Mythos online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zárható!!!
Nem probléma hogy nyitottál. Én nem ellenzem, csak elõbb írd meg World-ben javítsd ki a hibákat és utána másold be ide. :D
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Ha beindul a játék, akkor beindulnak a játékosok is, ilyenkor a népek rákeresnek majd a topikra is bajnokom :D
ne haragudj, de ilyen helytelen helyesírással, helytelen topikot nyitni...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Bazzeg.
Tudom, hogy most szünetel az oktatás, de Te nem érzed úgy, hogy egész nyugodtan felkereshetnél egy magántanárt?
Tudom, hogy most szünetel az oktatás, de Te nem érzed úgy, hogy egész nyugodtan felkereshetnél egy magántanárt?
akko baszá le... müködötde szted egy 2008 es forumal mit cisnájak olyanal amibeazota nemirtak szted azt nézzegetik...
irígyelem a hejesírásod
Keresõ biztos nem mûködött. :P
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178126401
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178126401
bár a Redbana amerikai cég de biztos hogy nemlesz ip blokk söt még lehet nyitnak külön europai szervereket...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
amugy a gamestar hirei szerint a fejlesztés kiválóan megy...<#vigyor2>#vigyor2>
tudom bocsi meg nemis nagyon figyeltem rá téll bocsi:S
helyesírást gyakorolni kéne, mert elsírtam magam az írásodon
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
egy kcisit tekincsünk bele a játék fejlesztésének történetébe:diablo...gondolom mindenki ismeri blizzard game.... na azoknak a készitöji fogták magugat és szépen elmentek csinálni egyu j céget:Flagship Studios a helgate london illetve ennek a gamenek a fejlesztöi voltak a helgate london csödbe ment de alapitotak egy uj céget a Runic ot és ugyvolt hogy akkor a mythost is csináják ök de nem,a hantbisoft felvásárolta a játékot igy a runic game a dialo 120% os klonját elkezték cisnálni.... a torclightot de ez most mindegy...
remélem hogy jó lesz ez a mythos... mert ha elbaszák...megint...igy 2. szora kiváncsi leszek vki felvásároja e vagy csak ugy állnifog a project azt kész?kitudja... elégé jó mmonak tünik...
remélem hogy jó lesz ez a mythos... mert ha elbaszák...megint...igy 2. szora kiváncsi leszek vki felvásároja e vagy csak ugy állnifog a project azt kész?kitudja... elégé jó mmonak tünik...
bocsi nemlesz sok class... mindössze 3... bloodletters:közelharci harcos... nagy erejevan...a halotakbol illetve a vérükvböl tud minionokat(lényeket) idézni
pyromancer:varázsló inkább szétátkoz tüzzel minthogy nagyot sebezne...tüz elementálokat idéz
Gadgeeters:csapdákat,bombákat tesz le illetve egyébb speciális eszközöket,gépeket idéz
pyromancer:varázsló inkább szétátkoz tüzzel minthogy nagyot sebezne...tüz elementálokat idéz
Gadgeeters:csapdákat,bombákat tesz le illetve egyébb speciális eszközöket,gépeket idéz
4 faj lesz:Humans,Germlins,Satyrs és a Cyclopes...
hali:) mythos online sokan ismerhetétek.... ismeritek de csödbement anno 1-2 éve.... egy jo cég jó ötlete volt de sajna rosz megvalositásban...
de a hanbisoft idén felvásárolta a játékot....és teljesen átalakitják....
és hát ahogy látom oriási fejlödést értek el diablo nézetes szép grafikáju kidolgozot mmo lesz a hanbisoft kezébe... illetve europába a Redbana cég fogja forgalmazni...
amugy az eredeti cég a helgate london készitöje volt mondom minden jóvolt a terv az öttlet csak a megvalositás lett rémes...
és tudtomal a hanbisoft elég drágán vásárolta fel...
europai weboldal: www.mythos.com s mint ahogy a trailerbe is irják: föléleszteték a gamet/föl fogják... és én bizzom benne....
sok kaszt lesz benne tudtomal habár a hirek még nemszivárognak.... a closed beta 2010 be kezdödik de jelentkezni már lehet:D
csak nehogy azlegyen mint az utobbi sok mmoba:hogy nagylesz a siker de aztán elmennek a playerek de sztem itt nemlesz az... azért egy diablo szerü mmo,de nemkell megilyedni nemlesz kopintás az tuti<#banplz>#banplz>

de a hanbisoft idén felvásárolta a játékot....és teljesen átalakitják....
és hát ahogy látom oriási fejlödést értek el diablo nézetes szép grafikáju kidolgozot mmo lesz a hanbisoft kezébe... illetve europába a Redbana cég fogja forgalmazni...
amugy az eredeti cég a helgate london készitöje volt mondom minden jóvolt a terv az öttlet csak a megvalositás lett rémes...
és tudtomal a hanbisoft elég drágán vásárolta fel...
europai weboldal: www.mythos.com s mint ahogy a trailerbe is irják: föléleszteték a gamet/föl fogják... és én bizzom benne....
sok kaszt lesz benne tudtomal habár a hirek még nemszivárognak.... a closed beta 2010 be kezdödik de jelentkezni már lehet:D
csak nehogy azlegyen mint az utobbi sok mmoba:hogy nagylesz a siker de aztán elmennek a playerek de sztem itt nemlesz az... azért egy diablo szerü mmo,de nemkell megilyedni nemlesz kopintás az tuti<#banplz>#banplz>