42
Elektromos ágymelegítő
-
#42 szerintem sokan megmutatták hogy milyen természetes ágymelegítőt használnak:)
én is elgondolkoztam rajta:)
bár nekem is merinó takaróm van és majd meg sülök benne télen:)
amugy meg csak a régi vizespalackos megoldás volt a legjobb:)
ott legfeljebb elázott az ember nem vágta agyon az áram ha valami rosszul sült el:) -
#41 Szerintem a sok marha hsz..... -
#40 Tulképpen mindegy milyen márka, mert nem egy bonyolult szerkezet az egész. Persze nem kínai piacon kell megvenni. Jó arra is figyelni, hogy van-e benne hőkorlát. Elméletileg mindegyikben van, én kétféle verziót ismerek.
1) Sima mezei hőkorlátos.
2) A hőkorlát két ellenállás között megy át (talán ez a biztonságosabb verzió szerintem)
Elaludni nem ajánlatos rajta úgy, hogy működik, nehogy baleset történjen. Továbbá túlzottan hajtogatni sem, a benne lévő melegítőszálak miatt, nehogy eltörjenek. -
#39 off
Jól látom hogy rengeteg komment ki lett törölve?
on -
#38 igen hőszabályozós, védett, kikapcsol egy bizonyos foknál.
de a legnagyobb fokozaton se pokoli lángokat sejtsetek, épp kellemes csak.
sajna ha sokat hancúrozik rajta az ember, idővel megtörhet benne a szál. -
neoG #37 Még nem volt ilyenem, de gondolom van hőfokszabályzós is, túlmelegedés ellen meg talán mindegyik védett.De csak tipp. -
#36 Először lehet kellemes belefeküdni, de aztán szerintem veszélyes, és felesleges, esetleg arra jó hogy felfűtsd az ágyad vele azt kikapcsold..
Persze nemtudom menyire tud egy ilyen felmelegedni, tán nemjárhat vele égési sérülés, max ha felgyullad
Szóval ha veszel is szerintem ne kínait a piacon -
#35 Az én takaróm, akár a szibériai hidegben is pattogatott herét csinál a golyóimból, meg amúgy sem érezném magam éjszaka biztonságban, ha a takaróm kilógna a konnektorból. -
#34 nekem van :D csak pozitiv tapasztalatom van. olyan mint a lepedo csak vastagabb, valami antiallergen gyapju cuccbol van. 3 fokozat es 5perc utan ontja magabol a meleget. fogalmam sincs mi a markaja de 12e volt ahogy most neztem majdnem mind ennyi szoval ebbol nem nagyon lehet szart venni hacsak nem a Jocon veszel egyet kez alol.. az mondjuk lehet hogy felgyujt almodban :DD -
#30 aludni én sem szeretek melegben, de belebújni a jó meleg kuckóba, azt már igen.
persze melegvizes palack sem utolsó, vagy ha az ember kutyát tart)))
amúgy olyan 10ezertől már belehet szerezni prémes változatot meg efféle extra dolgokat is... -
#24 ez a lábmelegítős dolog érdekel engem. hol lehet ilyeneket kapni? -
CamelX #19 Hát nem tudom, alapból melegbe nehezebben alszik el az ember, én pedig amúgy is egy nehezen alvó ember vagyok :D -
#17 Nekem tesco-s van, nagyon keveset fogyaszt, lepedő alá kell rakni, két fokozatú...és nagyon kellemes így ágyba bújni)))
sőt..annyira megtwetszett a dolog hogy vettem egy lábmelegítőt is, afféle mikulás csizma szerűség, számítógépezéshez.
nekem bejött. szószerint melegen ajánlom)))
-
Senmayel #1 Sziasztok.
Szeretném kérdezni, valaki használ e ilyet, van e tapasztalata? Kellően meleg? Mennyi idő alatt melegszik fel? Milyen márkát érdemes venni?