4
  • Kerub
    "Fokozzák a játékok ellenőrzését Kínában"

Azt még lehet fokozni?
  • lepike
    Ugyan áruld már el nekem miért jó az ha valaki más ( számodra idegen) határozza meg hogy szabadidődben mikor, mivel, mit csinálj?? Az hogy a gyerekem vagy én mivel játszok a saját PC-men kinek mi köze van? Egyáltalán nincs szükség arra hogy múlt századból visszamaradt nagyfejű a Parlamentben megállapítsa egyedül hogy mi a jó nekem, neked és a többi embernek....
  • Komolytalan
    Kínával pont az a baj ami a kommunizmussal: elvileg és sajttáj anyagban szép és jó, gyakorlatilag meg korruptabb rendszert még nem sikerült kitalálni. Nem kell messze menni: Magyarországon már elvileg 20 éve megszűnt a kommunizmus, de a békés átmenet miatt sok minden nem változott. Max annyi, hogy ma már leszarják a kommunizmusban szükséges látszat fenntartást, de ugyanolyan gátlástalanul lopnak, mint a kínai haverjaik.
  • morden
    Kínáról példát vehetne az összes ország, kíváncsi vagyok mikor ér már el hozzánk is az hogy mindenki a korának megfelelő játékkal játszik, vagy ami még a felnőttek javára se szolgál azt kitiltani a netről.