Antal Nimród megint megmutatta?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindenki tud beszélni és/vagy olvasni angolul.
Nem kötekszem, ez csak tény.
Szerintem jó volt ez a cikk. Nem szoktam rottentomatoes-t olvasni, úgyhogy szívesen veszek ilyen rövid összefoglalót a nevesebb kritikusok tollából itt az sg-n. Még mindig jobb, mint mikor saját kritikus próbálja ízekre szedni a filmet 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

ja, ne higgyünk a kritikusoknak, inkább a látatlanban fikázóknak meg az elvakult rajongóknak

Szerintem brutál 😊

A jó kritikusnak pedig emberismeretre és önismeretre van szüksége, és az nem biztos hogy mindegyiknek van, szóval tényleg nem mérvadó hogy mit mondanak.

Nimród rulez!!!
Adott minden egy jó filmhez, már, ami a szórakozást, és az izgalmat érinti...remélem jó film lett.
Kritikusok egy jelentõs része, a Gyûrûk Urát lehúzta, míg ugyanez a fele a Fenegyereket egy nagyon élvezhetõ mozinak nevezte...én pont az ellenkezõ véleményen vagyok.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

bertino
soha ne is higyj nekik.
jobb, télleg.

nézd meg magad és meglátod jó-e vagy sem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NEXUS6
Olvastam valami olyan kritikát is, hogy olyan mint a Kutyaszorítóban, lineáris történettel, jó poénok és szövegek nélkül.
😞

Háát egy downloadot talán megér, mera tréler nem igazán csábít a mozibabe.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Darth Sith
Nem hiszek a kritikusoknak. Érdemes megnézni vagy sem?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

a cikk annyiból is állhatott volna, hogy : wwww.rottentomatoes.com