Hunter\'s World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl tudtok valamit? regeltem kaptam egy e-mal-t ami bõvebb reget takart és most semmi
Roger6
Úristen, te ne is játsszál soha többet multis játékot, még a végén öngyi leszel!<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ez is benne van a pakliba
TopGun
Ez szerintem azert lesz baromsag, mert tuti, hogy szazan fognak ugrani egy kapitalis szarvasra, amit te cserkeszel mar orak ota, jon egy kocsog, aki csak ugy "hobbibol" lelovi eloled, mert az "olyan vicces", hogy te ott anyazol! Ahogy a legtobb MMO-ban van 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ezek általában inkább FPS-ek

Positive Mental Attitude

norbi4567
Fizetõs.
Csak pár dolgot lehet benne ingyen csinálni.

Matthew Baker
na de milyen stílusban TPS? vagy Point n' click?

Új logó by: berczely (Y)

ááh jó kis vadászososssosossss SOSS

SötétBarom
És mivan a "The Hunter"-ral?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

byzhouse
bejövõs próbaszerencse ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jónak néz ki! kíváncsi vagyok rá.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

berczely
[centerHunter's World - Hipp hopp, jön Vuk

Címkék: hunters world, mmo, monumental games, vadászat
Fantasztikus új, vadászgatós MMO készülget a Monumental Games által. Kalapot fel, és elõ a puskákkal.

Személy szerint mindig is értetlenül álltam a Deer Hunter és a hasonszõrû játékok népszerûsége elõtt. Tény azonban, hogy ezek a virtuális vadászattal foglakozó játékok igencsak jó eladásokat produkálnak, a szakma kritikái ellenére is. Az amúgy is divatos MMO hullámot kívánta meglovagolni a Monumental Games amikor a Hunter's World címû csak olnine játszható gamma fejlesztésébe kezdett. Pompázatos puskák, vérszomjas vadászebek, csodás hacukák, és végtelen számú vad várja majd a kocavadászokat. Jelenleg az alpha tesztelés zajlik, aki érdekel már jelentkezhet is. Akit kiválasztanak, egy titulust is kapnak alapból: õk lesznek a Rangerek, a szûz világ elsõ vadászai. A Hunter's World nem havidíjas megoldással operál, hanem mikrontranzakciókra épít, melyek segítségével extra tölténytáskát, pöpec dzsipeket, esetleg különösen vad blökiket szerezhetünk be. Hát én teljesen odáig vagyok, meg vissza, kérem. Nem is tudom mi hiányzott az életembõl, lassan 32 éve...Tovább a forráshoz.

További képek a hivatalos honlapon! Katt ide![/center]