41
Samsung GT-S5600
-
Flavo #41 Látom egyedül vagyok a problémámmal :S -
Flavo #40 Sziasztok !
Lenne egy problémám az S5600-val.
Win7 operációs rendszerem van és nem ismeri fel USB-n keresztül a telefont sem a samsung pc studio sem más program.
Az usb driver telepítésnél valami data interface probléma van .
Valaki tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm.
Üdv Flavooo -
#39 Több samsung modellnél működő LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*# have fun -
The Best #38 sziasztok lenne 1 kis problémám. frissiteni szeretem volna a telcsit de error irt ki és a képernyö piros lett és azota se kép se hang nem müködik a telefon a program nem is látja mit csináljak
-
szabika005 #37 Valaki nem tudja megmondani hogy hogy a picsába tudom letörölni az alap hangokat és képeket? illetve h valakinek nincs egy s5600-ra kifejlesztett firmware-ja ami megbízhatóan működik a telón? -
deejayold #36 Hello és ha nem jelenik meg egy se akkor hányas portot kell beírni? -
deejayold #35 Jah meg még vmi. Amikor rákapcsoltam a telót PC-Stúdió módra akkor ugye telepíti az eszközillesztő szoftvert és nem csatlakozik a pc stúdióhoz mert a Data Interfaceket vlamiért nem tudja feltelepíteni.
Válaszaitokat várom. Köszi:Áron -
deejayold #34 Hello! Megszeretném érdezni,hogy tudna nekem valaki segítséget adni az S5600-hoz mert a TkFileExplorerben nekem nincsen port, tehát nem tudok kiválasztani portot és ugye tovább meg anélkül nem lehet menni.
Segítséged szertnék tőletek, kérlek titeket, hogy irjatok vissza és adjatok vmi segítséget.
Köszi: Áron -
terencehIII #33 nem lehet -
vicktory #32 Sziasztok az lehetséges hogy az s5600-osnál fényképezéskor nem lehet zoomolni? -
Wild Black Bone #31 Üdv!
van egy kis problémám hogy megcsináltam a 11 lépést. De a játék azt irja ki: " JAVA-hiba. Érvénytelen Formátum. " és hogy mit kell csinálni ilyenkor kérem valaki irja meg köszönöm -
Jancsika8 #30 itt van minden meg torrentről is sokat tudsz szedni... -
Jancsika8 #29 http://s5230.rbz.hu -
terencehIII #28 én eredeti nokia csengőhangokat és sms hangot keresek tud valaki segíteni? -
#27 Még 1 vmi ! :D Honnan tudok letölteni ehez Game-t ? Egész nap ezt keresem s egy csomot feltettem de egyik sem az ihazi , elég fos mind , hol az irányítás hol ez - hol az ! Vki pls egy oldalt !
köszi -
#26 Ez is megvan ! Kösz a help-et ! -
#25 Nah , ez is megvan :) Most másik probléma lépett fel ! :( Elindítanám a game-t de azt irja hogy ! " JAVA-hiba. Érvénytelen Formátum. " -
#24 Megtudtam csinálni csak 1 problémám van , Sehol nem találom a Gameket !
Letöltöttem egy jar játékot és csináltam mellé jad ot is , ezeket bemásoltam az adott mappába ! Ezután restartoltam a telot , de sehol nem látom a game-t ! -
#23 készenléti állapot mit takar ? _D
már bocsi hogy láma vagyok -
#22 Üdv.
Hogy tudom megoldani hogy a hátterembe 3 különböző képet tegyek be ? Tehát mikor forgatom 3 külön kép legyen a 3 külön oldalon !
TkFileExplorer_2.2.exe ezt a file-t merre találom ? Ha lenyomok ehez a telohoz lévő java játékot simán átmásolom a memoriakártyára és fel kell telepítenem ?
Előre is köszi ! -
Jancsika8 #21 a készülék készenléti állapotba legyen...és az automata "bill"-zárat vedd le... -
#20 Hy
elinditom a pk explorer-tbeállitom a portot aztán kapcsolodni probálok és eztirja ki:
error:the communication link is lost
Mi lehet a gond ?
-
Jancsika8 #19 http://s5230.rbz.hu -
Jancsika8 #18 hi.
visszahúzod a Widgetek közé...vagy kikapcsolod a Widget beállításoknál -
mikusmate #17 Hogy lehet a zenelejátszót és a rádiót eltávolítani a képernyőről? -
terencehIII #16 valaki tud valami oldalt ahonnan lehet tölteni progit vagy játékokat a telefonhoz?
-
Jancsika8 #15 oppsz véletlenül rányomtam a Create all records-ra
lehet baj belőle?
-
Jancsika8 #14 és esetleg azt,hogy progikat hogy lehet felrakni rá?ami nem jar-os? -
#13 csak annyit mondtam, hogy ne üssenek be minden google-n talált kódot, mert így járnak. :) -
Jancsika8 #12 Királyság OK megy mint a karikacsapás:D:D:D
Már csak azt kéne beállítanom,hogy ne tegye ki az érintőképernyős játékoknál a virtuális billentyűket...
-
Jancsika8 #11 deee végülis jobb lenne ha a kismanók megcsinálnák:P -
Jancsika8 #10 googlizom googlizom csak mindenhol öcsögösködik... -
#9 google vaze GOOGLE
nehogymar mindent az orrod ala kelljen rakni -
#8 hat en meg batran ajanlom mivel D600 meg D900 -hoz is en csinaltam itt java upload leirast es erdekes senkinek nincs semmi baja vele. az meg hogy nalad szar volt az SW es kinyirta magat ez egyedi problema. -
Jancsika8 #7 honnan tudom a Pk fileexplorert letölteni?
-
Jancsika8 #6 nekem még szerdáig belefér a 3 napba majd visszaviszem ha meghal:D:D:D -
Jancsika8 #5 nah ez gyorsan ment már próbálom is:D
-
#4 én az ilyen bepötyögősben nem bízok, a régi samsungomat egy ilyen gyilkolta le 0-ra, teljesen formázta az egész telcsit, hivatalos szervizben sem tudtak vele mit kezdeni :DD
szal csak óvatosan -
#3 sot itt egy megjobb :)
#2 -ot lehet torolni ha valaki akarja
Pontos leírás jawa telepítéshez,ha ezt követitek biztosan telepíthető minden játék:
1. Telepítsük fel a samsung modem alaklmazást a SAMSUNG COMPOSITE USB DRIVER-t
2. Csatlakoztassuk a telefont a pc-hez,(a számítógépes kapcsolatok a Samsung PC studio legyen)
3. Futassuk a TkFileExplorer_2.2.exe - filet
4. Az elindított programban kattintsunk a settings- Com fülre
5. Menjünk a Port legördülo~ menüjére és válasszunk portot, majd ok.
6. File - connect- el elo~ jön a telefon filerendszere - ha mindent jól csináltunk.
7. Menjünk az /exe/java/games könyvtára és hozzunk létre egy új könyvtárat a játék nevével (jobb klikk-create)
8. A TkFileExplorer felso~ file rendszerében navigáljunk a letöltött játékhoz és drag and droppal húzzok át a 2 jad/jar fileokat az elkészített könyvtárba
9. Ezzel elkészült a dolog, húzzuk ki az usb-t ... file-disconnect, ha még fut a file-explorer
10. Tárcsázzuk a telefonban a *#6984125*# karakatereketm majd az elo~jövo~ menübo~l menjünk az Internalsba- és adjuk meg a *#9072641*# masterkeyt
11. Válasszuk ki a Storage settings-et és bökjünk a Java Db-re
ezzel készen is lennénk, a játékoknál már megtaláljuk a feltelepített játékot
faq:
ha a 7-es lépés nem menne elso~re nem kell kétségbeesni -én majdnem megtettem - , egy restart megfogja oldani a problémát
még felmerülhet egy probléma, ekkor chekoljuk h nem-e fut a pcstudio, mert egyszerre nem futattható a pc studio és a TkFileExplorer
Hát ennyi.
Az itt fellelheto~ játékokhoz kell a jad fájl is,amit a JadMaker nevu^ progival lehet megcsinálni telepítés elött. -
#2 Fogtok egy PK fileexplorer, rádugjátok a telót a gépre, telót PC Studio módba
kell tenni (USB). Ha ez megvan pk fileexplorerrel csatlakoztok a telóhoz (COM portot
megadni, ha nem jelenik meg egy se, akkor beírni).
Ezután kikeresitek a telón az Exe->Java mappát asszem... vagy valami hasonló...
(ahol megtaláljátok a telefonon lévő játékokat)
ide bemásoljátok egy külön könyvtárba a JAD és JAR fájlokat,
majd lehúzzátok a telót a kábelről.
most jön a pötyögtetés.
*#6984125*#
majd 4es menü (internals)
a jelszó ide:
*#9072641*#
aztán 6os menü, storage settings
és 3. Update Java DB