Az új Karate Kid előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször nekem is zavaró volt, de utána rájöttem, hogy így reális, mert ilyen korban kezdik el a komolyabb edzést, nem? Csak az én meglátásom...
Nekem csak egy kerdesem van: Az a bizonyos hires "daru" benne lesz?
Amit ha jol csinalnak, kivedhetetlen. 😊 Meg a Skype is ezt ismeri karate nev alatt 😄
nem tudom figyelitek-e a trendet: az alap filmben az volt, hogy az amerikába költözött kínai mester... most meg az van, hogy a kínába költözött amerikai gyerek... vajon melyik ország lesz a vezetõ hatalom a következõ évtizedben?
Sok svéd megnézi majd.

sõt talán Jackie még flugosabb lesz mint a jóõreg Pat Morita
bárki bármit mond talán méltó utódja tud majd lenni elõdjeinek
én szorítok
lol...

Ép ez a bajom a régiben valoban karatéztek ebben pedig a kung fu a menõ..

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

egyrészt mert az eredeti film is Karate kid (ne keverd össze a Kung fu c. sorozattal ill. filmmel), és gondolom karatéznak benne...

Már csak azt kérdezem miért Karate és nem Kung fu kid? tudom kukacoskodom

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

tmk
Fort Minor - Remember the name

aha...hát,persze...hihető volt

Linkin park-Fort minor Remerber the name vagy ilyesmi ha erre gondolsz
mi a címe a számnak???
vagy nyilván csak neked jár erre a srófra az agyad. ami nem gond, hiszen elég tipikus gondolkodás.
Viszont a Fresh Prince fia, nyilván ott is az urambátyám rendszer megy.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Hát sztem akkor is szar volt amikor az elsõt megcsinálták. A sárkány útja meg az amerikai ninja volt a témában klasszikus. Bruce Lee, Sho Koshugi, ilyenek.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Miért, mi legyen, ótvar metálfos?

tmk
Számomra a Karate Kid klasszikus...
A trailer nem tetszett max TV-ben fogom megnézem. Tényleg fiata a srác illetve a zene sem passzol.
Csak nekem tûnt fel hogy a Karate (japán) kölyök kínaiaktól tanul kung fut? <#idiota>

aha...hát,persze...hihető volt

"a klasszikusnak egyáltalán nem nevezhetõ eredeti alkotást" Ha ezt a kijelentését megindokolná a szerzõ, akkor talán tisztábban látnánk. Amúgy továbbra is fenntartom: ez a gyerek, ezzel a fejjel nem hiteles a szerepre.
Tyler1
bazzze milyen régóta keresem ezt a zenét nem hiszem el 😄 erre a karate kid trailerben megtalálom xDDD már megérte megcsinálni 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

egy újabb szar komment..............

Egy újabb bõrlehúzás egy régi filmrõl.........................
mi ez feka-karate kid? inkább rappeljen vazze
Hmm csatlakozom az elottem szolokhoz,bar a kolyok tul fiatalnak tunik az en szememben...
Na! Egy újrafeldolgozás, ami jól sikerülhet! Végre nem lefelé moccannak a filmipar berkei-sarkai.
Narxis
Ez zsír lesz, pedig azt hittem szar lesz, mondjuk a kölyköt nem tudom komolyan venni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chocho
Szerintem nem annyira. Jó ismerõsei vannak, gondolom Jackiet is így szerválta be. 😛

Gaming is believing.

beírom mégegyszer a biztonság kedvéért mert az elõzõ eltunt hogy apucinak sokba került vajon?😄
Jóvanna😊

Hát igen,egy mai ilyen jellegû filmnél nem szerzõdik Bill Conti féle mester,aki gyártson valódi muzsikát hozzá...de az elõzetesbõl még ne követeztessünk😊
"végre rendes edzés,nem kocsimosás meg kerítés festés"

Helyette kabát le- és felvétel volt, nem tudom figyelted-e <#vigyor>

Amúgy kár hogy ilyen fekazenés. Mindenhova betüremkedik az az ótvar gettózene.
Azt hiszem-nem hittem,hogy lehetséges-engem megvett😊
1,végre rendes edzés,nem kocsimosás meg kerítés festés és már tud mindent-ami akkor is klasszikus,ha most ezt leírtam..
2,a kikacsintós paródia a végén állat😊)