16
  • Kingfisher
    Nem mindenki a WASD-headshot-reload játékokra vár. Én kíváncsi vagyok rá, hogy milyen fejtörőket raknak bele.
  • Julius Caesar
    Houseból játékot csinálni. Sok értelmét nem látom, nekem elsőre fura, pénzhajhász dolognak tűnik.
  • Loverman
    de látom még mindig nem tudod :D a beszólogató meg winnyogó, ne keverj össze...
  • Reg5
    Remélem a Grace klinikánál jobb lesz. Amúgy ez nem fake?
  • Rage47
  • Indigo
    Szerintem tökmindegy, hogy néz ki, ez a játék a kutyát sem fogja érdekelni...
  • Szefmester
    láttál már friss képeket House-ról? nem amit itthon adnak hanem ami tényleg friss.. kicsit leharcoltabb, nem ilyen kellemes kis jokeres:D
  • xido
    Na már csak egy Heroes rpg kaland-akció játék kellene ilyen technikával,azoktól a rajzolóktól,akik a képregényt is csinálják..állati lenne:)
  • wirb
    Ejnye, Foreman, mi ez a pink rúzs?:D
  • brodix
    Az a haj téleg parádés House-nak xD
  • Indigo
    Sajnos én is téged. Bár eddig sem voltál nagy a szememben, te kis beszólogató...
  • Loverman
    gondoltam valaki tudja google nélkül is, valószínűleg túlbecsültelek
  • Csak77
    hülyeségeket beszélsz. láthatóan ugyanazt a technikát használja a játék amely a A Scanner Darkly film is.
  • Szefmester
    hát konkrétan House nem igazán hasonlít magára.. lehet nem kapták meg a jogokat:D
    de most komolyan.. kevesebb haj és fakóbb oszt talán már hasonlítani is fog..
  • Indigo
    Érsz te annyit, hogy kigugglizzuk neked?
  • Loverman
    ki fejleszti? ki adja ki?

(és igen, ennyire nincs kedvem megguglizni)