The Birthday Massacre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Na most nagyon rákattantam már, ha nem lett volna a topik talán meg se ismerem a zenéjüket, köszi <#smile>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Szerintem pont a reneszánsz vonása miatt jó.
sadvagabond
Akkor õ is tetszeni fog:

Más kicsit, de nagyon jó õ is.
Vagy a zene része miatt Garden of Delight-nak is van egy nagyon jó idusztriális albuma.

Bejön! +fav

Hasonló a zenéjük a Sirenia zenéjéhez, vagy a Nightwish-hez. Szeretem ezeket a zenéket... <#eljen>
angelslie
1.: Hát ez aztán a szép nöi hang <#wilting>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

trident
Szoktam néha hallgatni, szeretem a szép nõi hangot, ha pedig tetszik, akkor felõlem lehet new wave vagy akár trash metal.😊

Nem akarom megtörni a topik hangulatát, de:

Visszakanyarodva a topik témájához pedig:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Benny04
mert puzyvaty 😞

angelslie
Egész jó, majd lehet még komolyabban utánuk nézek késöbb 😊

Atkamon
Ez nagyon tetszik!

Nem tom, engem nem igazán zavar a punis dolog, amíg a zene jó😊

Loál János
Télleg sry. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

szívembõl szóltál Jánozspátsi
Vaxi
no de János, ne legyél ennyire: közönséges

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Loál János
Ejbazmeg, ezek közül is csak egy szereti a punit, a csaj. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DaemoonHunter
Régen hallgattam elvétve, szerintem jók, csak valahogy túl érzelmes.

SötétBarom
Jóak. Amúgy én erre azt mondanám industrial.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sztem gyenge

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Legend Killer
és jól is énekel 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
liveoson van rohadt jó szerkója 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
szexi a csaj!<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#love11><#szeret><#hawaii>

antijuve
egy számukat ismerem (a második videós happy birthday-t), az tetszik

ups and downs

Zsolek123
Tényleg jó a csaj hangja, és olyan ritmusos sémája van az egésznek, mint valami hardtechno ahol a bass effekt gitár és társai.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Vaxi
nekem is nagyon tetszik, szép hangja van a csajszinak is, és a zene is fasza 😄

Zsolek123
Bejövõs. <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> +fav

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Vaxi
A The birthday massacre egy kanadai együttes. Zenéjüket nehéz egyetlen mûfajban meghatározni. Szokták õket elektronikus rock, synth pop mûfajokba is sorolni. Eredetileg Imagica néven kezdett el mûködni az együttes, késõbb változtatták nevüket a mostanira.
Forrás: Wiki

Hivatalos honlap