56
-
coolbboy83 #16 Ő pedig itt a LantCsembaló: http://www.youtube.com/watch?v=14OjP909IG4&feature=related -
#15 el kezdet kötözködni a cikkel..(mint egy gyerek...)
erre valaki kijavítja...
erre valaki beleköt abba aki kijavította..
erre valaki beleköt abba aki kijavítójába köt bele.. -
Zoleeca #14 Én meg már komolyan hányok az olyanoktól mint te, akik jól megmondják a tutit. Tényleg, gratulálok Neked mint felsőbbrendű lénynek, amiért sötét elménket megvilágítod.
Nem lett volna egyszerűbb csak simám kijavítani Scroll-t? Azt hiszem egy ilyen hibától még senki nem süllyed tizenéves értelmi szintre... -
#13 A cikkben lévő linken van egy rövid részlet úgy 2 perc környékén
Hát elég érdekes az alapzaj. -
idebudanemoda #12 hmmmm...és a terroristák? nem kerül véletlenül sem a kezükbe? -
Anomaly #11 1,2 mega egy jó szinti abból több minden kijön :D Najó persze az élő az más. Azért csatolhattak volna hozzá valami hanganyagot. -
#10 Behonyám, a tekerőlant mennyivel 1xűbb és nagyszerűbb. Azzal is lehet menetelni, csak tekerni kell és szól, mert ugye egy vonónál lényegesen 1xűbb egy kerék/henger, ami a húrokat megszólaltatja, mint egy végtelenített vonó. -
#9 Na igen, de ez így a poén, mert a modern az már teljesen máshogy szólna. -
coolbboy83 #8 Érdekes próbálkozás.... -
Scroll #7 Ezt jól elnéztem :D -
ddt500 #6 Ülj le! 1-es. -
leskin #5 A szövegértelmezés ilyetén szintje, általános iskola 4. osztályában már követelmény, ergo vagy 10 év alatti vagy, vagy az értelmi színvonalad akörüli. A "lószőrből készült" a zsinórra vonatkozik, akkor vonatkozna a fogaskerékre, ha vessző lenne utánna. -
Scroll #4 "lószőrből készült zsinórral működtetett fogaskerekek" - Megnézem én azt a fogaskereket, amit lószőrből csinálnak! Talán lószőrzsinórral működtetett fogaskerekek vagy valami hasonló... -
torcipepe #3 5 év alatt már megcsinálhatták volna a modern változatát is, hogy össze lehessen hasonlítani -
Szemjuel #2 el tudom képzelni milyen jó érzés lehet, hogy 5 év kemény munka után megszólal, és kerreg, kattog mint az istennyila... a zenét meg csak megszokás után hallasz ki belőle :D fasza cucc xD -
putyi #1 a leírtak alapján ez megfelel a nyenyere(tekerőlant) nevű népi hangszerünknek, azzal a különbséggel, hogy ott a vonó mozgása a húrokon ötletesebben lett megoldva.