6
-
gosub #6 Nekem is ez jutott eszembe, bár gagyi a kép de mégis az eddigi sg-n tesztelt kompaktok közül ennek a legkevésbé szar a képe. 1:1 nézetben persze mindegyik végképp vacak. -
babajaga #5 "Kis ékszerdoboz jellege van a CoolPix S610c-nek"
Inkább fényképezőgép jellege lenne. -
VinczeLacz #4 Mostanság kezdenek ráébredni a gyártok hogy az nem vezet sehová.
Most hirtelen nem tudom melyik, de egyik gyártó kijelentette már hogy ezentúl elfelejti a MP harcot, és inkább a minőségre áll rá. -
bestpixel #3 Sajnos a felbontás növelésével arányosan romlik a képminőség. Illetve bizonyos mértékig tudja javítani a képfeldolgozó szoftver, de nem a végletekig. Ezért van az, hogy minél nagyobb a felbontás, annál zajosabb a kép. -
#2 Legjobb? Akkor milyen lehetett a többi? 45ezerért ez nagy...!Ezek majdnem telefonminőségűek,bár lehet egy jobb teló szebbet készít,és még másra is használható. Nemtudom,de jópár régebbi típus ami nem gigapixeles,csak 5-6,de még a kisebbek is jobb fotókat készítettek.Valahogy elmaradt a képfejlődés ezen a téren.Nem is törődnek nagyon vele,legyen jólkinéző meg ékszer,meg izéé..a kép meg olyan amilyen. -
Nonix #1 45 ezerert ez eddig alegjobb kepminoseg amit mostanaban lattam itt sg-n.