SpyBotics
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyemlékszem még annó nagyonrégrõl😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Nekem win7-m van, és az egyik favorit xp-s játékom fut rajta, csak hibásan, kb annyira, hogy le is kellet mondanom a játékról. Nem fogják win7re kompatibilisre tenni, így szívtam
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
every damn day
Am azt írja h nincs elég hely(600 mb) és h valami baj van a QuickTime-al.(2x telepítettem újra)
Mi lehet?
every damn day
Wiki
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vistan nincs vmi xp kompatibilitás ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Állítólag ez valami pcrõl programozható távirányítós legó-jármû.
Nekem megvan, fel van telepítve, de vistám van, azon nem akar elindulni. Távirányítóval mûködik, de úgy tudom, a gépen be lehet állítani rajta hogy merre induljon automatikusan ha bekapcsolom.
every damn day