Spanyolországban élesedik a szerzői jogi harc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként maguk alatt vágják a fát. Azt hiszik, ha nem lehet csak "bótban" CD-t kapni majd megugrik a kereslet. Ebben nagyot tévednek! Azok az együttesek fognak befutni akik neten ingyen elérhetõvé teszik (vagy nagyon olcsón) az albumaikat. Ha jó akkor mennek az emberek koncertre és megél a banda. A többi éhen hal 😊. Az osti zenészek meg csak sírnak és azt hiszik õ értük megy ez a fene nagy jogvédés. Pedig nem, hanem a kiadók érdekét képviselik és szarnak a tingli tangli zajkészítõkre! "Sztárból" úgy is annyit csinál egy kiadó amennyit akar...
1x talán a jogvédõk, (akik nem tudom hogy számolnak el a bevétellel és hogyan adóznak...) is kénytelenek lesznek elmenni munkaügyi kp-ba meló után nézni.
http://althir.org
Tehát börtönbüntetés helyett a szankció:
- felszólítás, majd
- felszólítás, majd
- internet sávszélesség korlátozás vagy pénzbírság
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mit nézzünk rajtuk?Azokból is voltak sz*rok, ahogy az elektroniks zenében is fellelhetõk a sz*rok..Mivel sokkal többen probálnak ezen a téren zenét csinálni napjainkban (technika fejlõdése ugye..), rgo több a szar belõle..SAJNOS.
Azért vannak olyan elektronikus zenék, amiket fel sem fognál, és te csak köpködöd õket..egy komoly ember viszont átlátja, és elismeri.Ebbõl is látszik, h nem vagy mûvész, csak valami kis fan aki probál okoskodni, 1-2 közhellyel meg baromsággal..tüc-tüc 😄 , még a nevét sem tudod.Szóval elég szánalmasak az ilyen makákók..És a leges legviccesebb az egészben, hogy ezeknek az "elektronikus" zenéknek több mint a fele élõhangszer 😄 Lehet ezzel újat mondtam.. 😊 de a lényegen nem változtat, hogy a minõségi darabok mind a két oldalon ritkák.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ennek szívbõl örülök! De sajnos mégtöbbnek kéne elveszítenie, hiszen többségük röhadt hangerõmaxracsavargató faszfej, akik miatt lemarad minden zene fele...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem a "tüctüc" (látszik mennyire értesz a zenei stílusokhoz) zenére kellene rászállnod, hanem a gyártósoron elõállított sztárokra.
Az elektronikus zenészek, producerek is magasról ejtenek a letöltésekre, õk koncertbõl élnek.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Lukács László, az idén 20 éves Tankcsapda frontebere volt az, akitõl amikor kérdezték hogy mi a véleménye a fájlcserélõkrõl, azt válaszolta hogy nem érdekli különösebben mert a koncertjeik ígyis-úgyis teltházasak. És igaza volt, nekem nincs egy darab eredeti lemezem se, viszont 10 nap múlva harmadszor megyek Csapda koncertre csak ebben az évben. Tessék jó zenét csinálni, és jó koncerteket szervezni, aki szereti a zenét az nem fogja sajnálni a pénzt. A koncertélményt pedig még egy darabig biztos, hogy nem lehet letölteni torrentrõl 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Itt a lényeg!! Mindenhol, pont ezt felejtik el..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ugyanis Mo-n az új autók piaca összeomlott, 75%-kal csökkentek az eladások
aemiatt pedig csomó ember elveszítette (vagy fogja) a munkáját.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyetértek! Eltûnik a gagyizene-bona. És kit zavar. Fura, de eddig se hallgattam spanyol diszkót és eztuán se fogok, így tökmindegy, hogy megszûnnek-e vagy sem. Nekik inkább a jól bevált viasznál (spanyol viasz!) kellene maradiuk. Az nem megy fel netre 😄DDDD
De most komolyan, nézzétek meg a nagy öreg zenészeket, együtteseket, még ma is nagy sikerük van! A mostani rágógumipop, gépzene, stb hol lesz 10 év múlva? 20 év múlva? Sehol! Lehet már a neten sem találsz róluk majd semmit.
De ezek a nagyorrú dínók nem adják egy könnyen magukat, elõtte még rombolnak amit tudnak
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
és akkor ez most abból következik, hogy fájlcsere van, vagy abból, hogy a mostani zenék jó része silány, a többit youtube-on megnézik, i-izére letöltik, neten veszik meg, <- tehát fejlõdés van és ezért ha nem lenne kalózkodás, akkor sem menne annyi cd, mint mondjuk 5 éve.
\"The voices are back... Excellent.\"
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/