Tarolt a Dexter fináléja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam már egy ilyen #8-as hsz. szintû megjegyzés is spoilernek számít/ana ( - a jelzésen kívüli elsõ mondatra gondolok.) Szerencsére láttam. De azzal talán tényleg nem lövök le semmit én sem, ha azt mondom, tényleg nagyon király lett ez a szezon. Persze az elsõ hármat is imádtam.
kakateve
Ahogyan az elõtted író is mondta, mert a cikk nem a történetrõl, hanem magáról a nézettségrõl szólt. Meg ugye nem mindenki teheti meg, hogy naprakész legyen...

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Durva volt a vége. Még én is meglepõdtem de nagyon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége egy életnek és egy új kezdete. Dexter fia apjánál is elmebetegebb lesz és meglesz az alapja miért ugranak az idõben 10 évet. 😛
Ruley
Mert a cikk nem az epizód tartalmáról szólt, hanem a népszerûségérõl.

Most komolyan, még egy Dexter rajongói oldal, vagy egy Dexter-t kibeszélõ fórumtopik látogatóiban is van annyi jóérzés hogy az évadzárás nagy fordultát ne vágják bele a képedbe, pont egy magyar hírportál kommentjei között lenne elvárható, hogy a szó szerint tegnap megjelent részt mindenki ismerje?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

zaki
spoiler? azt nem értem, hogy minek olvasod el a cikket ha nem láttad még a finálét

kakateve
Hát kösz a spoilert! <#boxer>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Hello, Dexter Morgan!
Tenyleg komoly lett az evad epp ugy ahogy a befejezes is. Hosszu lesz ez a 9 honap.

Only the dead have seen the end of war.

PJack
csakugyan a legjobb évad volt ez. hihetetlen izgalmas és fordulatokkal teli show-t láthattunk 😊
alig bírok várni már jõvõig 😮

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Õõõõõsz ? Az nagyon messze van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;