17
Van valakinek személyes tapasztalata ezzel a gyönyörű motorral?
  • bency
    En imadom az ilyen motorokat,szerintem picit sem valami szar mix,hanem ez egy kellemes varosi,vagy kirandulo moci!
  • krisz940122
    :( na mindegy topic=törlés
  • krisz940122
    tudom hogy naked csak azért írtam azt hogy kényelmes speed mert azt írtad hogy mixelt szar.ereje mint egy gyorsaságié ( majdnem :)) és kényelmeseb mint egy gyorsasági.
  • REPS0L
    nem speed, hanem naked.
  • REPS0L
    dede... a supermotoval őrültködni lehet egyértelműen, de nem megy úgy mint egy speed, tehát ennek megvan a célja.
    A Speed kurvagyors, szép, meg sok előnye van természetesen, úgy mint a supermotonak, de ezzel viszont nem őrültködsz annyit mint egy SM-el.
    Ez a naked meg nem is tudom, őrültködni nem lehet vele a speedes felépítés miatt, olyan gyorsan meg nem fogsz menni vele mint egy speedel, mivel semmi szélvédelem... akkor mégis mi értelme?

én nem a kreszről beszéltem.
  • krisz940122
    hujuj sokáig tartott a topic. na mindegy
  • krisz940122
    ez nem mixelt szar hanem kényelmes speed.:)
  • allock #10
    ennyi erővel egyiknek sincs értelme mert nem hiszem hogy 50el fogsz motorozni városban, városon kívül meg csak 90el
  • REPS0L
    örültködésre ott a supermoto, gyorsaságnak ott a speed, minek egy ilyen mixelt "szar"?

Nem mondom, hogy nem fogadnám el, csak nincs célja ennek a motornak szvsz.
  • krisz940122
    miért lenne értelmetlen? am a kérdés topicélesztésnek jó lesz :D
  • REPS0L
    értelmetlennek tartom igazából a naked motorokat... mire jók?
  • krisz940122
    nagyon szép hangja van ezzel a dobbal
  • krisz940122
    akkor jársz a legjobban ha veszel egy motort hengerek nélkül és annak lesz a legkevesebb hengere:D de ne haldokoljon már a topic :( kedvcsináló itt :)
  • allock #4
    akkor neked suzuki sv650 kell

mellesleg nagyon fasza kis moci a z750 :)

• Blum
    2. kedvenc motorom! :D Azért 2.,mert 1. a Daytona 675! ;)
  • szurop
    Imádom. Szívesen elfogadnák egyet. Szerintem valaha lesz is egy, bár a mostani cbf 250 után, még nem ez lesz a következő. Az a baj, hogy a sor4 jön be a legkevésbé, minél kevesebb henger, annál jobb nekem.
  • krisz940122
    erről lenne szó :)