Az internetfüggő tizenévesek önmagukra is veszélyesek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem szeretem az ilyen cikkeket, mert mindig homályosan közlik az ok-okozatot ( vagy nem is közlik szimplán hogy mi okoz mit!)
Az ilyenrõl mindig a veszedelmes és csúnya erõszakos játékok hatása jut eszembe az ártatlan és kedves német diákokra, akiknek semmi bajuk nem volt elõtte, de amint elkezdik nyomni pl a manhuntot az pszichopata lövöldözõket vagy csak szimplán ateistákat csinál belõlük, a politikusok és pszichológusok hülyébbik része persze hogy mit kezd el szidni: a csúnya játékot, véletlenül sem az alkolista vagy "keménykezû" szülõt, vagy a ts-i elõítéleteket, ááá

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

plu604
Kínában persze hogy ezt hozzák ki a felmérésekbõl. Nem merem állítani hogy az eredményeket meghamisították, abban viszont biztos vagyok hogy szándékosan kérdeztek meg olyan embereket, akik válaszaiból egyértelmûen levonható a következtetés, hogy az internet megszállja a testedet mert a sátán eszköze, és a saját szüleid ellen fogsz fordulni meg sátánista szertartásokat fogsz végezni péntek 13-án a temetõben, éjfélkor. Ilyen és ehhez hasonló "eredmények" felmutatásával kicsit megkönnyítik a dolgukat az internet cenzúrázását támogató felelõsöknek.

nem inkább fordítva?

....a depresszió egyes eseteiben internetfüggõség is jelentkezik?

Ha jól olvastam, a kísérleti alanyok valami pszichés rendellenességgel rendelkeztek. Talán nem egy kiemelt csoportot kellett volna vizsgálni -.-

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Szerintem lehetséges álltalánosítani, mert az emberi elme többnyire ugyan úgy mûködik mindenfelé😄
Nagyon jó lenne ha ilyen cikkek végén egy forrás linket vagy valami olyat írnának, hogy mégis honnan van a cikk ne csak egy nevet meg egy egyetemet/kutatóközpontot írjanak bele az írók.
Kína...vajon releváns az a világra általánosságban? Mer' azért ott kicsit más rendszer/élet van, mint a világ nagy részén.