) a jelenséggel, amit ismertetsz, nincs semmi gond, hiszen mindenki más háttértudással rendelkezik, ergó rég rossz lenne, ha mindenki folyton a másikat javítgatná az alapján, amit ő tud vagy tudni vél. -
Inquisitor #11 A Trailer meg erősen hajaz a Paprika c. anime néhány jelenetére a nyomozóval. -
Inquisitor #10 "Mátrixos"
Imádom a Mátrixot, de valahányszor ezt hallom, röhögnöm kell. A Mátrix, a készítők ezt nem titkolták ugye, a huszadik századi filozófiai művekből, ismert Cyberpunk regényekből és kismillió Mangából és Animéből nyúlt. A fent felsorolt művek pár ezer évre visszamenőleg boncolgatott témákat feszegettek. -
sandor8206 #9 gyenge trailert természetesen a franciára értettem -
sandor8206 #8 Még mindig inkább érdekesnek nézz ki ez a film, mint nagy dobásnak. Nekem még mindig Nolan neve viszi a filmet, nem a teaser, poszter, és ez a gyenge trailer.
Jó film lesz ez is. Örülők, hogy egyik kedvenc "újonc" színészem is játszik benne-K. Watanebe
-
#3 Lesz valami vámpíros sci-fi is a közeljövőben, arról tud valaki valamit? -
winnie #2 nagyon helyes, ha mátrixos. máris plusz pontokkal indul a film. -
marcee #1 "Enyhén" mátrixos!