31
  • nessboth
    Először nekem is zavaró volt, de utána rájöttem, hogy így reális, mert ilyen korban kezdik el a komolyabb edzést, nem? Csak az én meglátásom...
  • zoltanszon
    Nekem csak egy kerdesem van: Az a bizonyos hires "daru" benne lesz?
    Amit ha jol csinalnak, kivedhetetlen. :) Meg a Skype is ezt ismeri karate nev alatt :D
  • djw
    nem tudom figyelitek-e a trendet: az alap filmben az volt, hogy az amerikába költözött kínai mester... most meg az van, hogy a kínába költözött amerikai gyerek... vajon melyik ország lesz a vezető hatalom a következő évtizedben?
  • TheZsenyka
    Sok svéd megnézi majd.
  • ricsa008
    sőt talán Jackie még flugosabb lesz mint a jóőreg Pat Morita
  • ricsa008
    bárki bármit mond talán méltó utódja tud majd lenni elődjeinek
    én szorítok
  • Loverman
    lol...
  • Sith
    Ép ez a bajom a régiben valoban karatéztek ebben pedig a kung fu a menő..
  • Loverman
    egyrészt mert az eredeti film is Karate kid (ne keverd össze a Kung fu c. sorozattal ill. filmmel), és gondolom karatéznak benne...
  • Sith
    Már csak azt kérdezem miért Karate és nem Kung fu kid? tudom kukacoskodom
  • tmk
    Fort Minor - Remember the name
  • AZTA
    Linkin park-Fort minor Remerber the name vagy ilyesmi ha erre gondolsz
  • ricsimc
    mi a címe a számnak???
  • winnie
    vagy nyilván csak neked jár erre a srófra az agyad. ami nem gond, hiszen elég tipikus gondolkodás.
  • vasziszdasz
    Viszont a Fresh Prince fia, nyilván ott is az urambátyám rendszer megy.
  • vasziszdasz
    Hát sztem akkor is szar volt amikor az elsőt megcsinálták. A sárkány útja meg az amerikai ninja volt a témában klasszikus. Bruce Lee, Sho Koshugi, ilyenek.
  • vasziszdasz
    Miért, mi legyen, ótvar metálfos?
  • tmk
    Számomra a Karate Kid klasszikus...
    A trailer nem tetszett max TV-ben fogom megnézem. Tényleg fiata a srác illetve a zene sem passzol.
    Csak nekem tűnt fel hogy a Karate (japán) kölyök kínaiaktól tanul kung fut?
  • Aldo Moro
    "a klasszikusnak egyáltalán nem nevezhető eredeti alkotást" Ha ezt a kijelentését megindokolná a szerző, akkor talán tisztábban látnánk. Amúgy továbbra is fenntartom: ez a gyerek, ezzel a fejjel nem hiteles a szerepre.
  • Tyler1
    bazzze milyen régóta keresem ezt a zenét nem hiszem el :D erre a karate kid trailerben megtalálom xDDD már megérte megcsinálni :D
  • Loverman
    egy újabb szar komment..............
  • kadar1
    Egy újabb bőrlehúzás egy régi filmről.........................
  • JL666
    mi ez feka-karate kid? inkább rappeljen vazze
  • cateran
    Hmm csatlakozom az elottem szolokhoz,bar a kolyok tul fiatalnak tunik az en szememben...
  • lAngelus
    Na! Egy újrafeldolgozás, ami jól sikerülhet! Végre nem lefelé moccannak a filmipar berkei-sarkai.
  • Narxis
    Ez zsír lesz, pedig azt hittem szar lesz, mondjuk a kölyköt nem tudom komolyan venni. :D
  • Chocho
    Szerintem nem annyira. Jó ismerősei vannak, gondolom Jackiet is így szerválta be. :P
  • AZTA
    beírom mégegyszer a biztonság kedvéért mert az előző eltunt hogy apucinak sokba került vajon?:D
  • xido
    Jóvanna:)

Hát igen,egy mai ilyen jellegű filmnél nem szerződik Bill Conti féle mester,aki gyártson valódi muzsikát hozzá...de az előzetesből még ne követeztessünk:)
  • Alfa Of NS
    "végre rendes edzés,nem kocsimosás meg kerítés festés"

Helyette kabát le- és felvétel volt, nem tudom figyelted-e

Amúgy kár hogy ilyen fekazenés. Mindenhova betüremkedik az az ótvar gettózene.
  • xido
    Azt hiszem-nem hittem,hogy lehetséges-engem megvett:)
    1,végre rendes edzés,nem kocsimosás meg kerítés festés és már tud mindent-ami akkor is klasszikus,ha most ezt leírtam..
    2,a kikacsintós paródia a végén állat:))