A Vasember 2. lehet 2010 legjobb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen, Miki bácsi rettenetesen odapakol...miatta fogjátok megnézni ti is!
Nem a Robi miatt.
Nem a Robi miatt.
Úristen!!! Ezt Miki bácsi miatt nézem meg! Miki!!!
Egy isten vagy! Nagyon szeretlek! Érzem, hogy odateszed magad itt is, ahogy a pankrátorban!!! Ahogy nevetsz az elõzetesben, kajak megijedek s tudom, hogy igazi ellenfele vagy vasembernek! Odabaszol!!!
Egy isten vagy! Nagyon szeretlek! Érzem, hogy odateszed magad itt is, ahogy a pankrátorban!!! Ahogy nevetsz az elõzetesben, kajak megijedek s tudom, hogy igazi ellenfele vagy vasembernek! Odabaszol!!!
Azt hiszem, a Vasember 2. részére simán várhatü egy olyan 400 milliós amerikai bevétel. Az elõdjét én nem éreztem vontatottnak, ebben viszont kicsit mintha sok volna a számítógépes rásegítés. Remélhetõleg nem fakul ki, úgy mint a Terminátor negyedik része. Nálam még mindig a Batman Kezdõdik és A sötét lovag a képregényadaptációk mintaképei.
Ütõs :D
2010 - Tron Legacy...
na ez sem lesz egyszeru.
na ez sem lesz egyszeru.
Hát biztos nem lesz gyenge film az 1 se volt az... mellesleg nem gyenge nevek játszanak benne
hát a "sima" 3D-ben a negyedik sor közepére kaptam jegyet így eléggé felfelé kellett néznem, meg széle is mintha kicsit kilógott volna. IMAX sajnos még nincs a környéken pedig lenne rá igény.
Elvileg mindegy, gyakorlatban én a 6-7 sor közepére esküszöm, onnan tuti, hogy a vászon semelyik része sem lóg ki a perifériából és tényleg úgy érzed, hogy a közepén vagy az egész filmnek :)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A kérdésem az lenne, hogy a normál 3d és az imax-3d esetében számít,hogy hol foglalok helyet? A i-max oldala at írja, hogy mindegy hol ül az ember,a midneütt pont olyan jó. Ez igaz? És sima real 3d-ben néve?
Nem lógna mondjuk túl a kép, ha túl közel ülök?
Nem lógna mondjuk túl a kép, ha túl közel ülök?
2010ben nagyon sok jó film lesz, az expandables nálam is a favoritok között van :)
Terrence Howard keveselte a gázsit amit ajánlottak neki, többet meg nem adtak, így nem vállalta el, mert õ megteheti :) Senki sem pótolhatatlan, pláne hálivúdban, amikor a remake/rebootok korát éljük. Nem, hogy egy sima folytatásból, amikor bámibõl készítenek teljesen újat :D
Terrence Howard keveselte a gázsit amit ajánlottak neki, többet meg nem adtak, így nem vállalta el, mert õ megteheti :) Senki sem pótolhatatlan, pláne hálivúdban, amikor a remake/rebootok korát éljük. Nem, hogy egy sima folytatásból, amikor bámibõl készítenek teljesen újat :D
Számomra 2010 legjobban várt filmje az Expendables.
Egyébként érti valaki hogy ez a Terrence Howard aki nem éppen egy szupersztár miért passzolt le egy ilyen nagy volumenû szerepet?
Egyébként érti valaki hogy ez a Terrence Howard aki nem éppen egy szupersztár miért passzolt le egy ilyen nagy volumenû szerepet?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
igen, ezzel én is így voltam... azért megpróbálkozom a második résszel, hátha... :)
ok, olvastam a kommenteket, és úgy tûnik, bennem van a hiba: az elsõ rész annyira mélyen érintett, hogy gyakorlatilag semmire nem emlékszem belõle...
az elején volt arabos téma, a végén meg küzdelem ironman v2.0-val (de hogy az ki volt...), ennyi. downeyt szeressük, de nem ezért a filmért. meglássuk, mit tud a második.
az elején volt arabos téma, a végén meg küzdelem ironman v2.0-val (de hogy az ki volt...), ennyi. downeyt szeressük, de nem ezért a filmért. meglássuk, mit tud a második.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Fogalmazzunk úgy, hogy az egyik legjobb, mert ott van még a Dark Knight is :)
Való igaz, az elsõ résznek a trailere is jó volt, meg maga a film is, de trailer alapján nem szeretnék elõre ítélkezni, mert már egyszer megjártam a max payne-nél.. jó trailer, fos film... :) De reméljük a legjobbakat.
Továbbá, az is való igaz, hogy nem a bevétel mutatja meg a film minõségét, ahogy a #15CaptainRumi is mondta. :)
Való igaz, az elsõ résznek a trailere is jó volt, meg maga a film is, de trailer alapján nem szeretnék elõre ítélkezni, mert már egyszer megjártam a max payne-nél.. jó trailer, fos film... :) De reméljük a legjobbakat.
Továbbá, az is való igaz, hogy nem a bevétel mutatja meg a film minõségét, ahogy a #15CaptainRumi is mondta. :)
"Ritka nagy meglepetés volt az, ahogy 2008-ban a Vasember teljesített a mozipénztáraknál"
Miert volt meglepetes, szerintem a legjobban sikerult kepregeny-adaptacio. :) Latvanyos, porgos film.
Miert volt meglepetes, szerintem a legjobban sikerult kepregeny-adaptacio. :) Latvanyos, porgos film.
Saor Alba
latvanyos. es a zene... na azt megint eltalaltak !!!
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
egyértelmû Downey vitte csúcsra a filmet, Stark laza, link, poénos karaktere simán illik Downey-éhoz :)
bár h ez lenne 2010 legjobb filmje azt kétlem, tény h fasza kis popcorn film lesz, de azért messze jobbak jönnek 2010-ben, talán kicsit több info kellett volna a cikk írójának az új év filmjeirõl.
bár h ez lenne 2010 legjobb filmje azt kétlem, tény h fasza kis popcorn film lesz, de azért messze jobbak jönnek 2010-ben, talán kicsit több info kellett volna a cikk írójának az új év filmjeirõl.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát nem tudom nálam nem bevételben mutatkozik meg mennyire jó egy film. Akkor ezek szerint a New Moon is jó film?
Kövezzetek meg, de nekem nem jött be. Piff-puff, piú-piú. Látvány.
Az Avatar (eddig) 2010 legjobb filmje nálam, bár tudom, a pénztárak nem ezt mondják! :)
Az Avatar (eddig) 2010 legjobb filmje nálam, bár tudom, a pénztárak nem ezt mondják! :)
Na jó, de mégis?
Mit kell róla tudni? A képregényekben hogy alakul a harc?
Visszatérõ ellenfél? Mennyire veszélyes a Vasember képregénybeli ellenfelei közül?
Mit kell róla tudni? A képregényekben hogy alakul a harc?
Visszatérõ ellenfél? Mennyire veszélyes a Vasember képregénybeli ellenfelei közül?
A Vasember 2. LESZ 2010 legjobb filmje
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mekkora arc már Stark! :D / mondjuk Downey se kisebb
Whiplash
A Vasember 2. lehet 2010 legjobb filmje
fekete özvegy kinek az oldalán fog állni? egyáltalán hogy fog kapcsolodni ehhez a történethez?
Komoly a vasember stílusa sokat hozzátett az elsõ részhez. Tetszett.
Mivel az elsõ részt levarezoltam, ezért illene megnézni a másodikat moziban. Így tettem a batmannel és a hellboy-al is.
Mivel az elsõ részt levarezoltam, ezért illene megnézni a másodikat moziban. Így tettem a batmannel és a hellboy-al is.
https://twitter.com/foodlfg
EZ EGY rohadt jó trailer lett! :D
Tuti hogy mozinézõs.
Tuti hogy mozinézõs.
Hõ, ez jó fasza kis trailer!
"Ez pedig remekül jelezte, hogy a közönséget nem annyira a hõs neve érdekli, hanem inkább az elõzetesek által sejtetett filmminõség."
Mondjuk ezt nem mondtam volna, de való igaz, hogy nagyon ütõs volt az 1. rész trailere is, de ami még hihetetlenebb volt számomra, hogy a film hozni tudta a az elõzetes által sejtetett élményeket!
Remélem a második rész sem ad ennél lejeb!
Amúgy ki az az áram-korbácsos faszi?
Azt tudom, hogy Mickey Rourke, de mint ellenfél?
"Ez pedig remekül jelezte, hogy a közönséget nem annyira a hõs neve érdekli, hanem inkább az elõzetesek által sejtetett filmminõség."
Mondjuk ezt nem mondtam volna, de való igaz, hogy nagyon ütõs volt az 1. rész trailere is, de ami még hihetetlenebb volt számomra, hogy a film hozni tudta a az elõzetes által sejtetett élményeket!
Remélem a második rész sem ad ennél lejeb!
Amúgy ki az az áram-korbácsos faszi?
Azt tudom, hogy Mickey Rourke, de mint ellenfél?