8
  • slickboy
    #8
    Nincsenek illúzióim, hiszen eddig fizettem és akkor sem fejlesztettek. Ezek keményebb megtorlást érdemelnének, mint pár ember felmondását...
  • Garrett27
    #7
    No mert azt hinnéd, ha tovább fizetsz nekik, akkor fejleszteni fognak? Hát akkor közlöm veled, hogy először megy a saját prémiumaikra (kérdezz meg akárkit aki a T-nél dolgozik, de ne a mezei boltokban, hanem a központokban, akármelyik országban), és csak ha már égető a dolog, akkor költenek valamit is fejlesztésre-javításra.
    Felvidéken addig költött a telekom fejlesztésre (nem is kicsit, pl. itt falu létére optikai kábel fut azóta), amíg el nem adta a kormány azt a DT-nek. Azóta minden fejlesztés lelassult.
  • slickboy
    #6
    Le is fogom mondani, amint lejár a hűségidő a díjcsomagra...csak tudod, azért mert lemondom, marad minden ilyen balkáni állapotban hálózat és szolgáltatás minőségét tekintve. A szart adják el ízlésesen becsomagolva és méregdrágán...
  • slickboy
    #5
    Szomszédnak van nete, Ha jól tudom, törvényben előírtaknak nem is felel meg, hiszen minden telefonvonalnak képesnek kellene lenni valamilyen adatátvitelre, valami ilyesmit olvastam neten. Megérne egy misét a dolog, a tróger banda nyakára küldeni a fogyasztóvédőktől kezdve a Hírközlési felügyeletig mindenkit.
  • Tinman #4
    Mondd le. Nem kötelező.
  • Csak77
    #3
    Nálam is ez van. Belváros szívében, Budapesten. 2009 végén. Hihetetlen.
  • slickboy
    #2
    Hitvány banda. Az én úgynevezett vezetékes telefonom is GSM dobozzal kapcsolódik a hálózatra, csak és kizárólag beszédátvitelre alkalmas, sokszor az sem működik, illetve nem vagyunk elérhetőek. Nem érdekli őket. Ezelőtt kb 12 éve került ez a "vonal" több mint 30 ezer forintba!!! Nem így kértük, így kaptuk! Ami nem is teljes értékű vonal, adatkapcsolatra teljesen alkalmatlan technikailag. Havonta körülbelül 300 forint eltérő üzemeltetési kedvezményt írnak jóvá a számlán. Vicc.
    Amint lehet leszereltetem a fenébe.
  • Vidra52
    #1
    Nagy gubanc lehet a telekom-nál, mert nálam tegnap délután óta az ip alapú dsl telefon sem működik. Hajrá telekom csak így tovább! Hátha mégtöbben mondják le a vezetékes telefont!