28
-
Justil #28 ahogy mondod, Harrelson miatt néztem meg. amúgy nézhető, de a főszereplő csávó roppant idegesítő, és maga a film is elég lapos, pár jelenettől eltekintve... -
#27 Bár rengeteg zombi-horror film van,de ez a film mégis üdítő ritkaságszámba menő
kifejezetten jól sikerült alkotás lett!
Nekem tetszett!
És bejöttek a dinamikus feliratok is,pont,mert egy tök egyszerű ötlet,de mégis nagyon jól bejön! -
Aldo Moro #26 Woody Harrelson iszonyat nagy benne. -
Hoz_Hun #25 Izlések és pofonok. Én ennél a filmnél éreztem azt, hogy elvették a rá fecsérelt időt, az Avatarra meg menni akarok mégegyszer. Ami azt illeti, a Zombielandnél kifejezetten azt éreztem, hogy átvertek. -
Hoz_Hun #24 Megnéztem mind a kettőt, nem a kritika alapján döntök.
Most hogy láttam az Avatar kritikát itt az SG-n, bár ne kértem volna... -
#23 Az Avatar tök olyan mint ez a film. Az emberek nagyrésze végig tudja nézni, nem ad semmit igazából, csak annyit, hogy nem úgy érzed, hogy valamit elvett, ha kijössz a moziból nem tűnik úgy, hogy elloptak 1-2 órát az életedből.
Ennél a filmnél ez teljesen helyénvaló, mert nem akar többnek látszani mint ami. Az Avatar viszont csúcsprodukció akar lenni, a költségvetése tényleg az, de a hiperszuper látványon és roppant precíz vágáson kívül viszont semmit nem tud felmutatni.
Pl jelentkezzen az aki vissza tudja fütyülni az Avatár zenéjét!
-
Tenorista #22 -
winnie #21 "Avatarról kellett volna kritika nem erről a 0 filmről írni. "
szerintem nézd meg inkább az avatart, ne a kritika alapján dönts. vagy olvass máshol kritikákat és azok alapján dönts, hogy érdemes-e befizetned. -
cztomi89 #20 Egyszer nézhetős film, nem nagy szám. Nem vágom miért van úgy felkapva... -
#19 avatár
http://www.sg.hu/cikkek/71616/messze_a_csucsdontogetestol_az_avatar -
mhorvatR #18 Szerintem a film 90%-a unalmas és vontatott volt. Egyfelől nem volt sem eleje se vége, kiragadtak egy részt a zombigyilkolással teli életükből. Az egyetlen vicces rész a Bill "műzombi" rész volt. -
Scamp #17 Nekem meg még pár havernak bejött.Jókat mosolyogtunk rajta, néhol röhögtünk is. Nem váltja meg a világot a paródiák terén, de jó kis film. :)
Az Avatar kritikára én is kíváncsi vagyok már, hogy ezt most hogy sikerül nekik lehúzni, pont ezért félek is előre :D -
Hoz_Hun #16 Ez elég hulladék egy film volt. Vígjátéknak gyenge, zombi filmnek még annál is gyengébb, tele idegesítő és buta szereplőkkel.
Avatarról kellett volna kritika nem erről a 0 filmről írni. -
#15 Ez mind szép és jó, de hol van már az AVATÁR kritika... régebben sokkal jobb volt az SG... -
#14 Viccböl is kevés volt,és az akcióból is(ki lehet hagyni) nem volt nagy szám.
Nem röhögtem szét magam...
de izlések és pofonok, a zene király volt"Metalica" -
richard45 #13 Hát szerintem nem volt valami nagy szám, csak egy jelenet volt amin felröhögtem, a film többi része nekem elég unalmas volt, alig vártam hogy vége legyen.
Én egy Shaun of the Dead színtű paródiát vártam, hát sajnos csalódnom kellet pedig a film nem indult rosszul de a végére már elégé ellaposodott.
Összegezve tehát nem sikerült nálam letaszítani a Shaun of the Deadet, sőt még azt is mondhatnám, hogy csalódást okozott ez a film de azért egyszer minimum meglehet nézni. -
sandor4 #12 király film volt, tetszett, bár néha úgy éreztem, hogy pár jelenetből sokkal többet is ki lehetett volna hozni
bár a franc se tudja... -
kalapos01 #11 Megváltozik a viselkedésük, mert pár zombi elkapja őket. :) Mint azt a kövér gyereket, akit az elején még zombik kergetnek, majd később ő is zombul a többiekkel. -
astrobal #10 a cikkírónak jelezném, hogy a zombi nem egyenlő az élőhalottal. a filmben szereplő zombik nem haltak meg, csak enyhén szólva megváltozott a viselkedésük valami miatt. az élőhalottak meghalnak, és utána vmilyen reanimációt okozó dolog miatt újra tudnak mozogni, és főleg enni. szóval a zombieland-ben nem halottak vannak. -
scagnetti #9 Jééééé...... nem adtak ennek magyar címet? Ez meg hogy lehet? Biztos azért, mert a Holtak Földje már elkelt :) -
#8 Nem volt valami jó, untam magam, egyedül Bill Murray leölése volt vicces. -
neoG #7 Ejj...szokatlanul nagy az egyetértés!Jön a karácsony?:)Amúgy csatlakozom én is!Bazi jó film volt -
#6 fasza film.... -
#5 Nekem is tetszett, jók voltak a csajok a srácok meg viccesek. De jó lenne egy Left 4 Dead szerű, komolyabb hangvételű film is. -
#4 Teccett!;D -
Mister #3 Hát igen, de azért írtam ,hogy hasonló színvonalat kérek :D -
Loverman #2 csakhogy a folytatások színvonala mindig csökken ;) -
Mister #1 HAtalmas film, még vagy 100 hasonló szinvonalú folytatást is elfogadnék belőle :)