25
  • Hunnenkoenig
    Vannak szigetek, ahol a benszülöttek ugy avatjak ferfiva a fiukat, hogy le kell szopniuk a törzs legtiszteletremeltobb ferfi tagjat es a spermajat lenyelni, mert azaltal kerül bele annak a tudasa, hatalma stb.

Azsiai orszagokban a fiukat az anyjuk tanitja meg, hogy kell közösülni.

Pedofilia, homoszexualitas es minden ilyen egyeb kizarolag csak tarsadalmi korlat.

Az antik görögorszagban a melegseg volt a normalis.

Addig, amig nincs eröszak es ket ember szereti egymast, addig szerintem tök mindegy, hogy ki mit csinal.

Amint eröszak merül fel, akkor igenis tegyenek ellene valamit.

Egy 12 eves gyerek mar nagyon is tisztaban vana szexualitasaval. Mit nem adtam volna erte, ha engem az orosztanarnöm megeröszakol 12-14 eves koromban.... :-P
  • kozik
    Azert itt egy par tisztelt usernek a mocskos kurva anyjat.
    A pedofilia az, amivel egy eletre tonkre tudsz tenni egy (sok) masik embert.
    Tobol kiirtani mindet.
    Szarok a szemelyisegi jogaimra, olvassak el az ossze levelemet es nezzenek be evente ketszer a seggembe, ha ez kell ahhoz, hogy ezeket az allatokat eltakaritsak.
  • Sanyix
    A pedofilveszély az interneten olyan mint a valóságban a terroristaveszély: arra való hogy legyen ürügy ellenőrizni a paraszt életét, kommunikációját, hogy nehogy gondolkozzon, neadjisten megossza ezt másokkal, és nehogy megbomoljon a szent kápítálistá "demokrácia( lesz ha bele döglötök is)" rendje.
  • Epikurosz
    Ami a furcsa, hogy nincs következetesség a bűnüldözésben.
    Kampányok vannak, ill. húzd meg, ereszd meg.
  • hangulati
    ...."A kutatók kíváncsiak az elkövetők személyiségjegyeire is.

"Ugyan Alsó-Szászországban az elmúlt két évben jelentős mértékben nőtt a felderített ügyek száma, ezek a sikeres nyomozások még mindig csak az esetek kis számát érinti. A White IT segítségével azon dolgozunk, hogy már eleve megakadályozhassuk az ilyen tartalmak készítését és terjesztését" - hangsúlyozta Uwe Schünemann." Ott a pont.
    Az artatlansag velelme ugyis elfelejtett fogalom manapsag.Ez van. Fel kene mar ebredni, es multikulti global egyetertesben legyalulni ezeket a fold szinerol.
  • WilliamMcKinley
    Jó mondjuk ebben vannak baromságok is. Oké hogy a felnőttnek a gyerek ne legyen tárgy meg azok a rossz dolgok, de fordítva se legyen. Azért meg kell tanulnia tisztelni a másikat és hogy a tetteinek következményei vannak. Ehhez azért elkélhet egyszer-kétszer egy pofon. Láttam olyat hogy boltban a gyerek leköcsögözte 5 évesen a papát mert az nem volt hajlandó megvenni valamit. Azért ez se legyen rendszer. A gyereket nevelni kell és ez nem megy mindig szép szóval.

Persze ilyen szexuális borzalmakat amiket leírtak kőkeményen meg kell büntetni ha beteg ha nem. Nyitni kell kő-, meg sóbányákat.
  • emile zola
    ebben is vannak jó részek a sok lelkizést leszámítva: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/777/pedofil
  • emile zola
    kicsit utánanéztem, mert engem is elkezdett érdekelni: http://www.hazipatika.com/topics/szexologia/news?nid=13158
  • duke
    "Egyik barátnőm is már maszturbált már 5-6 éves korban, mégsem izgul kiskorúakra"

Persze nem lesz mindenkibol pedofil,aki tul koran erik sexualisan,de a pedofil embereknel jelemzo,hogy mar kisgyerekorukban igen intenziven elik meg a sexualitasukat.Nem csak egy kis simogatas,a sajat testunk felfeldezese,ami a szokasos.Hanem ez felfokozott sexualitas szinte kitolti az egesz gyerekkorukat.
  • tomcsa4
    A cikkben pedig most nem azok a pedofilok vannak, akik élvezetből csinálják. Hanem akik elrabolnak gyerekeket az utcáról és szexfilmet forgatnak velük. Ezekről van szó.

Sőt a fogíasztó sem biztos, hogy pedofil, illetve a hajlam csak kismértékben van benne, amit fejben leküzd.

De az mennyire zsörnyű, amikor elrabolnak gyerekeket a nyílt utcáról.
  • tomcsa4
    Megfigyelhető, hogy már óvodás korban megy ez a "Peti szerelmes Katiba", meg a fiúk között ez a fütyi méricskélés, ami általánosiskolás korban is megmarad. Elég csak az uszodában meghallgatni a gyerekeket. Ergo ettől senki nem lesz pedofil.

Ráadásul a férfiak nagyrészének (felmérések szerint) azok a nők jönnek be kinézetre, akik rendelkeznek a 11-12 évesek bájával, arcvonásaival. Ettől sem lesz senki pedofil.
  • tomcsa4
    Pedofília az az, amikor olyanokkal létesítesz testi kapcsolatot (szexuális, vagy simogatás, nyalogatás), akiknek a nemi szerve még nem érett meg. Többen idesorolják a menstruációt. Hát evvel óvatosan bánjunk. 13 év alatt nem érnek meg a lányok. Persze van olyan, amikor nő a melle és mentsruál 5-6-7 évesen, de attól még a nemi szerve nincs kifejlődve úgy. Ez csak egy állapot (gabonáknál volt ilyen mellékhatás), mely beavatkozással (káros étel kiszűrése) megszüntethető, ámde lehet viszafordíthatatlan is a folyamat.
  • Narxis
    Remélem téged ők avatnak fel.
  • duke
    "szerintem azokat tartják "pedofiloknak" akik 18 at betöltötték és fiatalabb lányokal, illetve fiukkal fekszenek le vagy ép bántalmazzák azokat. svsz. "

Igen ugy altalaban azokat tartjak,de ez nem pontos.A pedofilia az amikor egy felnott ember kifejezetten gyerekekhez vonzodik erzelmileg,sexualisan mondjuk kb max 8 eves korig.Nem az eletkor szamit,hanem lenyeges ,hogy kisgyereknek nezzen ki es ugy is viselkedjen,semmilyen felnotes sexualitast ne mutason,se testileg,se viselkedesben,mert akkor mar erdektelen egy pedofilnak.
    Amikor egy tokreszeg 12 eves csaj vegig kefeli a fel diszkot egy sorert,annak semmi koze a pedofiliahoz.Egy pedofil szamara a legkevesbe sem vonzoak a mai magukat felnoteknek mutato tizenevesek.
  • Tenorista
    Nem szabad üldözni őket, hiszen "a másság szép!!" Ahogy a melegekre mondja a dal: "Eddig bűn volt, most már érték", úgy ez a pedókra meg a drogosokra is igaz.
    Gondolom egyikőtök sem lát semmi kivetnivalót abban, ha kisgyermekeiteket egy szakállas bácsi "avatja fel"... Hadd tanuljon az a gyerek!
    Vagy mondjuk a résztvevők valamelyike?
    Amerika ebben is előttünk jár...
    Nálunk mikor lesz már végre ilyen?
  • uniu
    Sztem a "pedofilok elleni harc" nem más mint egy bújtatott internetes ellenőrzési projekt. Csak így, hogy nem néven nevezik, könnyebb a közvéleménnyel elfogadtatni és pénzt is könnyebben kapnak rá.
  • RecoPhile
    Nem, szerintem azokat tartják "pedofiloknak" akik 18 at betöltötték és fiatalabb lányokal, illetve fiukkal fekszenek le vagy ép bántalmazzák azokat. svsz.
  • nickwearby
    "Egyszereun azert mert a sexualis eresuk szokasoshoz kepest sokkal korabban tortent akar 5-6 eves korban,es ezert kesobb is ezt a korosztalyt fogjak keresni."

Á, ez tuti marhaság....

Egyik barátnőm is már maszturbált már 5-6 éves korban, mégsem izgul kiskorúakra
  • zoliapu
    Általában ha ilyenről van szó, késnyszerítés, akkor hatalmi pozíció miatt teszik, gyerekek esetén meg főleg, nem más.
  • duke
    "Manapság a lányok már akár 10 évesen vagy korábban is menzeszelnek szóval biológiailag már elvileg érettek lennének. (jó, persze nem teljesen) Magyar törvények szerint 18 év a korhatár 16 meg szülői beleegyezéssel ha jól tudom. "

Amugy 14 ev alatt buntetik.De a pedofil sexualitas az nem eletkor kerdese.Ha van egy 10 eves gyerek,aki alkatilag,oltozkodesben,viselkedesben egy felnothez hasonlit,akkor az a vonzodas nem pedofil vonzalom.A legtobb 10-12 eves gyerek manapsag ebbe a kategoriaba van.Egyaltalan nem ugy viselkednek,es nem is ugy gondolnak magukrol mint gyerekek.
    A pedofilok kizarolag a gyereknek latszo,gyerekent viselkedo gyerekeket szeretik,lehet az akar 16 eves is.
    Egyszereun azert mert a sexualis eresuk szokasoshoz kepest sokkal korabban tortent akar 5-6 eves korban,es ezert kesobb is ezt a korosztalyt fogjak keresni.
  • HUNRusty
    Valoszinuleg pedofilia alatt nem azt ertik h ket 13 eves sexel egymassal, hanem a buncselekmenyt, mikor szexre kenyszeritik a gyerekeket, kiskoruakat.
  • Narxis
    menzeszelnek

fúúúúúúúúúúúj
  • Freddy TNT
    Na igen de mi számít pedofilnak ? Manapság a lányok már akár 10 évesen vagy korábban is menzeszelnek szóval biológiailag már elvileg érettek lennének. (jó, persze nem teljesen) Magyar törvények szerint 18 év a korhatár 16 meg szülői beleegyezéssel ha jól tudom.
    Na de körbe lehet nézni, hogy hány évesen kedik meg a sexuális életüket.

Potenciálisan milliószám vannak pedofilok ezek szerint mert a többség bezony nemhogy 18 de még 16 évnél is fiatalabban veszíti el szüzességét. (sokan már több f@szt fognak 16 éves korukra mint kilincset)

A "régi" "nagy" költőink között hány olyan van aki alig tíz évesnek udvarol verseiben ? És ezek megkérdőjelezhetetlen "művek". Mikor anno megkérdeztem a tanárt, hogy ez most nem pedofil dolog még ő volt felháborodva.
    Sőt akkoriban mikor a költő élt teljesen normális volt ilyen korán elvenni feleségül. Nemhogy lefeküdni velük.

Én úgy látom hogy a természetet nem érdekli, hogy 16 vagy 18 a korhatár. Egyszerűen ha felforrnak a hormonok akkor a fiúknak áll a lányoknak viszket. Amerikában feljelentik a két 13 éves párt mert megrontották egymást. Vicc.
    Persze vannak akik alig pár évessel kezdenek ki, ebben nem találok semmi vitatnivalót. Ez egyértelműen már besorolható pedofíliába.
  • duke
    Az egesz pedofil uldozes egy eszement baromsag.Par evtized mulva pont olyan erthetetlen elmebetegsegkent fognak erre a korszakra tekinteni az emberek,mint mi most a boszorkanyok vagy az eretnekek uldozesere.
  • zola2000
    "A kezdeményezés célja a pedofil képek, videók és szövegek elleni minél hatékonyabb harc. "

Pedofil szövegek? Ez hülyeség(nek tűnik így elsőre)...