11
-
#11 minden profi tévés igy csinálja, nem hiszem, hogy ez a reality lenne a kivétel :) -
winnie #10 ez is egy megoldás, te lehet, hogy így csinálnád. nyilván mindenkinek megvan a saját gondolkodásmódja.
-
MiZo81 #9 És meddig tart megbeszélni néhány szereplővel, hogy: "Figyu, ha ezt meg ezt csinálja felvétekor, majd súgjatok össze, hogy milyen gyors, te pedig essél össze a _fájdalomtól_, ha megfogja a csuklód." -
#8 Hiába no, király a csákó! Őt még Csákknorrisz is értékeli.
Nico-ban apám kedvence volt. -
Wittgen #7 Viszont itt látszik, hogy még így idősen és elhízottan is mennyivel keményebb csávó a való életben, mint a zsaruk, akiket oktat. Hisz nem egyszer elhangzott 1-1 rendőr szájából az oktatás során: "hú, de gyors". Hát még ha olyan lenne, mint 30 évesen...
Egyébként a legjobban az tetszett, mikor "finoman" megfogta a partnere kézfejét az meg összecsuklott :) -
jozef1976 #6 Viszont a legutóbbi filmjeiben már sajnos úgy mozog,mint egy telipakolt Gorenje-hűtő. Már amikor egyáltalán ő verekszik... -
AZTA #5 jó hát nem fiatal már -
bmw #4 En birom a "csavot" es sajnalom, hogy ugymond "eltunt" a vaszonrol.... -
gulyasandras #3 Nézd meg a második részt is, abban a részben ugyanis féltve őrzött titkait is elárulja a kollégáinak! :) -
#2 Szerintem a lővefgyver használata a CIA-s múltjának köszönhető :) -
#1 Az első részt néztem csak meg, nem volt rossz. Kicsit fura volt piros folttal az arcán látni ami a magas vérnyomás/elhízottság jele, furán állt rajta a rendőr ruha, de amikor lőgyakorlatot tartott az durva volt, aszittem egy egyszerű színész, de iszonyat pontosan lőtt pisztollyal. Azt tudom, hogy harcművészeteket is tanult aztán oktatott, de, hogy fegyverrel is ilyen jól bánjon, nem hittem volna.
Nem mondanám, hogy az év műsora, de simán nézhető.