56
  • coolbboy83
    Ő pedig itt a LantCsembaló: http://www.youtube.com/watch?v=14OjP909IG4&feature=related
  • nonicks
    el kezdet kötözködni a cikkel..(mint egy gyerek...)
    erre valaki kijavítja...
    erre valaki beleköt abba aki kijavította..
    erre valaki beleköt abba aki kijavítójába köt bele..
  • Zoleeca
    Én meg már komolyan hányok az olyanoktól mint te, akik jól megmondják a tutit. Tényleg, gratulálok Neked mint felsőbbrendű lénynek, amiért sötét elménket megvilágítod.

Nem lett volna egyszerűbb csak simám kijavítani Scroll-t? Azt hiszem egy ilyen hibától még senki nem süllyed tizenéves értelmi szintre...
  • yas
    A cikkben lévő linken van egy rövid részlet úgy 2 perc környékén
    Hát elég érdekes az alapzaj.
  • idebudanemoda
    hmmmm...és a terroristák? nem kerül véletlenül sem a kezükbe?
  • Anomaly
    1,2 mega egy jó szinti abból több minden kijön :D Najó persze az élő az más. Azért csatolhattak volna hozzá valami hanganyagot.
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám, a tekerőlant mennyivel 1xűbb és nagyszerűbb. Azzal is lehet menetelni, csak tekerni kell és szól, mert ugye egy vonónál lényegesen 1xűbb egy kerék/henger, ami a húrokat megszólaltatja, mint egy végtelenített vonó.
  • Falconer
    Na igen, de ez így a poén, mert a modern az már teljesen máshogy szólna.
  • coolbboy83
    Érdekes próbálkozás....
  • Scroll
    Ezt jól elnéztem :D
  • ddt500
    Ülj le! 1-es.
  • leskin
    A szövegértelmezés ilyetén szintje, általános iskola 4. osztályában már követelmény, ergo vagy 10 év alatti vagy, vagy az értelmi színvonalad akörüli. A "lószőrből készült" a zsinórra vonatkozik, akkor vonatkozna a fogaskerékre, ha vessző lenne utánna.
  • Scroll
    "lószőrből készült zsinórral működtetett fogaskerekek" - Megnézem én azt a fogaskereket, amit lószőrből csinálnak! Talán lószőrzsinórral működtetett fogaskerekek vagy valami hasonló...
  • torcipepe
    5 év alatt már megcsinálhatták volna a modern változatát is, hogy össze lehessen hasonlítani
  • Szemjuel
    el tudom képzelni milyen jó érzés lehet, hogy 5 év kemény munka után megszólal, és kerreg, kattog mint az istennyila... a zenét meg csak megszokás után hallasz ki belőle :D fasza cucc xD
  • putyi
    a leírtak alapján ez megfelel a nyenyere(tekerőlant) nevű népi hangszerünknek, azzal a különbséggel, hogy ott a vonó mozgása a húrokon ötletesebben lett megoldva.