5
  • emile zola
    #5
    nem szeretem az ilyen cikkeket, mert mindig homályosan közlik az ok-okozatot ( vagy nem is közlik szimplán hogy mi okoz mit!)
    Az ilyenről mindig a veszedelmes és csúnya erőszakos játékok hatása jut eszembe az ártatlan és kedves német diákokra, akiknek semmi bajuk nem volt előtte, de amint elkezdik nyomni pl a manhuntot az pszichopata lövöldözőket vagy csak szimplán ateistákat csinál belőlük, a politikusok és pszichológusok hülyébbik része persze hogy mit kezd el szidni: a csúnya játékot, véletlenül sem az alkolista vagy "keménykezű" szülőt, vagy a ts-i előítéleteket, ááá
  • plu604
    #4
    Kínában persze hogy ezt hozzák ki a felmérésekből. Nem merem állítani hogy az eredményeket meghamisították, abban viszont biztos vagyok hogy szándékosan kérdeztek meg olyan embereket, akik válaszaiból egyértelműen levonható a következtetés, hogy az internet megszállja a testedet mert a sátán eszköze, és a saját szüleid ellen fogsz fordulni meg sátánista szertartásokat fogsz végezni péntek 13-án a temetőben, éjfélkor. Ilyen és ehhez hasonló "eredmények" felmutatásával kicsit megkönnyítik a dolgukat az internet cenzúrázását támogató felelősöknek.
  • nickwearby
    #3
    nem inkább fordítva?

    ....a depresszió egyes eseteiben internetfüggőség is jelentkezik?

    Ha jól olvastam, a kísérleti alanyok valami pszichés rendellenességgel rendelkeztek. Talán nem egy kiemelt csoportot kellett volna vizsgálni -.-
  • morden
    #2
    Szerintem lehetséges álltalánosítani, mert az emberi elme többnyire ugyan úgy működik mindenfelé:D
    Nagyon jó lenne ha ilyen cikkek végén egy forrás linket vagy valami olyat írnának, hogy mégis honnan van a cikk ne csak egy nevet meg egy egyetemet/kutatóközpontot írjanak bele az írók.
  • nohea
    #1
    Kína...vajon releváns az a világra általánosságban? Mer' azért ott kicsit más rendszer/élet van, mint a világ nagy részén.