Hírek az új X-Men filmről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a filmnek, akkor mi köze lesz a First Class-hez?
Csak mert az épp hogy a képen szereplõ mutánsokról szól és nem arról, hogy milyen volt mikor találkozik a Professzor és Magneto.
Tom Hardy-t (a Trekkerek kedvéért) fiatal Xaviernek <#beka2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Szefmester: De elkészült a teljes történet, csak valamiért itthon nem adták le. Egy évadról maradtunk le.

Jégemberrel nem tudom mit fognak kezdeni, ha a Singer féle X filmekben 16-18 körüli, menyi idõs lesz ebben?
Minél szerteágazóbb egy franchise, annál nehezebb töretlen színvonallal kézben tartani. Az X-men ötletszíntér, de alkotásként csak az elsõ film volt értékelhetõ.
de fasza kis rajzfilmsorozat is volt az.. csak egy nagy történet közepén lett vége asszem, épp felébred En Shabah Nur, és mindenki csak pislog..
nem készült annak folytatása?
drizzt1666
Az egyik verzió szerint Magneto-t gyerek korában internálták egy koncentrációs táborba a második vh alatt. Ezt a tábort késõbb felszabadítják az amcsi megszállók Amerika kapitány és egy titokzatos de nagyon sikeres kanadai katona (Logan, ugye) segítségével. Magneto akkor fedi fel a hatalmát, amikor búcsúzóul az amcsik majdnem benyeltek egy kukorica gránátot, de Magneto "visszalökte" feléjük. Sok sok évvel lésõbb a project Rebirth részekben Magneto meg is köszöni neki és cserében nem öli meg (pedig megtehetné). NA ennyi 😄

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Kivéve Farkast (illetve Rozsomákot), õ ugyanúgy néz ki a háború óta. Magneto régi ismerõse elvileg, bár a mozifilm megkavarta picit a történetet.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Ennek örülök hogy Bryan Singer lesz a rendezõ, mivel csak az elsõ két X-men film volt jó szerintem. A filmet pedig kíváncsian várom.