Megakadályoznák az új SWIFT-egyezmény hatályba lépését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából ez a jóváhagyás ez tulajdonképpen egy jogi lépés, hiszen az amerikaiak engedély nélkül is - a rendszerbe betörve - gyûjtöttek már adatokat. És ezt el is ismerték... Link
<#nevetes1>#nevetes1> Fennhangon röhögtem egyet (bocsáss meg)
A magyarországi minket eláruló tolvaj-helytartó banda (gyengébbek kedvéért: parlament) vajon nem elolvasás nélkül szavazta meg a hazánk felszámolásában fontos mérföldkõnek számító lisszaboni-szerzõdést? Minden párt. Kivétel nélkül.
A legszervilisebb, legaljasabb, legszolgaibb módon. Még napirendi vitára se tûzte. Pénteken fogadták el a végleges szöveget az eurokraták, le se volt fordítva magyarra, de ezek hétfõn megszavazták. Minden eu ország közül elsõként. Vakon.
Megkérdeztek egy majmot, hogy mondaná meg miért szavazta meg a párt?
"Mert a szakértõink azt mondták."
<#worship>#worship>
Nincsenek illuzióim: máshol is hasonló a helyzet. A "demokrácia" már csak ilyen...
A magyarországi minket eláruló tolvaj-helytartó banda (gyengébbek kedvéért: parlament) vajon nem elolvasás nélkül szavazta meg a hazánk felszámolásában fontos mérföldkõnek számító lisszaboni-szerzõdést? Minden párt. Kivétel nélkül.
A legszervilisebb, legaljasabb, legszolgaibb módon. Még napirendi vitára se tûzte. Pénteken fogadták el a végleges szöveget az eurokraták, le se volt fordítva magyarra, de ezek hétfõn megszavazták. Minden eu ország közül elsõként. Vakon.
Megkérdeztek egy majmot, hogy mondaná meg miért szavazta meg a párt?
"Mert a szakértõink azt mondták."
<#worship>#worship>
Nincsenek illuzióim: máshol is hasonló a helyzet. A "demokrácia" már csak ilyen...
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Én még mindig azt nem értem, hogyan szavazták meg / fogadták el a dokumentumot, ha még nem látták mi van benne?
Szerinted mi kik vagyunk: az urak, vagy a rabszolgák?
Egyértelmû....
Egyértelmû....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És visszafelé? A magyar hatóságok hozzáférhetnek az amerikai SWIFT adatokhoz?
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>