The Birthday Massacre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Más kicsit, de nagyon jó õ is.
Vagy a zene része miatt Garden of Delight-nak is van egy nagyon jó idusztriális albuma.
Hasonló a zenéjük a Sirenia zenéjéhez, vagy a Nightwish-hez. Szeretem ezeket a zenéket... <#eljen>#eljen>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nem akarom megtörni a topik hangulatát, de:
Visszakanyarodva a topik témájához pedig:
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Forrás: Wiki
Hivatalos honlap