2009 legjobb speciális effektjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is nagyon tetszett, a látvány egyszerûen lenyûgözött. De a sztori..... pfff
Elõször is nexus6 jól irta, karakterek kidolgozottsága nulla (bárelvileg 30 perccel rövidebb mint az eredeti verzio) . Meg nekem teljesen hiteltelen volt, hogy a bennszülöttek gyõztek a végén, egyszerûen dühös lettem. Miért nem bombázták le õket olyan magasságból ahova a rohadt gyíkok nem tudnak felrepülni????? Nem hiszem hogy a teher ûrhajónak nehezére esett volna.... Na mindegy, sztem jobb lett volna ha legyilkolják a sok kék majmot <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#ravasz1>#ravasz1>
Elõször is nexus6 jól irta, karakterek kidolgozottsága nulla (bárelvileg 30 perccel rövidebb mint az eredeti verzio) . Meg nekem teljesen hiteltelen volt, hogy a bennszülöttek gyõztek a végén, egyszerûen dühös lettem. Miért nem bombázták le õket olyan magasságból ahova a rohadt gyíkok nem tudnak felrepülni????? Nem hiszem hogy a teher ûrhajónak nehezére esett volna.... Na mindegy, sztem jobb lett volna ha legyilkolják a sok kék majmot <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#ravasz1>#ravasz1>
Én tegnap láttam a Corvinban. Még most is a hatása alatt vagyok. Cameron ezzel feltette a lécet jó magasra. Mind film, mind CGI, mind összhatás, stb.
Nem néztem még moziban filmet 2x soha, de ezt muszáj lesz.
Nem néztem még moziban filmet 2x soha, de ezt muszáj lesz.
Ugyan ez a véleményem. A wastendben néztük meg, de megyünk mégegyszer megnézni imax-ben is.
A havernak teljesen bejött maga a film is a sztorival, mindennel, szerelmes is lett a navi csajba.😊
A magam részérõl nem változott egy cseppet sem a véleményem, ahhoz képest, mint amit elõtte gondoltam róla: ugyan Cameron legjobb filmje, de szinte mindegyik szereplõ tök súlytalan volt, karakterként Neytiri volt a legkidolgozottab, legkevésbé sablonos szereplõ, (és mint CGI animáció is) a többiekrõl marha keveset tudtunk meg. Belegondolva, hogy Jake milyen nyugodt szívvel irtotta a "fajtársait" egyáltalán nem tudtam vele azonosulni, túl sablonos, saját társadalma ellen forduló szokásos amcsi eksönhíró volt. Stallone a Rambo 1-ben hitelesebben hozta ezt a figurát.
A digital 3D kb a régi 3d pénztárcák szintjét hozza az effekteket, helyenként betorzul a kép, végig küzdenem kellett, hogy az agyamat ráállítsam arra, hogy 3D-ként érzékelje a képet, mondjuk a szemem sem tökélletes, de öröm volt levenni a szemüveget a végén és nézni, hogy a valóság mennyivel plasztikusabb, mennyivel jobban néz ki!;D
Mint sci-fi a Star Trek nekem is kb 1000X jobban bejött, a D9 dettó.
A havernak teljesen bejött maga a film is a sztorival, mindennel, szerelmes is lett a navi csajba.😊
A magam részérõl nem változott egy cseppet sem a véleményem, ahhoz képest, mint amit elõtte gondoltam róla: ugyan Cameron legjobb filmje, de szinte mindegyik szereplõ tök súlytalan volt, karakterként Neytiri volt a legkidolgozottab, legkevésbé sablonos szereplõ, (és mint CGI animáció is) a többiekrõl marha keveset tudtunk meg. Belegondolva, hogy Jake milyen nyugodt szívvel irtotta a "fajtársait" egyáltalán nem tudtam vele azonosulni, túl sablonos, saját társadalma ellen forduló szokásos amcsi eksönhíró volt. Stallone a Rambo 1-ben hitelesebben hozta ezt a figurát.
A digital 3D kb a régi 3d pénztárcák szintjét hozza az effekteket, helyenként betorzul a kép, végig küzdenem kellett, hogy az agyamat ráállítsam arra, hogy 3D-ként érzékelje a képet, mondjuk a szemem sem tökélletes, de öröm volt levenni a szemüveget a végén és nézni, hogy a valóság mennyivel plasztikusabb, mennyivel jobban néz ki!;D
Mint sci-fi a Star Trek nekem is kb 1000X jobban bejött, a D9 dettó.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
G.I. Joe jó volt CGI-re,de mint film, gááz. Avataron voltam tegnap du-n és jó volt, az összeset üti, de túlhypolt volt szerintem. A Na'vik mozgása még mindig gépies sok helyen. Star Treknek mindenképp benne kell lenni a 7-ben, sõt 5-ben is. Nagyon jól kombinálták a CGI-t és az akciót.
Én is megyek Avatarra majd, de remélem tényeg nincs lefoglalva 23-ig minden jegy, csak attól félek , hogy alulszocializált hordák közepébe kell beülni az 1-1 szabad helyre, tegnap is ment a karácsonyi ének 3d az imaxba és egy ostoba libát kerestek telefonon ... felvette és ott dumált a buta barátnõjének hülyeségekrõl a film kellõs közepén amiért 3k-t adtam ki 😄
A Star Trek ellett írva!Szerintem õ is megérdemelné!
Én még megnézem karácsony elött is, majd januárban még legalább 2×...
Csak ennyire volt jó <#vigyor2>#vigyor2>
Csak ennyire volt jó <#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem.
Így vakon. 😊
Lehet egy részét adja online, de meg lehet nézni, hol van még szabad hely. Abból pedig kevés van.
1 órával a kezdés elõtt kellene átvenni a jegyet, legalábbis Gyõrben. Nekem viszont 1 órát kellene utaznom Gyõrig. Munka mellett kicsit kockázatos elmenni, aztán lehet jegyet sem kapok. Ugyhogy inkább biztosra megyek. 😄
Lehet egy részét adja online, de meg lehet nézni, hol van még szabad hely. Abból pedig kevés van.
1 órával a kezdés elõtt kellene átvenni a jegyet, legalábbis Gyõrben. Nekem viszont 1 órát kellene utaznom Gyõrig. Munka mellett kicsit kockázatos elmenni, aztán lehet jegyet sem kapok. Ugyhogy inkább biztosra megyek. 😄
Akkor azt hiszem tényleg megéri majd elmenni 😊
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Ûlj bátran. Pont az a jó az IMAXban hogy tökmindegy hol ülsz: ha rálátsz a vászonra akkor a film része vagy és kész 😊
Én tegnap (vagyis ma 😊) premier este a jobb szélen ültem, de kicsit sem volt zavaró mert kb olyan érzés volt mintha egy láthatatlan ruhában ott rohangálnék a szereplõk melett<#circling>#circling>
De kib@szott jó film volt <#kacsint>#kacsint>
Én tegnap (vagyis ma 😊) premier este a jobb szélen ültem, de kicsit sem volt zavaró mert kb olyan érzés volt mintha egy láthatatlan ruhában ott rohangálnék a szereplõk melett<#circling>#circling>
De kib@szott jó film volt <#kacsint>#kacsint>
Szerintem.
így, vakon?😊
a nettel ne törõdj. egyrészt a legtöbb mozi a jegyeknek csak egy részét adja online, a többi pénztáros, másrészt sokan több elõadásra is foglalnak, sokan más okból nem veszik át a jegyeket. szinte 100%, hogy 45 perccel a kezdés elõtt (nem tudom, mikor kell átvenni a jegyeket) lesz jó helyre jegy. kérdés, hogy megéri-e az utat.
a nettel ne törõdj. egyrészt a legtöbb mozi a jegyeknek csak egy részét adja online, a többi pénztáros, másrészt sokan több elõadásra is foglalnak, sokan más okból nem veszik át a jegyeket. szinte 100%, hogy 45 perccel a kezdés elõtt (nem tudom, mikor kell átvenni a jegyeket) lesz jó helyre jegy. kérdés, hogy megéri-e az utat.
Egyértelmû, a befutó csak az Avatar lehet. Csak már látnám imax 3d-ben. 23-áig, már csak az elsõ sorokba lehet rá jegyet kapni, oda meg nem ülök. 😄
Avatar vagy District 9 ez a 2 amik megérdemelnék a District 9 nagyon szépen bele volt ültetve az effektek nem szúrtak szemet beleilletek
Épp most ugrott az Avatarnak köszönhetõen a spec effekct technológia egy generációnyit elõre. A többi cím csak dísznek van mellette, ez lejátszott verseny.