Arany Dániel matematikaverseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te még nem tudod, hogy mennyit értél el pontosan?
Tavaly biztos hogy 25 pont a ponthatár? Oké, hogy könnyû volt a tavalyi feladatsor, de azt nehezen hiszem el, hogy 28-ból 25 kellett a továbbjutáshoz a II. kategóriában.
Én tavaly ott indultam és ugy emlékszem h 10 pontosak.
Én csak II. kategóriás vagyok, 4 feladat volt, abból ha nem számoltam el semmit, akkor 3 feladat jó. A 4. -hez nem sokat írtam, az geometriás volt. Próbáltam még trigonometrikus úton kihozni a megoldást, de nem jött ki. Szóval arra maximum részfeladatokért kapok pontot.
Nem tudod, hogy mennyi szokott lenni a továbbjutási ponthatár? Az iskolában mindig csak az 1. forduló ponthatárát szokták megmondani, a másodikat nem. (A tanárom sem tudja, a korábbi években nem tanított matekot.)
Ráadásul én mivel II. kategóriás vagyok, így más tanárok sem tudják, mert a továbbjutók a nem emelt matekosok közül szoktak kikerülni, akik meg I. kategóriások.
Ahogy észrevettem a mi feladatainkat nem nagyon lehetett általánosítani, így azt sem tettem.
Hááát, az 5-bõl megcsináltam 3-at meg abból 2-t általánosítottam :)
Majd meglátom mire elég?
Neked milyen lett?
fizika: 2-4-5-5
nekünk így volt 9-12. fizika-matek osztályba, és pont jó volt. mindkettõbõl felkészítettek emelt szintre
Spread De Love!
Ezek a feladatok meg wtf :o
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem am felesége volt az ofõm. Alap fizikát meg matekot tanított nekünk. Fizikája még egész jó volt, matek állítólag már nem ment neki annyira.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bár azért tanár sem mindegy... nekem Bobek tanította, szerintem õ a legjobb. Tényleg, visszajött már szülésbõl?
Arra céloztam, h én is Árpádos voltam (megnéztem az adatlapját). Ráadásul matekfaktos.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(én már végeztem ott :))
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Néhány megtalálható itt, míg megoldások nélkül rengeteg megtalálható ezen az oldalon.
http://www.sulinet.hu/tovabbtan/oktv3/matek/matek.html
Esetleg megvannak a mostani feladatok Neked?
Vagy valahol a neten?
[/spam]™