16
-
Kingfisher #16 Nem mindenki a WASD-headshot-reload játékokra vár. Én kíváncsi vagyok rá, hogy milyen fejtörőket raknak bele. -
#15 Houseból játékot csinálni. Sok értelmét nem látom, nekem elsőre fura, pénzhajhász dolognak tűnik. -
Loverman #14 de látom még mindig nem tudod :D a beszólogató meg winnyogó, ne keverj össze... -
Reg5 #13 Remélem a Grace klinikánál jobb lesz. Amúgy ez nem fake? -
#12 -
Indigo #11 Szerintem tökmindegy, hogy néz ki, ez a játék a kutyát sem fogja érdekelni... -
Szefmester #10 láttál már friss képeket House-ról? nem amit itthon adnak hanem ami tényleg friss.. kicsit leharcoltabb, nem ilyen kellemes kis jokeres:D -
xido #9 Na már csak egy Heroes rpg kaland-akció játék kellene ilyen technikával,azoktól a rajzolóktól,akik a képregényt is csinálják..állati lenne:) -
wirb #8 Ejnye, Foreman, mi ez a pink rúzs?:D -
#7 Az a haj téleg parádés House-nak xD -
Indigo #6 Sajnos én is téged. Bár eddig sem voltál nagy a szememben, te kis beszólogató... -
Loverman #5 gondoltam valaki tudja google nélkül is, valószínűleg túlbecsültelek -
Csak77 #4 hülyeségeket beszélsz. láthatóan ugyanazt a technikát használja a játék amely a A Scanner Darkly film is. -
Szefmester #3 hát konkrétan House nem igazán hasonlít magára.. lehet nem kapták meg a jogokat:D
de most komolyan.. kevesebb haj és fakóbb oszt talán már hasonlítani is fog.. -
Indigo #2 Érsz te annyit, hogy kigugglizzuk neked? -
Loverman #1 ki fejleszti? ki adja ki?
(és igen, ennyire nincs kedvem megguglizni)