Zombieland, a vicces mészárlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahogy mondod, Harrelson miatt néztem meg. amúgy nézhetõ, de a fõszereplõ csávó roppant idegesítõ, és maga a film is elég lapos, pár jelenettõl eltekintve...

zombeeka
Bár rengeteg zombi-horror film van,de ez a film mégis üdítõ ritkaságszámba menõ
kifejezetten jól sikerült alkotás lett!
Nekem tetszett!
És bejöttek a dinamikus feliratok is,pont,mert egy tök egyszerû ötlet,de mégis nagyon jól bejön!

Irgum-burgum :)

Woody Harrelson iszonyat nagy benne.
Izlések és pofonok. Én ennél a filmnél éreztem azt, hogy elvették a rá fecsérelt idõt, az Avatarra meg menni akarok mégegyszer. Ami azt illeti, a Zombielandnél kifejezetten azt éreztem, hogy átvertek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megnéztem mind a kettõt, nem a kritika alapján döntök.

Most hogy láttam az Avatar kritikát itt az SG-n, bár ne kértem volna...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NEXUS6
Az Avatar tök olyan mint ez a film. Az emberek nagyrésze végig tudja nézni, nem ad semmit igazából, csak annyit, hogy nem úgy érzed, hogy valamit elvett, ha kijössz a moziból nem tûnik úgy, hogy elloptak 1-2 órát az életedbõl.

Ennél a filmnél ez teljesen helyénvaló, mert nem akar többnek látszani mint ami. Az Avatar viszont csúcsprodukció akar lenni, a költségvetése tényleg az, de a hiperszuper látványon és roppant precíz vágáson kívül viszont semmit nem tud felmutatni.
Pl jelentkezzen az aki vissza tudja fütyülni az Avatár zenéjét!
<#nemtudom>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#nezze>

Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!

"Avatarról kellett volna kritika nem errõl a 0 filmrõl írni. "

szerintem nézd meg inkább az avatart, ne a kritika alapján dönts. vagy olvass máshol kritikákat és azok alapján dönts, hogy érdemes-e befizetned.
Egyszer nézhetõs film, nem nagy szám. Nem vágom miért van úgy felkapva...
jaspercry
avatár
http://www.sg.hu/cikkek/71616/messze_a_csucsdontogetestol_az_avatar

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Szerintem a film 90%-a unalmas és vontatott volt. Egyfelõl nem volt sem eleje se vége, kiragadtak egy részt a zombigyilkolással teli életükbõl. Az egyetlen vicces rész a Bill "mûzombi" rész volt.

Nekem meg még pár havernak bejött.Jókat mosolyogtunk rajta, néhol röhögtünk is. Nem váltja meg a világot a paródiák terén, de jó kis film. 😊

Az Avatar kritikára én is kíváncsi vagyok már, hogy ezt most hogy sikerül nekik lehúzni, pont ezért félek is elõre 😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Ez elég hulladék egy film volt. Vígjátéknak gyenge, zombi filmnek még annál is gyengébb, tele idegesítõ és buta szereplõkkel.

Avatarról kellett volna kritika nem errõl a 0 filmrõl írni.

azirafael
Ez mind szép és jó, de hol van már az AVATÁR kritika... régebben sokkal jobb volt az SG...

jaspercry
Viccböl is kevés volt,és az akcióból is(ki lehet hagyni) nem volt nagy szám.
Nem röhögtem szét magam...
de izlések és pofonok, a zene király volt"Metalica"

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Hát szerintem nem volt valami nagy szám, csak egy jelenet volt amin felröhögtem, a film többi része nekem elég unalmas volt, alig vártam hogy vége legyen.
Én egy Shaun of the Dead színtû paródiát vártam, hát sajnos csalódnom kellet pedig a film nem indult rosszul de a végére már elégé ellaposodott.
Összegezve tehát nem sikerült nálam letaszítani a Shaun of the Deadet, sõt még azt is mondhatnám, hogy csalódást okozott ez a film de azért egyszer minimum meglehet nézni.

király film volt, tetszett, bár néha úgy éreztem, hogy pár jelenetbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni
bár a franc se tudja...
Megváltozik a viselkedésük, mert pár zombi elkapja õket. 😊 Mint azt a kövér gyereket, akit az elején még zombik kergetnek, majd késõbb õ is zombul a többiekkel.
a cikkírónak jelezném, hogy a zombi nem egyenlõ az élõhalottal. a filmben szereplõ zombik nem haltak meg, csak enyhén szólva megváltozott a viselkedésük valami miatt. az élõhalottak meghalnak, és utána vmilyen reanimációt okozó dolog miatt újra tudnak mozogni, és fõleg enni. szóval a zombieland-ben nem halottak vannak.
Jééééé...... nem adtak ennek magyar címet? Ez meg hogy lehet? Biztos azért, mert a Holtak Földje már elkelt 😊
mad mind
Nem volt valami jó, untam magam, egyedül Bill Murray leölése volt vicces.<#vigyor1>

Ejj...szokatlanul nagy az egyetértés!Jön a karácsony?😊Amúgy csatlakozom én is!Bazi jó film volt<#eljen>

Hedgehunter
fasza film....
Narxis
Nekem is tetszett, jók voltak a csajok a srácok meg viccesek. De jó lenne egy Left 4 Dead szerû, komolyabb hangvételû film is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEXUS6
Teccett!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát igen, de azért írtam ,hogy hasonló színvonalat kérek 😄
csakhogy a folytatások színvonala mindig csökken 😉

HAtalmas film, még vagy 100 hasonló szinvonalú folytatást is elfogadnék belõle 😊