10
-
bippo #10 Nálam már egy ilyen #8-as hsz. szintű megjegyzés is spoilernek számít/ana ( - a jelzésen kívüli első mondatra gondolok.) Szerencsére láttam. De azzal talán tényleg nem lövök le semmit én sem, ha azt mondom, tényleg nagyon király lett ez a szezon. Persze az első hármat is imádtam. -
#9 Ahogyan az előtted író is mondta, mert a cikk nem a történetről, hanem magáról a nézettségről szólt. Meg ugye nem mindenki teheti meg, hogy naprakész legyen... -
GG #8 Durva volt a vége. Még én is meglepődtem de nagyon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége egy életnek és egy új kezdete. Dexter fia apjánál is elmebetegebb lesz és meglesz az alapja miért ugranak az időben 10 évet. :P -
#7 Mert a cikk nem az epizód tartalmáról szólt, hanem a népszerűségéről.
Most komolyan, még egy Dexter rajongói oldal, vagy egy Dexter-t kibeszélő fórumtopik látogatóiban is van annyi jóérzés hogy az évadzárás nagy fordultát ne vágják bele a képedbe, pont egy magyar hírportál kommentjei között lenne elvárható, hogy a szó szerint tegnap megjelent részt mindenki ismerje? -
#6 spoiler? azt nem értem, hogy minek olvasod el a cikket ha nem láttad még a finálét -
#5 Hát kösz a spoilert! -
DeedY #3 Hello, Dexter Morgan!
Tenyleg komoly lett az evad epp ugy ahogy a befejezes is. Hosszu lesz ez a 9 honap. -
#2 csakugyan a legjobb évad volt ez. hihetetlen izgalmas és fordulatokkal teli show-t láthattunk :)
alig bírok várni már jővőig :O -
Cat 02 #1 Őőőőősz ? Az nagyon messze van.