Dead Space 2 - Isaac akcióban, több szemszögből

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nagyon fasza lett az elsõ rész; horror játék már nagyon régen kötött le annyira, mint a Dead Space. Egyébként egy sandbox Dead Space-t MMO formában el tudnék képzelni instance-okkal.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Én kíváncsi vagyok rá! Az elsõ részen is többször beszartam az esti játékok alatt (na nem szó szerint 😛).

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

Nagyon sokan kíváncsiak, nem véletlenül tartják az utóbbi évek (egyik) legjobb horror játékának.

És hát persze hogy csõjáték volt... Az egész egy ûrállomáson játszódott, koma... És hát igen, ilyen egy ûrállomás, folyosókból és szobákból, termekbõl áll, nincsenek fölösleges, kihasználatlan helyszínek, mérföldes puszták hegységekkel és folyókkal szegélyezve...

Egyébként meg önmagában az, hogy valami csõjáték, nem feltétlenül jelent rosszat.

geeez, egy ûrhajó belsejében mégis milyen legyen?
jaaa, hogy lineáris volt? igen. De egy adott szinten több fele is mehettél.
ez nem sandbox game hogy azt csinálj amit akarsz.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Remélem jó fosatós lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Érdekes ez az új páncél...nem rossz, de a régi nekem pont azért tetszett mert olyan "mackós" <#smile> volt...
Az elsõ rész nagyon rendben volt, remélem ez is legalább olyan lesz...

Amúgy sztem a lineáris játékok királya a CoD sorozat...

Tinman
Fail.

Iszonyú jól fogyott és sikeres játék lett...
Attól, hogy egy játék lineáris (pl.: Condemned 1-2, GeOW 1-2) még lehet jó játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az elsõ rész az utóbbi évek leghangulatosabb ûrhorrorja volt, csõjáték vagy sem (megsúgom, nem volt csõjáték). Az EA a szememben idõtlen idõk óta nem hozott jobb döntést annál, mint amikor megszavazta a pénzt és a bizalmat egy felnõtteket célzó horrorjátéknak.

kakaoskalacs
és erre valaki kiváncsi ? elsö rész is csõjátékvolt remelem ezt jobban eltalaljak ..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.