Testvérsorozat kap a Benkõ feleséget keres
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NCIS-t fele annyian néztek mint Benkõt??!?!Pedig az NCIS nagyon jó sorozat. AZ egyik legtudatosabban elkészített, és legjobb sorozat amit mostanában nézek. De az emberek többsége ismét bizonyította, hogy a kommerszre nagyobb a kereslet. Bár a TV2 sem valami überkultúrált csatorna, de azt kell mondjam, az RTL klub messze a legalja.
Nem néztem mindig, de amikor láttam sztem eléggé vicces volt:) Komolyan, ilyen szánalmasan vicces kategória.
Ez azért van így, mert azt hisszük, hogy ennél már nincs lejjebb, nem lehet tovább süllyedni.. de ezek szerint mindig.. Csak azt árulja el valaki, hogy ki az a "zseni" aki rájön arra, hogy egy ilyen szart is el lehet adni? Komolyan, csak ilyen trágyát kéne gyártani és milliárdosok lennénk :)
Ahogy anno Hofi megmondta: "Ez nem csatorna, kanális.. csatornából nem folyik ennyi szar.." :)
Ahogy anno Hofi megmondta: "Ez nem csatorna, kanális.. csatornából nem folyik ennyi szar.." :)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ideje már atomot küldeni erre a kibaszott bolygóra
"tényleg azt hittem hogy nem tudunk tovább süllyedni ezután"
ezt kábé 5 éve minden mûsorhoz odaírja valaki, mert azt hiszi spanyolviasz. nem vall túl nagy fantáziára az, hogy szerinted egy párkeresõ valóságshow-nál nincs lejjebb.
ezt kábé 5 éve minden mûsorhoz odaírja valaki, mert azt hiszi spanyolviasz. nem vall túl nagy fantáziára az, hogy szerinted egy párkeresõ valóságshow-nál nincs lejjebb.
"Magyarország diktátort keres"
tuti mindent vinne
tuti mindent vinne
hát ez hihetetlen...tényleg azt hittem hogy nem tudunk tovább süllyedni ezután az elbaszott félnótás után de sajnos van lejjebb...és van aki kapó erre<#boxer>#boxer>
miért nem képesek valami intellektuális mûsort adni ? abból legalább megtanulná a sok paraszt h ki a miniszterelnök és hogy magyarország fõvárosa budapest és nem bukarest<#wilting>#wilting>
miért nem képesek valami intellektuális mûsort adni ? abból legalább megtanulná a sok paraszt h ki a miniszterelnök és hogy magyarország fõvárosa budapest és nem bukarest<#wilting>#wilting>
Nem unják még ezt? Legközelebb már háziállatot fognak keresni.
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
az a benkõ, aki kutyaszaros kézzel fõz? az újgazdag bunkó prototipusa
http://althir.org
Ez kell a sok birkának. Gratulálok nemsokára oda jut a magyar értelmi szintje is ahová az Amerikaiaké. A béka segge alá.
Benkõt azért nézték ennyien, mert õ egy érdekes ember, amit az Editrõl nem lehet elmondani... Szerintem bukta lesz, méghozzá meggyes bukta. :D:D
Ezek a mûsorok nem fognak megszûnni. Amíg ennyien kíváncsiak egy ilyen ........ mûsorra (minden pont egy szitokszó); addig nincs értelme semmilyen nézettségi adaton vitatkozni. Ha meg 'hamisítják' ezeket az adatokat, akkor meg pláne.
Ennyi, kérem kapcsolja ki!
Ennyi, kérem kapcsolja ki!
"majd ha nyer a fidesz akkor ezek a cigány mûsorok megszûnnek"
muhahahaha. az ilyen mûsorokra a "megrendelés" jóval magasabb szintrõl érkezik, mint ahol a drágalátos fidesz meg a többi magyar párt csücsül :)
muhahahaha. az ilyen mûsorokra a "megrendelés" jóval magasabb szintrõl érkezik, mint ahol a drágalátos fidesz meg a többi magyar párt csücsül :)
110%
Az RTL kinyomozta és lefizeti azokat a háztartásokat amikbõl a nézettséget állítják össze.
Most már biztos.
Most már biztos.
eskuszom, tenyleg altalaban vegletekig kulturalt hozzaszolasaim vannak, de most msuzaj feltennem a kerdest. MI A LOFASZ EZ? <#wow3>#wow3>
Már közhely: „Tudják kedves hallgatók: van a hazugság, van a pofátlan hazugság, és ezután pedig van a statisztika…”
abban igazad van, hogy nem meglepõ a siker, de azt kötve hiszem, hogy nem lenne olyan pontos, azért kétmillióan csak nem nézik. ez még viszonylag visszafogott, valóságszagúbb érték.
Valaki írta már h a mostani nézettséget ~ párszár/ezer családban található gép alapján vetítik ki országos szintre. Tehát nem pontos.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valaki árulja el ... ha akikkel ismerõsök kollegák... fórumozok közöl egy ember se nézi hogy tud valami nézettséget produkálni?? House doki szerint mindenki hazudik.. de ennyire a világ összeesküdött és nem mondják el hogy nézik..
Lehet akkora befolyása egy tvnek hogy nézettségi adatokat hamisitson?
Lehet akkora befolyása egy tvnek hogy nézettségi adatokat hamisitson?
Azért nem semmi, hogy mennyire igénytelen az emberek nagy része. Sikeres egy ilyen kultúrszenny. De hát akinek ez tetszik....nézze csak. :)
Ez az Edit tipikus "bottal se" kategória<#wow3>#wow3>
szerintem is meglepte õket a siker. ha elõre tudták volna akkor szépen elhúzzák, heti egy kiesõ, stb. Viszont még a közepéig is volt hogy ketten távoztak egy adásból. hát most már biztos bánja az RTL
Igen! Azt hiszem a heti 35+35 perc röhögés tavasszal is biztosított lesz hétfõn. Mármint Edit + Showder Klub. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy nagy siker lenne, de nagyon nagy ötlet, kíváncsi leszek a sok võlegányjelöltre.