Hamarosan valósággá válhat a 3D mikroprocesszor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3D-s procik..hmm az eddigiek 2D-sek voltak?
A gyémántos felvetéshez annyit hozzá tennék hogy én láttam egy mûsort a szuper gyémánt(ok)ról és akkor nagyon valóságosnak tûnt hogy éveken belül elérhetõvé válik a minden napi felhasználása. Remélem hogy minnél hamarabb történik ez meg, mert nagyon hasznos dolognak tûnik ez az új anyag.
"Hasonló mennyiségû tranzisztorok képezhetnék a jövõ 3D-s chipjeinek alapjait"
Gratulálok a magyar nyelv fokozatos, de biztos ellatinogermanizálása felé vezetõ úton megtett újabb sikeres mérföldkõhöz, kedves cikkíró.
A fenti mondat magyarul így hangzik:
"Hasonló mennyiségû tranzisztor képezhetné a jövõ 3D-s chipjeinek alapjait"
A kérdés már csak az, a kedves cikkíró szándékosan rombolja a nyelvet, vagy csak nem tud magyarul? Bármelyik esetben hogy lehet újságíró?
Gratulálok a magyar nyelv fokozatos, de biztos ellatinogermanizálása felé vezetõ úton megtett újabb sikeres mérföldkõhöz, kedves cikkíró.
A fenti mondat magyarul így hangzik:
"Hasonló mennyiségû tranzisztor képezhetné a jövõ 3D-s chipjeinek alapjait"
A kérdés már csak az, a kedves cikkíró szándékosan rombolja a nyelvet, vagy csak nem tud magyarul? Bármelyik esetben hogy lehet újságíró?
... csak érdekes módon napjainkban is az IBM pénzügyi bevételeinek jelentõs részét a szabadalmi licensek jelentik.
ez azért nem teljesen így van.....
Ha már pontosság, akkor szerintem inkább 1 köbcentiméteren van 1 milliárd idegsejt, tekintve, hogy van kiterjedésük a tér minden irányában, ezért síkban mérni nehézkes a sûrûséget 😊 De javítsatok ki, ha tévedek.
Elég sokan nincsenek tisztába ezzel az aprósággal. 😛
Mi van? Már hogyne lehetne, az iparban használt gyémánt jelentõs része elõállított gyémánt. Ékkõ minõségû gyémántot, azt nem lehet gazdaságosan elõállítani.
"Az emberi agyban körülbelül egy billió idegsejt helyezkedik el egy négyzetcentiméteren."
Összesen nincs annyi <#vigyor>#vigyor> A cikk fordítója az angol billion-t billióra fordította, holott az a milliárdot jelenti, amivel már reális az állítás.
Összesen nincs annyi <#vigyor>#vigyor> A cikk fordítója az angol billion-t billióra fordította, holott az a milliárdot jelenti, amivel már reális az állítás.
Az IBM mindig kísérletezik valamivel csak érdekes módon az összes "fejlesztése" eltûnik a süllyesztõben.
http://goo.gl/gd6Zi5
Semmit, senki. A szokásos ibm megváltja a világot a terveivel majd nagy kuss fejlesztés ez is...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gyémántot nem lehet gazdaságosan gyártani a tudomány jelenlegi állása szerint.
A 90% -os fogyasztáscsökkenés csak addig tûnik soknak amíg nem exoflopokkal dobálózunk 😉
Nagyon bonyolultnak és nehézkesnek tûnik.
Nagyon bonyolultnak és nehézkesnek tûnik.
Mintha régebben olvastam volna arról, hogy az IBM is kísérletezik ilyesmivel.
Valami olyat is hallottam, hogy a szilícium helyett egy spéci ipari gyémántbevonatú rendszert is használnának, a magas hõtûrõ képesség és a nagyobb elektronáramlási sebesség érdekében......
Ti mit tudtok ezekrõl???
Valami olyat is hallottam, hogy a szilícium helyett egy spéci ipari gyémántbevonatú rendszert is használnának, a magas hõtûrõ képesség és a nagyobb elektronáramlási sebesség érdekében......
Ti mit tudtok ezekrõl???
hajrá<#taps>#taps>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!