46
-
#46 Amúgy akit meg érdekel itt van pár új kép az ep3 ból :
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 -
Indigo #45 Igen. -
Loverman #44 miért, te többet érsz? :) -
Indigo #43 Elkezdtem írni egy hsz-t ezzel az "újságírós" dologgal kapcsolatban, aztán látom, hogy jónéhány hsz törölve lett, úgyhogy nincs is semmi értelme...
SG hitelesség és korrektség terén egy kalap szart nem ér. -
FlyingV #42 ma már mindenkiből lehet újságíró. és mint ilyen, a véleményük sok emberhez eljut, és ezek nagy részének a véleményformálásában döntő szerepet játszhat a cikkük. ehhez képest egyre lejjebb megy a színvonal, ellenőrzés nélkül, nyilvánvaló hibákkal nyugodt szívvel jelentetnek meg silány minőségű cikkeket a lapok. jó hogy idegessé tesz, hogy ilyen hányadékokkal butítják tovább azokat az embereket, akik legalább leülnek olvasni. nem nagyon érdekelnek már a játékok, de néha elolvasok egy-két ilyen cikket is, hát kár volt. az a másik ostoba szöveged, hogy örülnöm kéne, hogy a cikkíró reagál az őt ért kritikákra, hát öregem, ez tök alap. azt meg végképp nem értem, miért nyalod a seggét szerencsétlen bőőcséésznek.. bár lehet neked a 'gépen kívüli életed' erre korlátozódik.. -
Redeemer #41 Én meg téged sajnállak, hogy egész nap csak a gép előtt ülsz, mert nincsen másra gondod, de másoknak azért van élete a gépen túl is :) A negatív kritikát is meg lehet értelmes ember módjára fogalmazni, másoknak is sikerült előtted. Inkább örülnöd kéne, hogy egyáltalán foglalkozik a cikkre érkezett reagálásokkal, mivel itt az sg-n ez nem szokás.
Egyébként a játék számomra pozitív csalódás volt, nem gondoltam, hogy képesek lesznek az első rész után még újat mutatni. Kiváltképp a Scavenger mód tetszik, feltéve, ha jó társaság jön össze hozzá :) -
#38 Hát igen, a HL volt az egyetlen saját, de lehet, hogy egyszer majd kiderül az sem -
Gamecube86 #37 "attól még sztem az átlagnál sokkal jobb játékokat készítenek"
Valóban nem rosszak a játékaik..
Ugyanakkor sem a Counter Strike sem a Team Fortress nem az ő fejükből pattant ki.
Ahogy a left for dead-et is egy half life mod alapján készítették.
Volt egy szem eredeti ötletük a half life személyében a többi a rajongók érdeme...
-
faber #35 Tényleg nem szép szegényt ennyire leoltani...oké, én is csak pislogtam az "öt karakter"-en, és vadul kutattam, ki lehet az ötödik, de megesik, hogy az ember benéz dolgokat (én mondjuk csak munkahelyi újságba írogatok cikkeket, de ilyenkor, vizsgaidőszakban - tanulok is - maximálisan meg tudom érteni, hogy az ember bakizik...). Mondjuk egy kis googlizás wikipédiázás, átolvasás post előtt tényleg hasznos, de azért nem kéne szegényt megkövezni. Nem mindenki elvadult CS-HL-freak, megemlített egy-két Valve-játékot, nem volt teljesen képben...ok....nem is azokról szól a cikk! (Amúgy én az első mondatot sem tartom olyan felháborítónak, oké, hogy ez is multis fps, de a kooperatív - mindig bajban vagyok, hogy ezt a szót magyarítsam-e vagy sem - módra való fókuszálás és a zombis téma miatt szerintem tényleg valami újat nyújt...bár én csak TF2-nek vagyok nagy híve, HL-ből csak a simát toltam végig singleben. Mindenesetre maga a játék tetszik, 1-et szerintem nemsokára, 2-t meg majd ha pöppet olcsóbb lesz, akkor vállalom be! Amire remélem, nem kell sokat várni, főleg hogyha - höhö - ilyen ütemben kidobnák a L4D3-at is ...Bár Blizzard is haladna ilyen tempóban a Diablokkal... -
Indigo #28 Akkor te is rosszul tudod :P -
#26 Másrészről egy újságírótól bátor dolog bírálni az EA-t (ugye dobozosan az EA adja ki a left 4 deadet), amikor tőle kapta a promó példányt :D
Am nem az EA-é a COD, de mindig ők adták ki tudtommal. -
#24 Van most már TF2 dobozosan is, de nem éri meg, mert 1-2 ezerrel olcsóbb, mint az orange box. De már van dobozos is. -
#22 Még egyszer elnézést a Bill Newel miatt, nem tudom honnan vettem, de 50%-a stimmel, ezt is nézzétek :-P
Julius Caesar: Az EA tényleg egy mocsok banda, rosszabb a Valve-nal az biztos, viszont mostanság jöttek ki olyan játékok az EA égisze alatt, hogy nem nagyon tudok haragudni rájuk :-) (Dead Space, Dragon Age stb, COD nem, azt sosem szerettem).
Rage47: A CS-ből volt dobozos változat, a TF2-ből meg ha jól tudom nem, azt az Orange Box-hoz adták nem? Én úgy értettem, hogy amikor mindenki újabb HL epizódokat, részeket vár, akkor Gabe Newell-ék kidobnak egy multis FPS-t, és nem egy single jatekot. -
#21 Nem tetszik a cikk, nem az SG-re vall.
Az első mondat értelmetlen - a Valve CS-je és TF2-je is multiplayerre van kihegyezve, szal nem újdonság, nem értem ebben mi a merész.
Meg Bill Newell.. vicc:D Ha már cikkíró vagy, nézz utána a dolgoknak. -
#20 Istenkirály a gém. Mászthev. -
#19 Igen, azért nincsenek mégcsak concept artok sem a HL2:EP3-ről (leszámítva 3db-ot amit több hónapja tettek fel) mert 90 programozó rajta dolgozik. -
#18 Nekem kéne Ep3. Oké hogy te nem vennéd meg, de én nagy HL rajongó vagyok.
Hornymut: semmi gond, ha nem emlékszel a nevére, de akkor googlizz rá. Másrészről a VALVe pénzéhsége kutyaf@asza az EA-hez képest. Mert az évi NFS meg cod bőr sokkal jobb! Bár vannak baklövései a VALVe-nak, attól még sztem az átlagnál sokkal jobb játékokat készítenek, és pl a TF2 update rendszeréről minden fejlesztő példát vehetne. -
#17 ez helyett - > ehelyett. Kell a francnak egy újabb unalmas egyjátékos episode. -
neoG #15 Ejjj!Fejlődik az SG!Nem törlik a fikázós kommenteket, hanem jön a szerző és válaszol -
#14 Ja, a Charger, nem azonnal rohan neked ha megfigyeled, előtte még becéloz, erre írtam hogy felszívja magát. -
#13 Szóval ha az ember félregépel, akkor már nem is tud írni, értem.
A CEDA ügynökök által elejtett 10 darab Boomer takonyért jár egy achievment, mégpedig a Robbed Zombie. Gondoltam nem fejtem ki részletesebben, azt hittem tudjátok értelmezni, én kérek elnézést.
A Bill-ért mg elnézést kérek, nagyon nem bírom a Valve-t a pénzéhes stratégiájuk miatt, így emlékeztem, ez van. Hivatalosan bocsánatot kérek mindenkitől aki a sz*r cikkem olvassa, hogy én sem tudok mindent és néha félregépelek. Kössetek fel érte. Köszönöm. -
#12 Na szal, összefoglalva. Boomer takonyért achit kapunk. Nem, maximum van hozzá kötődő achievment.
Nem Bill, hanem Gabe Newell, és nem öt, csak négy karakter van. ÉS a charger nem fújja fel magát, ezt nemtom honnan vettétek. CSak szimplán neked megy, -
vmiki88 #9 látom, olvastad, hogy a L4D2-ön csak 60-an dolgoztak, a másik 90 programozó meg egy másik projekten (EP3?)
A tudás kiemel a sötét mélységből :) -
#4 -
#3 Köszönjük szépen :-) Érdemes megvenni, nagyon jól el lehet lenni a játékkal :-)
Zoli007: szerintem mi már nyugdíjasok leszünk mire az megjelenik... -
#2 Nem hogy a HL2:EP3-mal szórakoztak volna ez helyett. -
#1 Nagyon jo cikk,grat.En az 1. reszt haverokkal szoktam tolni multiban,az valami eszmeletlen jo volt.Gondolkodunk abban is,hogy ezt is meg kellene venni:)