Fegyverfejű EA-hős?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Ki ne adjanak már ilyen hulladékot! Szerintem is csak vicc, ha meg nem akkor elmennek a picsába...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

igen... és valahogy az SG.hu-n kívül sehol máshol nem írnak egy szót se errõl az érdekességrõl! nincs jobb dolgotok?
MrPrise
Ez lol. Filmet mikor csinálnak belõle? :-)

Sadist
Messze van még április elseje, úgyhogy sajnos az ezsgé újságírói/szerkesztõi idióták, hogy bevesznek egy ilyen kamut.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zombee
Attól, hogy a Szállító 3 plakátját használták fel, még lehetne igaz is, de sajnos szerintem is valami vicc csak. Ilyet senki se csinálna. Szomorú, mert filmen rengeteg trash van, de játékok közt nincs ilyen direkt B kategóriás.

clip <#wilting>
Rage47
Egyre jobb.....
elõször a l4d2 cikk, most meg ez. :S
Az SG színvonala már jobban nem is lehetne a béka segge alatt.<#banplz><#mf1>
Még a hülye is tudja hogy ez csak egy tréfa.

Pár vicces gyerek szétszórta a neten, és ilyen "komoly" (KOMOLY? LOL) oldalak is komolyan vették...

Ezt a sz@rt.. 😄 (Mármint ami fegyverfej ötletét illeti.) Ennyire fantáziátlan agyak ülnek az EA-nél? 😄
Solten
Az SG lassan ubereli a Blikk-et... <#smile>

Saor Alba

qetuol
közeleg április elseje...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

CybeRick
Van aki ezt beveszi? Ja, a cikk írója 😊

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Frosty01
😄DDDD cink

practitioner of the forbidden arts of death

és a kép miért a Szállító 3 retusált posztere?
http://filmbuzi.hu/files/film2008/transporter-3-poster-us.jpg
szerintem ez kamu...
Frosty01
király 😄
látok benne némi fantáziát

practitioner of the forbidden arts of death